Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Προφανώς μιλάμε για το μαγαζάκι του μπαρμπαμήτσου και οχι καταστήματα σε μεγάλη αλυσίδα. Άντε πες στον κάθε μικροϊδιοκτήτη σουβλατζή που δουλεύει σε ένα μέρος και έχει μια σταθερή πελατεία να το κλείσει και να μεταφερθεί σε άλλη πόλη, τζάμπα χρόνος κόπος και χρήμα χωρίς να λέω φυσικά οτι δεν θα πετύχει και εκεί. 

Και τέτοια ψησταριά που λες πάλι γίνεται ντουμάνι ο χώρος, λιγότερο βέβαια αλλά οχι καμιά τεράστια διαφορά.

Τα Goodys οταν ξεκινησαν ηταν απλα ενα καταστημα, δεν ξεκινησε απο το πουθενα σαν αλυσιδα, μετα ηρθε Αθηνα, και εφαρμοσε το συστημα του franchise με το οποιο γιγαντωθηκε.
Απλα ειναι διαφορετικο το στυλ των διαφορετικων επιχειρησεων αυτων απο το κλασικο οικογενιακο σουβλατζιδικο/σαντουιτσαδικο.

Δημοσ.

Και Καλαματα ειναι ενας γαμωγερος που ειχε πιο παλια 1 ευρω το σουβλακι και 1,5 την πιτα με το σουβλακι,αλλα ηταν πολυ μικρα ολα.

Νοστιμα,αλλα αν κρινω απο το μυαλο του βρωμογερου δε θα ειναι και οτι καλυτερο,εκοψα να ψωνιζω απο εκει γιατι μου την εσπαγε πολυ ο χαρακτηρας του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Τα Goodys οταν ξεκινησαν ηταν απλα ενα καταστημα, δεν ξεκινησε απο το πουθενα σαν αλυσιδα, μετα ηρθε Αθηνα, και εφαρμοσε το συστημα του franchise με το οποιο γιγαντωθηκε.
Απλα ειναι διαφορετικο το στυλ των διαφορετικων επιχειρησεων αυτων απο το κλασικο οικογενιακο σουβλατζιδικο/σαντουιτσαδικο.

Όταν είχε έρθει Αθήνα υπήρχαν ήδη κάποια λίγα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα ο ιδιοκτήτης του σουβλατζίδικου που βρίσκεται σε ένα και μοναδικό κατάστημα σε ένα μέρος και άλλο πράγμα η αλυσίδα ή αυτός που σκέφτεται να κάνει ανοίγματα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Προφανώς μιλάμε για το μαγαζάκι του μπαρμπαμήτσου και οχι καταστήματα σε μεγάλη αλυσίδα. Άντε πες στον κάθε μικροϊδιοκτήτη σουβλατζή που δουλεύει σε ένα μέρος και έχει μια σταθερή πελατεία να το κλείσει και να μεταφερθεί σε άλλη πόλη, τζάμπα χρόνος κόπος και χρήμα χωρίς να λέω φυσικά οτι δεν θα πετύχει και εκεί.

Όλες οι αλυσίδες από μικρά μαγαζάκια ξεκίνησαν. Ο Γερμανός πριν τριάντα χρόνια είχε ένα μικροσκοπικό μαγαζί στην Πλατεία Βάθη που πούλαγε μπαταρίες-δεν ξέρω αν ήταν το πρώτο ή ένα από τα πρώτα. Επίσης δεν χρειάζεται να κλείσεις το μαγαζί, απλά ανοίγεις υποκατάστημα σε άλλη πόλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, elorant said:

Όλες οι αλυσίδες από μικρά μαγαζάκια ξεκίνησαν. Ο Γερμανός πριν τριάντα χρόνια είχε ένα μικροσκοπικό μαγαζί στην Πλατεία Βάθη που πούλαγε μπαταρίες-δεν ξέρω αν ήταν το πρώτο ή ένα από τα πρώτα. Επίσης δεν χρειάζεται να κλείσεις το μαγαζί, απλά ανοίγεις υποκατάστημα σε άλλη πόλη.

Σταδίου και Μπενάκη 6, ΓΕ-ΡΜΑΝ-ΟΣ! (Για όσους θυμούνται το jingle). 😃

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
19 ώρες πριν, orck είπε

Τα Goodys οταν ξεκινησαν ηταν απλα ενα καταστημα,

Το πρώτο μαγαζί πρέπει να είναι αυτό που είναι στη Μητρόπολη στο κέντρο κάτω από το Derlikatessen B)

Δημοσ.
18 ώρες πριν, ss13 είπε

Το πρώτο μαγαζί πρέπει να είναι αυτό που είναι στη Μητρόπολη στο κέντρο κάτω από το Derlikatessen B)

