l337 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, orck είπε Ειχα παει Θεσσαλονικη για μονοημερη, καθησαμε σε ενα μαγαζι που ηταν γεματο οσο δεν παει. Ρωταω την σερβιτορα που εχει τα σουβλακια στον καταλογο, μου απανταει δεν εχουμε σουβλακια. Στο διπλα τραπεζι ετρωγαν σουβλακια. Τετοια ξιπασμενη υπεροψια δεν εχω ξαναδει ποτε μου. Πηραμε τελικα σαντουιτς με αλοιφες και καναμε την δουλεια μας. Μπουγατσαδες, σας αγαπαμε ρε μην φερεστε ετσι. ΥΓ Η ολη φαση ειναι καλη για πλακα, απλα μερικοι ειναι στοκοι και το περνουν πολυ πατριωτικα και καπου στραβωνει η φαση. Ούτε καν για πλάκα δεν είναι παρά μόνο για να εκτωνόνονται διάφοροι κομπλεξικοί. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, orck είπε Ειχα παει Θεσσαλονικη για μονοημερη, καθησαμε σε ενα μαγαζι που ηταν γεματο οσο δεν παει. Ρωταω την σερβιτορα που εχει τα σουβλακια στον καταλογο, μου απανταει δεν εχουμε σουβλακια. Στο διπλα τραπεζι ετρωγαν σουβλακια. Τετοια ξιπασμενη υπεροψια δεν εχω ξαναδει ποτε μου. Πηραμε τελικα σαντουιτς με αλοιφες και καναμε την δουλεια μας. Μπουγατσαδες, σας αγαπαμε ρε μην φερεστε ετσι. ΥΓ Η ολη φαση ειναι καλη για πλακα, απλα μερικοι ειναι στοκοι και το περνουν πολυ πατριωτικα και καπου στραβωνει η φαση. Πολλοι Θεσσαλονικεις αυτοαποθεωνονται οτι εχουν την πιο ομορφη πολη, οταν δεν εχουν παει πουθενα αλλου, αυτοαποθεωνονται οτι εχουν το καλυτερο φαγητο, οταν δεν εχουν φαει πουθενα αλλου (εκτος απο το χωριο τους εξω απο το Κιλκις) και στο τελος κατηγορουν για τα στραβα της ζωης τους την Αθηνα. Επειδη η Β. Ελλαδα ειναι τουλαχιστον μια ταχυτητα πισω σε σχεση με τη Νοτια, προσπαθουν να πιαστουν απο καπου για να εχουν κατι να περηφανευονται. Για ενα παραλιακο πεζοδρομο (wow, δεν υπαρχει πουθενα αλλου) και για τυλιχτα με αναλογια κρεατος-λιπους στο 50-50 και πατατες goody's. Ας τους αφησουμε να ζουν στο παραμυθι τους. Οι ανοιχτομυαλοι και ξυπνιοι Θεσσαλονικεις δεν μπαινουν ποτε σε τετοιου ειδους "κοντρες" ουτε κανουν τους ανηξερους αν πεις οτι θελεις "καλαμακι" ή τυλιχτο με τζατζικι. Αλλωστε σε ολες τις χωρες τα ιδια πραγματα λεγονται διαφορετικα σε αλλες περιοχες. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από ProponitisTouKanape 15
aris1986 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πολλοι Θεσσαλονικεις αυτοαποθεωνονται οτι εχουν την πιο ομορφη πολη, οταν δεν εχουν παει πουθενα αλλου, αυτοαποθεωνονται οτι εχουν το καλυτερο φαγητο, οταν δεν εχουν φαει πουθενα αλλου (εκτος απο το χωριο τους εξω απο το Κιλκις) και στο τελος κατηγορουν για τα στραβα της ζωης τους την Αθηνα. Επειδη η Β. Ελλαδα ειναι τουλαχιστον μια ταχυτητα πισω σε σχεση με τη Νοτια, προσπαθουν να πιαστουν απο καπου για να εχουν κατι να περηφανευονται. Για ενα παραλιακο πεζοδρομο (wow, δεν υπαρχει πουθενα αλλου) και για τυλιχτα με αναλογια κρεατος-λιπους στο 50-50 και πατατες goody's. Ας τους αφησουμε να ζουμε στο παραμυθι τους. Οι ανοιχτομυαλοι και ξυπνιοι Θεσσαλονικεις δεν μπαινουν ποτε σε τετοιου ειδους "κοντρες" ουτε κανουν τους ανηξερους αν πεις οτι θελεις "καλαμακι" ή τυλιχτο με τζατζικι. Αλλωστε σε ολες τις χωρες τα ιδια πραγματα λεγονται διαφορετικα σε αλλες περιοχες. Συμφωνω και επαυξανω.
