Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω Google Drive και το πακέτο των 100GB. Συγχρονίζω κυρίως από υπολογιστή και από τάμπλετ και κινητό απλά κάνω περιήγηση ή κατεβάζω τα αρχεία μου. Πριν λίγες μέρες έκανα φορμάτ στον υπολογιστή και με τη νέα εγκατάσταση του Google Drive App, μου συγχρόνισε τα αρχεία, αλλά πλέον τα έχω διπλότυπα και πιάνουν ακριβώς τον διπλάσιο χώρο στον cloud. Πως το διορθώνω αυτό;

Για το Google Photos τώρα. Έχω συνδεδεμένο το κινητό, το τάμπλετ κι έχω έναν φάκελο στον υπολογιστή με διάφορες φωτογραφίες και βίντεο. Από κινητό και τάμπλετ όλα οκ. Βγάζω φωτογραφίες και συγχρονίζονται στο google photos. Μετά το format, δε μπορώ να επιλέξω τον φάκελο με τις φωτογραφίες βίντεο του υπολογιστή τις οποίες τις έχω σε διαφορετικό μέρος από τα αρχεία του Google Drive.

Έχω βρει μπελά τις τελευταίες 2 μέρες.

Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι. 

Βρήκα λύση τελικά με τα διπλότυπα αρχεία του google drive, μιας και είχε φτιάξει φακέλους από τον προηγούμενο υπολογιστή αλλά και με τον νέο ύστερα από το format. 

Τώρα αυτό που ακόμη δεν έχω βρει είναι σχετικά με το Google Photos. Ενώ υπάρχουν οι φωτογραφίες στο google photos από τον υπολογιστή (από παλιό συγχρονισμό), δε βρίσκω πως να βάλω πάλι τον φάκελο για να συγχρονίζει τις νέες φωτό που περνάω στον υπολογιστή. 

Καμιά βοήθεια από κάποιον γνώστη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...