Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, PantKo είπε

Eγω παντως με ψησταρια υγραεριου και πετρες ηφαιστειου,ουτε σταχτες ουτε καπνοι ουτε τπτ :P

Με ανατρίχιασες αδερφάκι μου μεσημεριάτικα! Άκου εκεί "ούτε καπνοί". Και τί είναι αυτά εκεί τα τετραγωνισμένα χοιρινά κρεατάκια που έχεις εκεί. Μόνος σου ψήνεις, μπορείς να ψήσεις και καλύτερο κρέας :P

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι σπούδαζα Καβάλα πήγαινα και Θεσσαλονίκη τα σουβλάκια/λαδοπιτες και άλλα δεν είχαν κάτι το τρομερό. Στην Αθήνα υπάρχουν μέρη και περιοχές και μαγαζιά που είναι 20-30 χρόνια που ξέρεις ότι θα φας καλά και κάτι διαφορετικό. Θα υπάρχουν και Θεσσαλονίκη βέβαια αλλά μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Πάντως στην Αριστοτέλους όλα καρμπον ήταν λες και ήμουν φαντάρος ένιωθα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Καλά τί περιμένεις στις κεντρικές τουριστικές/φοιτητικές περιοχές της Θεσσαλονίκης?

Όσο πιό ανατολικά πάς (Χαριλάου, Τούμπα κλπ), τόσο καλυτερεύει το πράγμα.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ.

Αφού είναι τόσο φοβερά τα σουβλάκια στη Θεσσαλονίκη, ή και γενικότερα στην Βόρεια Ελλάδα, γιατί δεν έρχεται ένας σαλονικιός να ανοίξει ένα σουβλατζίδικο στην Αθήνα να μαζέψει όλο το χαρτί; Απλά πράγματα χωρίς φανατισμούς και ίντριγκες. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Εγώ πάλι σπούδαζα Καβάλα πήγαινα και Θεσσαλονίκη τα σουβλάκια/λαδοπιτες και άλλα δεν είχαν κάτι το τρομερό. Στην Αθήνα υπάρχουν μέρη και περιοχές και μαγαζιά που είναι 20-30 χρόνια που ξέρεις ότι θα φας καλά και κάτι διαφορετικό. Θα υπάρχουν και Θεσσαλονίκη βέβαια αλλά μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Καλα εννοείται στα τουριστικά δεν θα βρεις ποιότητα. Και στην Αθήνα αν πας στο Σύνταγμα και στο Μοναστηράκι χάλια θα είναί ή ανθυπομέτρια στην καλύτερη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στην Κύπρο άνοιξαν και καλά Θεσσαλονικιότικα σουβλατζιδικα, και μόνο στο όνομα φέρνουν προς Θεσσαλονίκη....

Μάλλον ο τόπος κάνει το φαί 😄

2 λεπτά πριν, elorant είπε

Αφού είναι τόσο φοβερά τα σουβλάκια στη Θεσσαλονίκη, ή και γενικότερα στην Βόρεια Ελλάδα, γιατί δεν έρχεται ένας σαλονικιός να ανοίξει ένα σουβλατζίδικο στην Αθήνα να μαζέψει όλο το χαρτί; Απλά πράγματα χωρίς φανατισμούς και ίντριγκες. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elorant είπε

Γιατί οι καλοί το μαζεύουν το χαρτί στις πόλεις που ειναι ήδη. Γιατί να τρέχουν σε μια πόλη που τα λειτουργικά θα είναι υπερπολλαπλάσια? Χαζοί ειναι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χαρτί το μαζεύουν επίσης και μη καλοί.

Επειδή το βλέπω πολύ χαζη την κόντρα πρωτεύουσας-συμπρωτευουσας, πέρα από την αρχική πλακιτσα μετά ξεκινάει ο στόκος στο μυαλό.

Και επειδή το ψήνω μια μονοήμερη Θεσσαλονίκη. Δεν γράφετε κανένα μαγαζί της προκοπής κοντά στο κέντρο η κάπου να περνάει λεωφορείο για να χορτάσουμε σουβλάκι; (σαντουιτς, πίτα, όπως σκατα θέλει ας το πει ο καθένας, στην ανάγκη μπορώ να τους δείξω και να τους πω this one)

Επεξ/σία από orck
  • Like 5
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Backpacker είπε

Γιατί οι καλοί το μαζεύουν το χαρτί στις πόλεις που ειναι ήδη. Γιατί να τρέχουν σε μια πόλη που τα λειτουργικά θα είναι υπερπολλαπλάσια? Χαζοί ειναι? 