Getta Robo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 hours ago, skiabox said: Μου έλεγε ένα φίλος που είχε παλιά ένα doberman σκύλο ότι του έδινε γύρο από το καλύτερο γυράδικο εδώ στη Λάρισα και το σκυλί δεν τον έτρωγε! Παρα πολλοι γυροι, εχουν διαφορα προσθετα που ειτε τα αποφευγουν τα σκυλια (καρυκευματα, υπερβολικο αλατι και για αυτα και για εμας), η ακομα και αλλα που ειναι τοξικα για αυτα, πχ κρεμμυδι και σκορδο. Γιαυτο πολλες φορες τα αποφευγουν.
skiabox Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πολλοι Θεσσαλονικεις αυτοαποθεωνονται οτι εχουν την πιο ομορφη πολη, οταν δεν εχουν παει πουθενα αλλου, αυτοαποθεωνονται οτι εχουν το καλυτερο φαγητο, οταν δεν εχουν φαει πουθενα αλλου (εκτος απο το χωριο τους εξω απο το Κιλκις) και στο τελος κατηγορουν για τα στραβα της ζωης τους την Αθηνα. Επειδη η Β. Ελλαδα ειναι τουλαχιστον μια ταχυτητα πισω σε σχεση με τη Νοτια, προσπαθουν να πιαστουν απο καπου για να εχουν κατι να περηφανευονται. Για ενα παραλιακο πεζοδρομο (wow, δεν υπαρχει πουθενα αλλου) και για τυλιχτα με αναλογια κρεατος-λιπους στο 50-50 και πατατες goody's. Ας τους αφησουμε να ζουμε στο παραμυθι τους. Οι ανοιχτομυαλοι και ξυπνιοι Θεσσαλονικεις δεν μπαινουν ποτε σε τετοιου ειδους "κοντρες" ουτε κανουν τους ανηξερους αν πεις οτι θελεις "καλαμακι" ή τυλιχτο με τζατζικι. Αλλωστε σε ολες τις χωρες τα ιδια πραγματα λεγονται διαφορετικα σε αλλες περιοχες. 10 φορές μικρότερο βιοτικό επίπεδο η Αθήνα από επαρχία. Θες να δούμε και σε παγκόσμιο επίπεδο που βρίσκεται η θα πάθεις μελαγχολία; Μακράν από τις ασχημότερες πόλεις στον πλανήτη. Για εγκληματικότητα δεν το συζητάω. Φαίνεται λόγω κρίσης δεν πηγαίνουν πουθενά πλέον οι Αθηναίοι οπότε αυτοαποθεώνονται. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από skiabox 1
γροσερισοπ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ πηρα τωρα παραγγελία από τον Mr Euro 5 σουβλακια 7.50 1.5ευρω το σαντουιτς δεν εχει έρθει ακόμα πιστευω την ίδια ποιότητα θα έχει με τους αλλους. απο τους να σκάσω 2.20 και 2.40 μια τρυπα το μαγαζί αλλα τι με νοιαζει εκει θα το φάω. 18 καλά google reviews είχε άντε να δούμε. σουβλακι χοιρινο ειναι ποσο λαθος να παει λαθος ποια. έχωσα μέσα και βουδαπεστης. καλά αθηνα που δεν εχετε μια ουγγαρέζα ρωσσικη να βαλουμε μλέσα με εχετε ξενερωσει τελιως ΣΩΣ ΣΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣ. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από γροσερισοπ 2
rus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, stepits είπε Δεν εχώ παρακολουθήσει τώρα τελευταία τις πίτσες - αλλά θα πω 2 πράγματα. Το κανονικό μέγεθος (8 κομμάτια) θα έπρεπε το πολύ να κάνει 8 ευρώ Ανεξαρτήτως περιεχομενου ολες μεχρι 8 ευρω? Καλα θα ηταν 12 ώρες πριν, skiabox είπε Πάντως η πίτσα που φτιάχνω εγώ σπίτι υπολογίζω να είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο υγιεινή από οποιαδήποτε πίτσα του εμπορίου. Επίσης η εκτέλεση είναι 2 λεπτά περίπου, οπότε γιατί να πάρεις πίτσα από έξω; Πιο υγιεινη για να ειναι πρεπει να βαλεις υγιεινα υλικα, πραγμα που δε το νομιζω. 2 λεπτα? μεχρι να φτιαξεις τη ζυμη, να συγκεντρωσεις και να ψιλοκοψεις τα υλικα, μετα να τη βαλεις το φουρνο, θα σου παρει αρκετη ωρα. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από rus 1
rus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 33 σελιδες σε 5 ημερες, σαφως το εθνικο φαγητο της νεολαιας είναι το σουβλακι 15 ώρες πριν, phanispal είπε Ούτε καν να πλησιάζει τα 8€ το αλεύρι με νερό, κέτσαπ, τυρί και ζαμπόν. Mη ξεχνας ότι το κρεας στα σουβλάκια είναι κακης ποιοτητας, κυριως λιπος και ξυγκι καλυμμενα με πολλα μπαχαρικα, ενώ οι πιτες είναι ετοιμες κατεψυγμενες όταν στη πιτσαρια είναι φρεσκες δηλ. τις κανουν εκεινη τη στιγμη.
