Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίμαι σε αναζήτηση οικογενειακού αυτοκινήτου με καλούς χώρους για 5 άτομα (σύζυγος και 3 παιδιά).

Σκέφτηκα τη λύση του Octavia 1.4 CNG, ωστόσο είναι εξανλτημένο σύμφωνα με την αντιπροσωπεία κι αναμένεται νέο μοντέλο στις αρχές του 2019.

Θα ήθελα να αποφύγω 7-θέσια μοντέλα, παρά τα πλεονεκτήματα που έχουν σε θέμα χώρων/θέσεων.

Δεν αποκλείω σαφώς οικονομικούς βενζινοκινητήρες, παρόλο που το CNG θα ήταν μια πολύ καλή επένδυση για οικονομία στο άμεσο μέλλον.

Με ενδιαφέρουν λοιπόν οι χώροι (άνεση επιβατών και χωρητικότητα αποσκευών), η ποιότητα κατασκευής και η οδική συμπεριφορά.

Θα ήθελα να διαβάσω τις προτάσεις σας, σε αυτό το όριο budget που διαθέτω.

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικα με το CNG σκεφτηκες ότι για την ωρα  με αγνωστο το εγγυης μελλον το δικτυο ανεφοδιασμου είναι πολύ μικρο  ?

Το φυσικο αεριο απαιτει αν δεν κανω λαθος μεγαλους χωρους αποθηκευσης όπως και το υγραεριο και μετρα ασφαλεις ισως πιο πολλα και οσοι τα ειχαν οι πιο πολοι εχουν βαλει ηδη υγραεριο με χλωμη την δυνατοτητα και για φυσικο αεριο. Μπορει να κανω και λαθος .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Το δίκτυο ανεφοδιασμού στη Θεσσαλονίκη καλύπτει τις ανάγκες μου. Πρόκειται για μανίσιο CNG, όχι προσθήκη τύπου Gas.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Eίμαι σε αναζήτηση οικογενειακού αυτοκινήτου με καλούς χώρους για 5 άτομα (σύζυγος και 3 παιδιά).

Σκέφτηκα τη λύση του Octavia 1.4 CNG, ωστόσο είναι εξανλτημένο σύμφωνα με την αντιπροσωπεία κι αναμένεται νέο μοντέλο στις αρχές του 2019.

Θα ήθελα να αποφύγω 7-θέσια μοντέλα, παρά τα πλεονεκτήματα που έχουν σε θέμα χώρων/θέσεων.

Δεν αποκλείω σαφώς οικονομικούς βενζινοκινητήρες, παρόλο που το CNG θα ήταν μια πολύ καλή επένδυση για οικονομία στο άμεσο μέλλον.

Με ενδιαφέρουν λοιπόν οι χώροι (άνεση επιβατών και χωρητικότητα αποσκευών), η ποιότητα κατασκευής και η οδική συμπεριφορά.

Θα ήθελα να διαβάσω τις προτάσεις σας, σε αυτό το όριο budget που διαθέτω.

https://www.car.gr/13186939-seat-leon-1-5-tgi-style

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrFreeman είπε

Το δίκτυο ανεφοδιασμού στη Θεσσαλονίκη καλύπτει τις ανάγκες μου. Πρόκειται για μανίσιο CNG, όχι προσθήκη τύπου Gas.

Πιο εξω δεν εχεις σκοπο να βγεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Πιο εξω δεν εχεις σκοπο να βγεις ?

Υπάρχει δίκτυο σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα, όλα τα πρατήρια είναι δια νόμου 24ωρης λειτουργίας, θα επακταθεί σίγουρα το δίκτυο πρατηρίων μέσα στο 2019 και σε τελική ανάλυση έχεις πάντα διαθέσιμο και το ντεπόζιτο βενζίνης στο οποίο μεταβαίνει ομαλά ο κινητήρας όταν τελειώσει το διαθέσιμο αέριο. Δεν βλέπω πρόβλημα στη χρήση του ΦΑ λοιπόν.

http://www.fisikon.gr/diktuo-pratirion.html

Επεξ/σία από DrFreeman
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Υπάρχει δίκτυο σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα, όλα τα πρατήρια είναι δια νόμου 24ωρης λειτουργίας, θα επακταθεί σίγουρα το δίκτυο πρατηρίων μέσα στο 2019 και σε τελική ανάλυση έχεις πάντα διαθέσιμο και το ντεπόζιτο βενζίνης στο οποίο μεταβαίνει ομαλά ο κινητήρας όταν τελειώσει το διαθέσιμο αέριο. Δεν βλέπω πρόβλημα στη χρήση του ΦΑ λοιπόν.

http://www.fisikon.gr/diktuo-pratirion.html

Αν ειναι να κανω 50 και 60 χλμ για ανεφοδοασμο ή και παραπανω για μενα ειναι προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Αν ειναι να κανω 50 και 60 χλμ για ανεφοδοασμο ή και παραπανω για μενα ειναι προβλημα.

250+ χλμ με ενα ντεποζιτο (γεμίζει με 13€) εντός πόλεως. Στοιχεία απο ταξιτζήδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεσσαλονικη μένει λέει και η μεταξύ τους απόσταση είναι 25χλμ μέσω περιφερειακου, εντός 2019 αναμένεται να ανοίξει και 3ο πρατήριο στη μέση των υπάρχοντων πρατηρίων (Σταυρούπολη), υπάρχει και άλλη εταιρεία εντός Σίνδου, αλλά δεν πουλάει λιανική (ακόμα). 

Να το πάρεις, είναι τεράστιο και δε χάνει σε χώρους, ειδικά για μια οικογένεια σα τη δική σας. 

Σε μεταχειρισμένο από εξωτερικό υπάρχουν λύσεις cng και 7θεσιες (Opel zafira) 

7 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

250+ χλμ με ενα ντεποζιτο (γεμίζει με 13€) εντός πόλεως. Στοιχεία απο ταξιτζήδες.

Τόσο έχω ακούσει και εγώ στα πρατήρια που συναντιόμαστε, πολύ ευχαριστημένοι όλοι τους. 

Για οικογένεια και εκτός μπορεί να δεις και παραπάνω. 

230 εντός - 280 εκτός βγάζει το ibiza tgi μου με μαξ 11 κιλά. 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο νέο Ford Focus αν σε καλύπτει από χώρους, στα δημοσιογραφικά έγραφαν πολύ καλά λόγια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ulb είπε

Ρίξε μια ματιά στο νέο Ford Focus αν σε καλύπτει από χώρους, στα δημοσιογραφικά έγραφαν πολύ καλά λόγια.

Εμφανισιακα δε μου αρεσει παντως

Δημοσ.

Νομίζω πάντως πως (αν και αποτελούν ενδιαφέρουσες προτάσεις κατά τ’ άλλα), τα Leon και Focus δεν έχουν τους απαιτούμενους χώρους, ειδικά σε σύγκριση με την Octavia.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις αποκλείσει την αγορά πετρελαίου;

Πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις ετησίως , θα είναι εντός πόλης ;

Δές και το Civic 1500cc , εκτός εάν δείς κάποιο Accord του 2010  που είναι καθαρά οικογενειακό. Το μόνο μείον είναιο ο δίλιτρος κινητήρας.

• Like 1
Δημοσ.

Στα 22.000 είχα πάρει τμτην αρκούδα που νομίζω είναι ο ορισμός του οικογενειακού.

Εάν βρεις κάποιο από τα 1.4 σε τελευταίο στοκ είναι καλή αγορά.

Συν

Τεράστιοι χώροι, ποιότητα κύλισης, καλή κατασκευή, οικονομικό μοτέρ 

Μείον 

Μέγεθος εαν δεν έχεις παρκιν ή κίνησε μέσα στη πόλη, brand name

20180907_133550.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...