Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, soter79 είπε

Το σουβλάκι και η κρύα μπύρα στην Ελλάδα το κατακαλοκαιρο είναι γεύση από τον παράδεισο.....

Αυτήν την μπύρα πως την πίνετε ρε παιδιά;

Χειρότερη γεύση ever.

Κλασικό παράδειγμα πλήρους χειραγώγησης του πληθυσμού!

1 ώρα πριν, nikοs είπε

Εδώ πάνω εμείς οι βόρειοι τον πιτόγυρο τον έχουμε στα 2.8€ - 3.40€ ... Τα μεγάλα γυράδικα της Τούμπας τον πουλάνε στα 3€ - 3.4€ ενώ υπάρχουν και αυτά που κοστολογούν στα 3.8€...Γενικά από 3€ και πάνω στην Θεσσαλονίκη. Σίγουρα είναι ακριβό αλλά είναι και τεράστιο, εσείς εκει στον νότο κάνετε κάτι πιτόγυρα μικροσκοπικά , για να χορτάσει ένα φυσιολογικό μέσου βάρους αρσενικό θέλει 3 τέτοια...3*2.2=6.6€ ενώ εδώ 2*3.2= 6.4€ χμμμ το ίδιο πράγμα δηλαδή!!! Όπως και να έχει εμεις το κάνουμε καλύτερα!

Θυμάμαι ένα μαγαζί Καλλιθέα Χαλκιδικής που έκανε κάτι γύρους όσο 3 κανονικοί!

Επεξ/σία από skiabox
  • Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, skiabox said:

Αυτήν την μπύρα πως την πίνετε ρε παιδιά;

Χειρότερη γεύση ever.

Κλασικό παράδειγμα πλήρους χειραγώγησης του πληθυσμού!

Κλείστε τον κύριο!

  • Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Πλάκα κάνεις?Τα καλύτερα τα τρωει ο ψηστης. Απόλαυση. Τρώω, πίνω τις παγωμένες μπύρες μου έχουμε και τη μουσική που μας αρέσει και όλα κομπλέ.

Το μονο κακό ειναι οτι θες σοδα μετά για να χονέψεις ότι έτρωγες οσο έψηνες :P

Το οτι βρωμανε τα ρουχα και για να φυγει η μπιχλα  πρεπει να κανω μιση ωρα μπανιο που το πας 😋😋 

Μετα να καθαρισεις μετα την ψησταρια και ολο τον χωρο.βαλε νερα, σκουπες κλπ. Ασε τα εκανα παλια. Τωρα με τιποτα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Το οτι βρωμανε τα ρουχα και για να φυγει η μπιχλα  πρεπει να κανω μιση ωρα μπανιο που το πας 😋😋 

Μετα να καθαρισεις μετα την ψησταρια και ολο τον χωρο.βαλε νερα, σκουπες κλπ. Ασε τα εκανα παλια. Τωρα με τιποτα. 

A bro, αυτά ανηκουν στην ιεροτελεστία :P 

Ψησιμο χωρις βρωμα απο τσικνα ειναι σουβλάκι χωρίς αλάτι :P

  • Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, pontez2 είπε

A bro, αυτά ανηκουν στην ιεροτελεστία :P 

Ψησιμο χωρις βρωμα απο τσικνα ειναι σουβλάκι χωρίς αλάτι :P

Σε καταλαβαίνω, εγώ παλιά έψηνα σχετικά συχνά που είχα περισσότερη όρεξη (και χρόνο!) αλλά πλέον το αποφεύγω για όλη αυτή την ταλαιπωρία. Πάντως είναι υπέροχο το ύφος της γυναίκας μου όταν με κοιτάζει απαξιωτικά και σιχαμένα όταν είμαι τσικνισμένος-λαδωμένος-ιδρωμένος (κατακαλόκαιρο ειδικά) :P

  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stamer είπε

Πάντως είναι υπέροχο το ύφος της γυναίκας μου όταν με κοιτάζει απαξιωτικά και σιχαμένα όταν είμαι τσικνισμένος-λαδωμένος-ιδρωμένος (κατακαλόκαιρο ειδικά)

Eγω σπευδω και της κάνω αγκαλίτσα. Το καλό φαί θέλει θυσίες ειναι το μοτο :P :P 

  • Like 1
Δημοσ.

Η απόλαυση στο ψήσιμο είναι η διαδικασία.

Να αναψεις τα κάρβουνα,μεχρι να γίνουν κρύα μπύρα,μετα το ψήσιμο, η τσίκνα,ξανά μπύρα,βγαζεις κομματια και τα τσακιζεις επι τόπου με λεμόνι και ψωμί στα κάρβουνα με λαδοριγανη και καυτερή πιπεριά.

Μετα ας κάτσουν οι άλλοι στο τραπέζι να φάνε.

Δημοσ.

Δεν ανοίγουμε κι ένα θέμα ποιες μπύρες μας αρέσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως κι εγώ εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος, μένω Αθήνα από το 2011 και στην αρχή είχα σοβαρό πρόβλημα με το φαγητό. Για σουβλάκια ούτε κουβέντα, καθώς το χειρότερο συνοικιακό της Θεσσαλονίκης είναι κλάσεις ανώτερο του καλύτερου των Αθηνών. Αναγκάστηκα κι έκανα εκπτώσεις, ενώ όποτε έβρισκα κάτι "συμπαθητικό", προσπαθούσα να φέρω το μαγαζί πιο κοντά στα μέτρα μου. Σήμερα, 7 χρόνια μετά, έχει αλλοτριωθεί το γευστικό μου κριτήριο σε σημείο να μπορώ να τρώω έξω στην Αθήνα, αλλά όποτε ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και πάω καμιά Διαγώνιο, Διάβαση, Άριστον, Βομβίδια (αυτά είναι όλα στο κέντρο) κλαίω για την Αθηναϊκή μου καθημερινότητα...

Σόρι κιόλας μάγκες, αλλά το γυράδικο στην Καλλιθέα, που ανέφερε λόγω μεγάλων μερίδων κάποιος παραπάνω, είναι από τα χειρότερα Βόρεια κι όμως μακράν καλύτερο από το καλύτερο της Αθήνας - και πού να πάτε πιο Βόρεια, τίποτε Σέρρες, Δράμα, όπου αντίστοιχη διαφορά υπάρχει με τη Θεσσαλονίκη, όπως μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθηνών. Επίση οι τιμές όσο πας πιο Βόρεια πέφτουν και η ποιότητα ανεβαίνει...

Επεξ/σία από pchatzi
typo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και έκανες ως δια μαγείας νέο λογαριασμό για να βγάλεις τον τοπικισμό σου. Καλά εντάξει. Αν εσύ μένεις καλλιθέα όλοι μας μένουμε μανχάταν

8 λεπτά πριν, pchatzi είπε

Πάντως κι εγώ εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος, μένω Αθήνα από το 2011 και στην αρχή είχα σοβαρό πρόβλημα με το φαγητό. Για σουβλάκια ούτε κουβέντα, καθώς το χειρότερο συνοικιακό της Θεσσαλονίκης είναι κλάσεις ανώτερο του καλύτερου των Αθηνών. Αναγκάστηκα κι έκανα εκπτώσεις, ενώ όποτε έβρισκα κάτι "συμπαθητικό", προσπαθούσα να φέρω το μαγαζί πιο κοντά στα μέτρα μου. Σήμερα, 7 χρόνια μετά, έχει αλλοτριωθεί το γευστικό μου κριτήριο σε σημείο να μπορώ να τρώω έξω στην Αθήνα, αλλά όποτε ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και πάω καμιά Διαγώνιο, Διάβαση, Άριστον, Βομβίδια (αυτά είναι όλα στο κέντρο) κλαίω για την Αθηναϊκή μου καθημερινότητα...

Σόρι κιόλας μάγκες, αλλά το γυράδικο στην Καλλιθέα, που ανέφερε λόγω μεγάλων μερίδων κάποιος παραπάνω, είναι από τα χειρότερα Βόρεια κι όμως μακράν καλύτερο από το καλύτερο της Αθήνας - και πού να πάτε πιο Βόρεια, τίποτε Σέρρες, Δράμα, όπου αντίστοιχη διαφορά υπάρχει με τη Θεσσαλονίκη, όπως μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθηνών. Επίση οι τιμές όσο πας πιο Βόρεια πέφτουν και η ποιότητα ανεβαίνει...

 

Επεξ/σία από gdriver
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gdriver είπε

και έκανες ως δια μαγείας νέο λογαριασμό για να βγάλεις τον τοπικισμό σου. Καλά εντάξει. Αν εσύ μένεις καλλιθέα όλοι μας μένουμε μανχάταν

Είναι μεγάλη μάχη και πρέπει να κερδίθει. Με κάθε μέσο. Φυσικά όλα στην Θεσσαλονίκη είναι καλύτερα.

Είναι γνωστά πράγματα αυτα, τι τα γράφετε ξανά και ξανά, αφού;

  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...