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, skiabox είπε 10 φορές μικρότερο βιοτικό επίπεδο η Αθήνα από επαρχία. Θες να δούμε και σε παγκόσμιο επίπεδο που βρίσκεται η θα πάθεις μελαγχολία; Μακράν από τις ασχημότερες πόλεις στον πλανήτη. Για εγκληματικότητα δεν το συζητάω. Φαίνεται λόγω κρίσης δεν πηγαίνουν πουθενά πλέον οι Αθηναίοι οπότε αυτοαποθεώνονται. Το άχρηστο post του thread. 13
ss13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε Ο γύρος του δεν ήταν καλά ψημένος... θέλεις λόγο κίνησης? Έτυχε? Δεν ξέρω. Εδώ και 30 χρόνια έτσι είναι το ψήσιμο του , πάντα ελαφριά ψημένος , δεν είναι λόγω κίνησης , οι ψήστες που έχει είναι 15 χρόνια εκεί . Δεν παίρνω ποσοστά , απλά διαχρονικά έχει το καλύτερο σουβλάκι στην Κυψέλη . Ακόμα εαν θες δοκίμασε τους Μερακλήδες https://www.meraklhdes.gr/ έχει καλό σουβλάκι ( παλιά είχε καλύτερο ) αλλά αξίζει μια δοκιμή , ήταν για μια 25τια και βάλε το ένα από τα δυο καλύτερα σουβλατζίδικα στην Αγιάς Ζώνης ( ερχόταν δεύτερος , αλλά ο τζόγος και η κατάρευση του πρώτου ( ονόματα δεν λέμε ) τον έφερε πρώτο , αν και οι δυο είχαν πολύ δυνατό σουβλάκι ) , επίσης από τα καλύτερα στην Κυψέλη μαζί ( με Μίμη τον Σπεσιαλίστα κλπ ) και την αδυναμία σου τον Διόνυσο που πάντα είναι στα πρώτα σκαλιά . Ναι οι Πίτες Γευσεών έχουν το καλύτερο σουβλάκι ( κι εγώ δεν το ήξερα ) απλά κάποιοι σουβλακομάχοι φίλοι μου απο το Γαλάτσι μου το ' πανε , το διασταύρωσα , πήγα δοκίμασα , είναι όντως αρκετά καλό 10 ώρες πριν, orck είπε Ειχα παει Θεσσαλονικη για μονοημερη, καθησαμε σε ενα μαγαζι που ηταν γεματο οσο δεν παει. Ρωταω την σερβιτορα που εχει τα σουβλακια στον καταλογο, μου απανταει δεν εχουμε σουβλακια. Στο διπλα τραπεζι ετρωγαν σουβλακια. Τετοια ξιπασμενη υπεροψια δεν εχω ξαναδει ποτε μου. Καλά εντάξει άμα τους πεις για το σουβλάκι - καλαμάκι ή για το Άρης - Παοκ μπορεί να φύγεις σηκωτός από το μαγαζί , απλά δεν έχουν καταλάβει πως π.χ στη Μαδρίτη λένε κάποια πράγματα διαφορετικά από τη Βαρκελώνη , με τα χρόνια θα το καταλάβουν . Το ίδιο είναι εαν πας στο Πειραιά και πεις ένα σουβλάκι αντί για ένα πίτα γύρο , μπορεί να φύγεις κλωτσιδών από το μαγαζί . 10 ώρες πριν, orck είπε ΥΓ Η ολη φαση ειναι καλη για πλακα, απλα μερικοι ειναι στοκοι και το περνουν πολυ πατριωτικα και καπου στραβωνει η φαση. Ναι τα ξέρω πολύ καλά , εαν πας στα Δυτικά Προάστεια είναι πιο άγριοι ( αν μπεις και ζητήσεις εφημερίδα Αθηναική είναι έτοιμοι να σου ορμήξουν ) , κοίτα τι να στραβώσει ; Είναι δυνατόν να τσακωθείς για το καλαμάκι που είναι πίτα γύρος ; Κάνε μια δοκιμή όταν πας ξανά Θεσ/νικη μόλις μπεις σε ένα Super Market πες ' φέτα έχετε' ; Θα σου πούνε ' τι φέτα ψωμί ή καρπούζι ' . Πάντως έχουν καλύτερη ψυχή επάνω οι Βόρειοι , πιο καθαρή , απλά πρέπει να ξέρεις τα κουμπιά τους 1