Εγω τα γνωρισα στην Πλατεια Ελευθεριας στον Κορυδαλλο (αθηνα), ακομη θυμαμαι το πρωτο σηματακι τους :)

hqdefault.jpg

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, orck είπε

Εγω τα γνωρισα στην Πλατεια Ελευθεριας στον Κορυδαλλο (αθηνα), ακομη θυμαμαι το πρωτο σηματακι τους :)

hqdefault.jpg

Για το Ελλαδισταν φέρανε κάτι καινούργιο τότε. Μετά ή λίγο πριν ήρθα και τα MacDonald's. Ευκαιρία είχαν γιατί έπαιζαν μπάλα μόνα τους αλλιώς σουβλάκι, πίτσα και ταβέρνα δεν υπήρχε τίποτα άλλο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aris1986 είπε

Για το Ελλαδισταν φέρανε κάτι καινούργιο τότε. Μετά ή λίγο πριν ήρθα και τα MacDonald's. Ευκαιρία είχαν γιατί έπαιζαν μπάλα μόνα τους αλλιώς σουβλάκι, πίτσα και ταβέρνα δεν υπήρχε τίποτα άλλο.

Ήταν πρωτοποριακά για την εποχή τους τα Goody's , άντεξαν στο χρόνο αλλά μετά λόγω κρίσης ( μόδας ) έκαναν κι αυτά κοιλιά , τα MacDonald's από την άλλη έφαγαν μεγαλύτερη τούμπα απλά ήταν πιο έξυπνοι γιατί έκλεισαν τα μαγαζιά που είχα φύρα , τώρα έχουν λίγα και καλά .

Παράδειγμα : Πήγα πριν 2 εβδομάδες στο MacDonald's Γλυφάδας ( μετά από πολύ καιρό γιατί δεν είμαι του Junk Food ) , είχε 300 παιδιά μέσα , κόλαση , όλο γεμάτο .

Απλά τώρα για να φάει ο άλλος στα MacDonald's ή στα Goody's  θέλει 10 ευρώ τουλάχιστον , ενώ με το λαικό έδεσμα με 4 ευρώ καθάρισε , του έχουν μείνει και ρέστα για μην φωνάζει ο μπαμπάς του B)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα ποστ στο νήμα, απλα θα ήθελα να σημειώσω ότι βρίσκω ιδιαίτερα amusing το γεγονός ότι ένα topic που διαπραγματεύεται το τέλος του εθνικού πλούτου των σουβλατζίδικων έφτασε 640 απαντήσεις σε 10 μέρες. Συγκινητικό. 

Go on. 

• Like 1
Δημοσ.

Από την άλλη τα μπέργκερ "κυριλοποιηθηκαν".

Δεν πάει στα Goody's  να φάει πατηκομενο και ξεφουσκωτο μπέργκερ ο μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωπος, πας αλλού με άλλες τιμές, πατάτες country σάλτσες jack Daniels κτλπ.

Πιτσιρικάδες βέβαια πηγαίναμε.

Δημοσ.
Στις ‎14‎/‎9‎/‎2018 στις 5:07 ΜΜ, toyo73 είπε

Αρκει να μην ειναι ψησταρια με καρβουνο, που ειναι φουλ καρκινογονο. Γιατι τοτε μονο χαρη στο εαυτο σου δεν κανεις.Υπαρχουν καταπληκτικες ηλεκτρικες η υγραεριου.Εγω ψηνω σε ηλεκτρικη, με νερο απο κατω και ετσι το λιπος πεφτει στο νερο και οχι στο καρβουνο

Kαι το διαφορα εχει αυτή η ηλεκτρικη  από το φουρνο?

Και στο φουρνο μπορεις να τα βαλεις στη σχαρα με λεκανη από κατω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ss13 είπε

Ήταν πρωτοποριακά για την εποχή τους τα Goody's , άντεξαν στο χρόνο αλλά μετά λόγω κρίσης ( μόδας ) έκαναν κι αυτά κοιλιά , τα MacDonald's από την άλλη έφαγαν μεγαλύτερη τούμπα απλά ήταν πιο έξυπνοι γιατί έκλεισαν τα μαγαζιά που είχα φύρα , τώρα έχουν λίγα και καλά .

Παράδειγμα : Πήγα πριν 2 εβδομάδες στο MacDonald's Γλυφάδας ( μετά από πολύ καιρό γιατί δεν είμαι του Junk Food ) , είχε 300 παιδιά μέσα , κόλαση , όλο γεμάτο .

Απλά τώρα για να φάει ο άλλος στα MacDonald's ή στα Goody's  θέλει 10 ευρώ τουλάχιστον , ενώ με το λαικό έδεσμα με 4 ευρώ καθάρισε , του έχουν μείνει και ρέστα για μην φωνάζει ο μπαμπάς του B)

Τα MacDonald's στο Συνταγμα εχουν 1€ το cheeseburger και 1,5€ το chickenburger. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...