Δηλαδή τα Goody's που κατέβηκαν στην Αθήνα ήταν χαζοί έτσι; Ή τα Mikel που ήρθαν από την Λάρισα. Μπορεί τα λειτουργικά να είναι μεγαλύτερα αλλά και η αγορά είναι μεγαλύτερη.

Δημοσ.

δεν είναι και καμία επιστήμη όπου οι μεν έχουν το μαγικό ραβδί ενώ οι δε είναι στις σπηλιές ακόμα. Το κάθε μαγαζί μόνο του επιλέγει τον προμηθευτή του και μόνο του επιλέγει το τί θα προσφέρει. Δε σημαίνει επειδή είμαι από την ουρανούπολη , την ποσειδωνία ή ό,τι άλλη πόλη θέλετε, είμαι ντε φάκτο και δια νόμου καλός. Δεν κάνει η πόλη το σουβλάκι ή την πίτα, αλλά το εκάστοτε μαγαζί. Και ναι συμφωνώ , η κόντρα είναι το λιγότερο χαζή. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, PantKo είπε

Eγω παντως με ψησταρια υγραεριου και πετρες ηφαιστειου,ουτε σταχτες ουτε καπνοι ουτε τπτ :P

18880303_814776885357936_3689856347617577780_o[1].jpg

Πιο πολλές οι πίτες παρά τα σουβλάκια :P :P :P

• Like 1
Δημοσ.
Στις Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 στις 3:18 ΜΜ, m3fisto είπε

Κάντε χάρη στον εαυτό σας, αγοράστε μια απλή ψησταριά και μάθετε να μαρινάρετε και να ψήνετε δικά σας σουβλάκια.Γίνετε φίλοι με το χασάπη να σας δίνει κανα καλό κομμάτι και ψάξτε συνταγές για μαρινάρισμα. Μία στο τόσο μάζωξη με φίλους και ψήσιμο είναι απειρα καλύτερο από παραγγελία από οποιοδήποτε σουβλατζίδικο.

Αρκει να μην ειναι ψησταρια με καρβουνο, που ειναι φουλ καρκινογονο. Γιατι τοτε μονο χαρη στο εαυτο σου δεν κανεις.Υπαρχουν καταπληκτικες ηλεκτρικες η υγραεριου.Εγω ψηνω σε ηλεκτρικη, με νερο απο κατω και ετσι το λιπος πεφτει στο νερο και οχι στο καρβουνο και μετα καπνιζει ο τοπος ολος και φυσικα το κρεας με τον τοξικο καπνο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, elorant είπε

Δηλαδή τα Goody's που κατέβηκαν στην Αθήνα ήταν χαζοί έτσι; Ή τα Mikel που ήρθαν από την Λάρισα. Μπορεί τα λειτουργικά να είναι μεγαλύτερα αλλά και η αγορά είναι μεγαλύτερη.

Προφανώς μιλάμε για το μαγαζάκι του μπαρμπαμήτσου και οχι καταστήματα σε μεγάλη αλυσίδα. Άντε πες στον κάθε μικροϊδιοκτήτη σουβλατζή που δουλεύει σε ένα μέρος και έχει μια σταθερή πελατεία να το κλείσει και να μεταφερθεί σε άλλη πόλη, τζάμπα χρόνος κόπος και χρήμα χωρίς να λέω φυσικά οτι δεν θα πετύχει και εκεί. 

4 ώρες πριν, toyo73 είπε

Αρκει να μην ειναι ψησταρια με καρβουνο, που ειναι φουλ καρκινογονο. Γιατι τοτε μονο χαρη στο εαυτο σου δεν κανεις.Υπαρχουν καταπληκτικες ηλεκτρικες η υγραεριου.Εγω ψηνω σε ηλεκτρικη, με νερο απο κατω και ετσι το λιπος πεφτει στο νερο και οχι στο καρβουνο και μετα καπνιζει ο τοπος ολος και φυσικα το κρεας με τον τοξικο καπνο.

Και τέτοια ψησταριά που λες πάλι γίνεται ντουμάνι ο χώρος, λιγότερο βέβαια αλλά οχι καμιά τεράστια διαφορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, gdriver είπε

Και ναι συμφωνώ , η κόντρα είναι το λιγότερο χαζή. 

Μπα εγω γελαω,ειμαι απ'αλλου και ετσι εχει πολλη πλακα να βλεπω τους πανω ειδικα να προσπαθουν να μειωσουν τους κατω.

Ισως αν ειχαν μετρό και οι πανω τα πραματα να ηταν καλυτερα.

Επεξ/σία από talibanakos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...