orck Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ss13 είπε Εδώ και 30 χρόνια έτσι είναι το ψήσιμο του , πάντα ελαφριά ψημένος , δεν είναι λόγω κίνησης , οι ψήστες που έχει είναι 15 χρόνια εκεί . Δεν παίρνω ποσοστά , απλά διαχρονικά έχει το καλύτερο σουβλάκι στην Κυψέλη . Ακόμα εαν θες δοκίμασε τους Μερακλήδες https://www.meraklhdes.gr/ έχει καλό σουβλάκι ( παλιά είχε καλύτερο ) αλλά αξίζει μια δοκιμή , ήταν για μια 25τια και βάλε το ένα από τα δυο καλύτερα σουβλατζίδικα στην Αγιάς Ζώνης ( ερχόταν δεύτερος , αλλά ο τζόγος και η κατάρευση του πρώτου ( ονόματα δεν λέμε ) τον έφερε πρώτο , αν και οι δυο είχαν πολύ δυνατό σουβλάκι ) , επίσης από τα καλύτερα στην Κυψέλη μαζί ( με Μίμη τον Σπεσιαλίστα κλπ ) και την αδυναμία σου τον Διόνυσο που πάντα είναι στα πρώτα σκαλιά . Ναι οι Πίτες Γευσεών έχουν το καλύτερο σουβλάκι ( κι εγώ δεν το ήξερα ) απλά κάποιοι σουβλακομάχοι φίλοι μου απο το Γαλάτσι μου το ' πανε , το διασταύρωσα , πήγα δοκίμασα , είναι όντως αρκετά καλό Καλά εντάξει άμα τους πεις για το σουβλάκι - καλαμάκι ή για το Άρης - Παοκ μπορεί να φύγεις σηκωτός από το μαγαζί , απλά δεν έχουν καταλάβει πως π.χ στη Μαδρίτη λένε κάποια πράγματα διαφορετικά από τη Βαρκελώνη , με τα χρόνια θα το καταλάβουν . Το ίδιο είναι εαν πας στο Πειραιά και πεις ένα σουβλάκι αντί για ένα πίτα γύρο , μπορεί να φύγεις κλωτσιδών από το μαγαζί . Ναι τα ξέρω πολύ καλά , εαν πας στα Δυτικά Προάστεια είναι πιο άγριοι ( αν μπεις και ζητήσεις εφημερίδα Αθηναική είναι έτοιμοι να σου ορμήξουν ) , κοίτα τι να στραβώσει ; Είναι δυνατόν να τσακωθείς για το καλαμάκι που είναι πίτα γύρος ; Κάνε μια δοκιμή όταν πας ξανά Θεσ/νικη μόλις μπεις σε ένα Super Market πες ' φέτα έχετε' ; Θα σου πούνε ' τι φέτα ψωμί ή καρπούζι ' . Πάντως έχουν καλύτερη ψυχή επάνω οι Βόρειοι , πιο καθαρή , απλά πρέπει να ξέρεις τα κουμπιά τους Στο Everest πάω και λέω "ένα σάντουιτς τυρί ζαμπον..." και επαναλάμβανε διορθωμένα για να μαθαίνω και εγώ ο χωριάτης ΚΑΣΕΡΙ, ΖΑΜΠΟΝ Ειχε πλάκα σε λέω.
Aias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Pizza fan 2 pizzes με αφράτο ζυμη 10ευρω και κάθε Τρίτη δώρο πίτσα 6 κομμάτιων. Προσφορές δεν βάζουμε;
talibanakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Aias είπε Pizza fan 2 pizzes με αφράτο ζυμη 10ευρω και κάθε Τρίτη δώρο πίτσα 6 κομμάτιων. Προσφορές δεν βάζουμε; χαχαχα
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Aias είπε Pizza fan 2 pizzes με αφράτο ζυμη 10ευρω και κάθε Τρίτη δώρο πίτσα 6 κομμάτιων. Προσφορές δεν βάζουμε; ναι αλλα απο κανονικο φαγητο οχι της π^τσας
Aias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε ναι αλλα απο κανονικο φαγητο οχι της π^τσας εχει βελτιωθει πολυ.Δεν ειναι σαν pizzahut αλλα απο dominos την προτιμαω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις