splanis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω μια aoc με το παρακάτω πρόβλημα. Σε περίπτωση που κουνηθεί λίγο αυτή ή το καλώδιο τροφοδοσίας ή εκεί που συνδέεται το καλώδιο τροφοδοσίας της, σβήνει εντελώς. Θέλει λίγο κούνημα το καλώδιο και μετά ξανά ανοίγει. Γενικά έτσι στο άκυρο δεν σβήνει πάρα μόνο αν κουνηθεί. Επειδή θέλω να την δώσω σε λίγο καιρό δεν θα ήθελα να την δώσω με αυτό το πρόβλημα. Μίλησα με το msystems και μ είπαν να μιλήσω με την aoc σ αυτό το τηλέφωνο 0080049129216 το οποίο δεν χτυπάει κι όλας. Σ αυτούς δεν πρέπει να την πάω ρε παιδιά; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από splanis
thetiesthatbind Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να το καλέσεις χωρίς το 00 μπροστά και με 30 αντί για 00 αν δε δουλεψει χωρίς. Αν είναι εγγύηση αντιπροσωπείας και όχι καταστήματος πρέπει να μιλήσεις με το support της AOC. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από thetiesthatbind
raxanas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Εδώ δοκίμασες να κάνεις αίτηση rma? https://aoc.infotip-rts.de/Home.xhtml?PortalId=.RTS-AOC&Cid=GR&lgid=en Με λίγο google-fu βρηκα και αυτο το email [email protected]
splanis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 νταξει παιδια το μονο που χρειαστηκε ηταν να ανοιξω αυτο το τοπικ και ως δια μαγειας εφτιαξε
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Σιγα μην εφτιαξε... Απλα ετυχε και εκατσε σε καλη μερια το καλωδιο και κανει επαφη συνεχεια... Και ξερεις πότε θα χαλασει ε????? Οταν την δωσεις.... Για να σου βγαλει τον αδόξαστο... Ετσι γινεται πάντα... Δυστυχως.... 2
splanis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτο το θεμα το καλυπτει η εγγυηση κανονικα ετσι; θα μου την φτιαξουν ή θα μου κανουν αντικατασταση λογικα; σ αυτο το τηλ δεν μπορω να παρω παντως να παρω εδω; http://www.alman.gr/el/episkevi-othonon-provoleon/aoc ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ: Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ALMAN HELLAS LTD στo τηλ.: 210 2409150 έχοντας διαθέσιμα τα στοιχεία της συσκευής σας (model, serial number, ημερομηνία αγοράς). edit: τωρα οσο και να την κουνησω δεν σβηνει με τιποτα, παιζει ξερει γω να μαι τοσο στοκος που απλα δεν εκανε καλη επαφη; 🙄 Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από splanis
Johnn21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Στις 7/9/2018 στις 5:10 ΜΜ, splanis είπε αυτο το θεμα το καλυπτει η εγγυηση κανονικα ετσι; θα μου την φτιαξουν ή θα μου κανουν αντικατασταση λογικα; σ αυτο το τηλ δεν μπορω να παρω παντως να παρω εδω; http://www.alman.gr/el/episkevi-othonon-provoleon/aoc ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ: Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ALMAN HELLAS LTD στo τηλ.: 210 2409150 έχοντας διαθέσιμα τα στοιχεία της συσκευής σας (model, serial number, ημερομηνία αγοράς). edit: τωρα οσο και να την κουνησω δεν σβηνει με τιποτα, παιζει ξερει γω να μαι τοσο στοκος που απλα δεν εκανε καλη επαφη; 🙄 Καλησπέρα παίδες εγώ έχω ένα άλλο θέμα. Πήρα μια οθόνη aoc εν ολιγης την Τετάρτη 9 Οκτώβρη και έχει περάσει μια βδομάδα και θέλω να την επιστρέφω γιατί crasharei μόνη της είναι μέσα σε εγγύηση και doa το μόνο θέμα είναι ότι δεν έχω το κουτί γιατί το πέταξα.. Θα μου το δεχτούν ή μπα?
Anthraxos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Στις 15/10/2019 στις 8:39 ΜΜ, Johnn21 είπε Καλησπέρα παίδες εγώ έχω ένα άλλο θέμα. Πήρα μια οθόνη aoc εν ολιγης την Τετάρτη 9 Οκτώβρη και έχει περάσει μια βδομάδα και θέλω να την επιστρέφω γιατί crasharei μόνη της είναι μέσα σε εγγύηση και doa το μόνο θέμα είναι ότι δεν έχω το κουτί γιατί το πέταξα.. Θα μου το δεχτούν ή μπα? Αν εχει προβλημα η οθονη την πας και στην φτιαχνουν. Τι σημασια εχει αν ειναι στην 1η μερα η μερα απο 5 μηνες ; ( αρκει να ειναι μεσα στην εγγυηση ) Απλα πολλες φορες ακομα και για επισκευη ζητανε και το κουτι του προιοντος. Οπωσδηποτε πρεπει να εχεις την αποδειξη πληρωμης αλλιως δυσκολα να κανεις δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα