Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Τον Κάνδαυλο λες; Εκεί πήγαινα πάντα μετά τα ξενύχτια στο Fox XD [α ρε νιάτα!]

Έχω πάει και εγώ, καλό σουβλάκι έχουν.

Υπόψην, κάνδαυλο έλεγαν το σουβλάκι οι αρχαίοι έλληνες.

Δημοσ.
Στις 10/9/2018 στις 10:37 ΜΜ, crystalp2 είπε

Τι να κλ@σει το σουβλάκι μπροστα στο θεικό Leberkäse

hausmacher-leberkaese-in-scheiben.jpg

Στην αρχή το λιγουρεύτηκα

και μετά

Στις 10/9/2018 στις 11:58 ΜΜ, l337 είπε

το 4-5% είναι πολτοποιημένο συκώτι.

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± jim carrey gif

ανακατεύτηκα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, m3fisto είπε

Κάντε χάρη στον εαυτό σας, αγοράστε μια απλή ψησταριά και μάθετε να μαρινάρετε και να ψήνετε δικά σας σουβλάκια.Γίνετε φίλοι με το χασάπη να σας δίνει κανα καλό κομμάτι και ψάξτε συνταγές για μαρινάρισμα. Μία στο τόσο μάζωξη με φίλους και ψήσιμο είναι απειρα καλύτερο από παραγγελία από οποιοδήποτε σουβλατζίδικο.

8 ώρες πριν, mp123 είπε

Οποτε ψηνω ολοι τρωνε εκτος απο μενα που εχω φαει ολη την τσικνα, το καψιμο, και την καρβουνιλα. Καλυτερα delivery απο εκει που ξερω η σε ταβερνα. 

από 14:40, το δράμα του έλληνα άρρενος ψήστη

Επεξ/σία από le vent nous porterAAAA
Δημοσ.

Αν κρινουμε απο την απηχηση του θεματος, μαλλον τα σουβλατζιδικα ΔΕΝ ειναι μια φουσκα που ειναι ετοιμη να σκασει...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, m3fisto είπε

Κάντε χάρη στον εαυτό σας, αγοράστε μια απλή ψησταριά και μάθετε να μαρινάρετε και να ψήνετε δικά σας σουβλάκια.Γίνετε φίλοι με το χασάπη να σας δίνει κανα καλό κομμάτι και ψάξτε συνταγές για μαρινάρισμα. Μία στο τόσο μάζωξη με φίλους και ψήσιμο είναι απειρα καλύτερο από παραγγελία από οποιοδήποτε σουβλατζίδικο.

Καλα τωρα και εσυ τι τους λες..

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, m3fisto είπε

Γίνετε φίλοι με το χασάπη να σας δίνει κανα καλό κομμάτι

σιγά μην στέλνουμε και την γυναίκα μας να ψωνίσει φορώντας ανοιχτό ντεκολτέ

Δημοσ.
12 ώρες πριν, m3fisto είπε

Κάντε χάρη στον εαυτό σας, αγοράστε μια απλή ψησταριά και μάθετε να μαρινάρετε και να ψήνετε δικά σας σουβλάκια.

14b5b35.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 12/9/2018 στις 10:00 ΜΜ, orck είπε

Εχω δει και εγω σε σουβλατζιδικο στα νοτια προαστια να φτιαχνουν τα καλαμακια μονοι τους. Ηταν ενα πλαστικο κουτι περιπου 15Χ15Χ20 και εβαζε κομματια κρεας μεσα, αφου το γεμιζε περναγε τα καλαμακια. Μετα απο αυτο με μαχαιρι ξεχωριζε το καθε καλαμακι μεσα απο τις σχισμες που ειχε το πλαστικο κουτι. Κατι τετοιο θυμαμαι.

Το κλασσικο κουτι .. Το χρησιμοποιει και το σουβλατζιδικο που προανεφερα στο Κουκακι...

hqdefault.jpg

Δημοσ.

Εδώ πάνω εμείς οι βόρειοι τον πιτόγυρο τον έχουμε στα 2.8€ - 3.40€ ... Τα μεγάλα γυράδικα της Τούμπας τον πουλάνε στα 3€ - 3.4€ ενώ υπάρχουν και αυτά που κοστολογούν στα 3.8€...Γενικά από 3€ και πάνω στην Θεσσαλονίκη. Σίγουρα είναι ακριβό αλλά είναι και τεράστιο, εσείς εκει στον νότο κάνετε κάτι πιτόγυρα μικροσκοπικά , για να χορτάσει ένα φυσιολογικό μέσου βάρους αρσενικό θέλει 3 τέτοια...3*2.2=6.6€ ενώ εδώ 2*3.2= 6.4€ χμμμ το ίδιο πράγμα δηλαδή!!! Όπως και να έχει εμεις το κάνουμε καλύτερα!

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, nikοs είπε

Εδώ πάνω εμείς οι βόρειοι τον πιτόγυρο τον έχουμε στα 2.8€ - 3.40€ ... Τα μεγάλα γυράδικα της Τούμπας τον πουλάνε στα 3€ - 3.4€ ενώ υπάρχουν και αυτά που κοστολογούν στα 3.8€...Γενικά από 3€ και πάνω στην Θεσσαλονίκη. Σίγουρα είναι ακριβό αλλά είναι και τεράστιο, εσείς εκει στον νότο κάνετε κάτι πιτόγυρα μικροσκοπικά , για να χορτάσει ένα φυσιολογικό μέσου βάρους αρσενικό θέλει 3 τέτοια...3*2.2=6.6€ ενώ εδώ 2*3.2= 6.4€ χμμμ το ίδιο πράγμα δηλαδή!!! Όπως και να έχει εμεις το κάνουμε καλύτερα!

δεν ισχυέι σε καμία περίπτωση αυτό που λες. Όπως έχουμε σαβούρες έτσι έχετε και εσεις σαβούρες. Όπως μερικοί τα φτιάχνουν μικρά έτσι υπάρχουν και άλλοι που τα φτιάχνουν τεράστια και με 2.40 παρακαλώ. Έτσι θα φάω άπειρες φορές καλλίτερα εδώ κάτω από ότι εκεί , αν παώ σε καλό μαγαζί. Αντίστοιχα και πάνω. Αν πάω σε σαβουράδικο δεν έχω δικαίωμα να βγάζω κανόνα και να το διαιωνίζω γιατί έτσι... Παντού θα φας καλά αλλά  πάντοτε θα υπάρχει περίπτωση να μη φας. Τα ίδια ισχύουν παντού.

Επεξ/σία από gdriver
  • Like 4
Δημοσ.
16 ώρες πριν, mp123 είπε

Οποτε ψηνω ολοι τρωνε εκτος απο μενα που εχω φαει ολη την τσικνα, το καψιμο, και την καρβουνιλα. Καλυτερα delivery απο εκει που ξερω η σε ταβερνα. 

Πλάκα κάνεις?Τα καλύτερα τα τρωει ο ψηστης. Απόλαυση. Τρώω, πίνω τις παγωμένες μπύρες μου έχουμε και τη μουσική που μας αρέσει και όλα κομπλέ.

Το μονο κακό ειναι οτι θες σοδα μετά για να χονέψεις ότι έτρωγες οσο έψηνες :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/9/2018 στις 11:04 ΠΜ, stepits είπε

Πρέπει να κοντράρουμε οποσδήποτε.

images?q=tbn:ANd9GcS9FHxdtL650kdOyAhu90D3d5f5fa3430c20ad8e03385fc8424f4d.jpg

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...