fidolos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Είχα φτιάξει από windows κάποια txt αρχεία και τα έχω αποθηκευμένα στο dropbox. Τώρα που είμαι στο σταθερό (mac) πάω να τα ανοίξω με το textedit και είναι άδεια.... Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, fidolos είπε Καλησπέρα. Είχα φτιάξει από windows κάποια txt αρχεία και τα έχω αποθηκευμένα στο dropbox. Τώρα που είμαι στο σταθερό (mac) πάω να τα ανοίξω με το textedit και είναι άδεια.... Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα? δοκιμασε textwrangler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fidolos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, alexakos89 είπε δοκιμασε textwrangler δεν δουλευει. Μου βγαζει οτι δεν ειναι βελτιστοποιημενο. Μυρίζομαι λόγω high sierra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Σε sierra τουλαχιστον που ειμαι ακόμα, αν και πιστεύω και για στις μετέπειτα δουλεύει, το textmate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut_zero Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δοκιμασε sublime. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortistis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 7/9/2018 στις 12:34 ΠΜ, fidolos είπε Καλησπέρα. Είχα φτιάξει από windows κάποια txt αρχεία και τα έχω αποθηκευμένα στο dropbox. Τώρα που είμαι στο σταθερό (mac) πάω να τα ανοίξω με το textedit και είναι άδεια.... Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα? Δεν μου έχει τύχει. Υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω διαφορετικής κωδικοποίησης. Στο Windows χρησιμοποιείται κάτι latin encoding ενώ το Mac OS χρησιμοποιεί κάποιο unicode. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι και ποια. Χρησιμοποίησε ένα από των texwrangler ή sublime και άνοιξε τα αρχεία με κωδικοποίηση latin (νομίζω είναι κάτι σαν latin windows greek.. δεν θυμάμαι ακριβώς). Αφού τα ανοίξεις με τέτοια κωδικοποίηση, σώσε τα με την κωδικοποίηση του Mac OS. Ένα αρκετά γρήγορο fix είναι να ανοίξεις το file με τον Firefox (απλά τράβα το αρχείο σε μία κενή καρτέλα του firefox) και μετά κάνε c/p τα περιεχόμενα σε ένα txt αρχείο που έχεις ανοίξει με το textedit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 TextEdit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Sublime η atom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Αν μπορείς ανέβασε κάπου κάποιο από τα txt αρχεία για να δοκιμάσουμε να δούμε τι παίζει.. ΥΓ Φτιάξε κάποιο τεστ αρχείο txt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fidolos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Συγνώμη για την καθυστέρηση. Τελικά όλα ΟΚ με το Sublime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα