kelas7back Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 καλημέρα σε όλους θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με μια περίπτωση αλλαξα τροφοδοτικό και αυτο που πειρα βγήκε ελαττωματικό και το αλλαξα μου έριχνε την ασφάλεια 5-6 φορες στης 10.που άνοιγα το. διακόπτη άλλα πείρα άλλο και σχετικά καλής μάρκας Corsair και ενώ δε μου το κανε από την πρώτη όπως το άλλο άλλα μετά από 15 δοκιμές την 16 περίπου όταν το. άφησα στο 0 το. διακόπτη για ενα διάστημα οταν τον άνοιξα έριξε την ασφάλεια να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος η είμαι πολύ γκαντέμης και έχει θεμα και αυτο (το. πρώτο είχε θεμα καθως το. διαπίστωσαν και στο. μαγαζι. και το. κανε κατα 60%) η γενικά η σωστή χρήση των τροφοδοτικών. είναι ο. διακόπτης να ανοίγω κλείνει μονο οταν χρειάζεται καθώς στρεσάρη το ηλεκτρικό δίκτυο...? ? υ.γ ελεγμένα. δεν υπάρχει κάτι ως. προφανή αιτία οπως κάποιο. καλώδιο εκτεθειμένο
Fubar.gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μάλλον η ασφάλεια στον πίνακα έχει το πρόβλημα και όχι τα τροφοδοτικά.
Pandelas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν είμαι το καταλληλότερο άτομο για να δώσω απάντηση αλλά απο παλιοτερο thread το συμπερασμα που ειχε βγει ειναι πως λογικα η ασφαλεια του δωματιου ενδεχομενως να ειναι μικρή. Το τροφοδοτικο σου είναι μεγαλύτερο σε watt απο το παλιο πριν κάνεις την αλλαγή? Όταν ανοιγεις το τροφοδοτικο απο το διακόπτη παίρνει στιγμιαία max ρευμα και ρίχνει την ασφάλεια. Είχα κ εγώ το θέμα αυτό όταν ήμουν φοιτητής
Crybal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Ριχνει την ασφάλεια του δωματιου ή την κεντρική? Αν ριχνει την του δωματίου δοκίμασε προσωρινά το pc (ίσως με μια μπαλαντέζα) σε άλλη πριζα,άλλου δωματίου που να εχει διαφορετική ασφάλεια.
kelas7back Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (αυτό που χα χρονιά πριν της αλλαγές δεν το χα ανοιγοκλείσει πολλές φόρες άλλα όποτε το κάνα δε μου είχε ρίξει πότε ασφάλεια )το προηγούμενο ήταν ίδια βατ και το επόμενο ήταν ίδια βατ το οποίο είχε θέμα το διαπίστωσαν και στο πλαίσιο τώρα το τελευταίο μετά την αντικατάσταση είναι 100 βατ λιγότερα και το κανε 1 στης 15 περίπου δε το χω δοκιμάσει το τελευταίο σε άλλο σημείο άλλα το προηγούμενο με το πρόβλημα την Έριχνε και σε άλλο σημείο ναι μόνο 1 ασφάλεια ρίχνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα