Προς το περιεχόμενο

xiaomi 6A

bill27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γνωμη εχετε γι'αυτο??  https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-6A-Global-Version-5_45-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Helio-A22-MTK6762M-Quad-core-4G-Smartphone-p-1319970.html?rmmds=search   

Ημουν αναμεσα σε αυτο και το leeco x526 αλλα προτιμησα xiaomi λογω υποστηριξης.Χρηση ιντερνετ-κλησεις(οχι παιχνιδια)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Έχει επεξεργαστή mtk και σου συνιστώ να μην το κοιτάξεις.

Καλύτερα το x526.

Το εχω ηδη παραγγειλει

Δημοσ.

Μια χαρά το letv αν και έχει snap δεν δίνει αναβαθμίσεις κλπ πιο καλά το xiaomi με mtk σίγουρα θα χεις καλύτερη υποστήριξη απο αναβαθμίσεις, rom, root κλπ 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ziaba είπε

Μια χαρά το letv αν και έχει snap δεν δίνει αναβαθμίσεις κλπ πιο καλά το xiaomi με mtk σίγουρα θα χεις καλύτερη υποστήριξη απο αναβαθμίσεις, rom, root κλπ 

Στο letv υπάρχουν και custom

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ziaba είπε

Με αυτο το σκεπτικο το πηρα και εγω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chios είπε

Έχουμε απάντηση, ΜΑΚΡΙΑ από Mediatek. Τόσες συσκευές υπάρχουν με snapdragon πες μου έναν λόγο να πας σε Mediatek;;

Δεν το γνωρίζω το θέμα για αυτό είπα να ρωτήσω φίλε μου. Είδα ότι έχει καλά specs ( 4/64 ) σε αυτά τα λεφτά, πρόσφατο μοντέλο αλλά και μέγεθος συσκευής μαζεμένο. Μετά σε αυτά τα λεφτά ( είτε ίδια είτε λιγότερα ) ποιο άλλο κινητό παίζει με 4/64?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...