Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, stelios18120 said:

Η απλά θα είναι σκυλο-γυρος και γατογυρος.

Καλαμάκι γατάκι και τέτοια.

😛

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Ο σουβλατζής (Κάβουρας) με την απόχη...

• Like 1
  • Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλακα κανω γιατι δεν ξερω καν που μενει ο ανθρωπας.... Κι εγω επαρχια ειμαι και μια χαρα πιτογυρα εχουμε με 2.00 τον ακριβοτερο και 1.80 τον φτηνοτερο..

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ε ναι, δε μιλάμε για αυθεντική ιταλική πίτσα (όχι εκείνες που φτιάχνουν στα τουριστικά μέρη).

Αν τώρα εσύ παραγγέλνεις delivery εντός Ελλάδος και σου φέρνουν κάτι καλύτερο από αυτό που περιγράφω, μοιράσου το μαζί μας αν θες.

Σπάνια παραγγέλνω γιατί αν χρειαστεί και έχω χρόνο θα την φτιάξω εγώ. Που και αυτό δεν γίνεται συχνά γιατί θα χρειαστώ -για 2 μεγάλες πίτσες- πάνω από 2-2,5 ώρες και επίσης θα μου κοστίσουν πάνω από 12 ευρώ για να τις φτιάξω (χωρίς να συμπεριλαμβάνω την αξία του ρεύματος).Όσον αφορά το παραπάνω που έγραψες πάντως, ακόμη και η domino's απέχει πάρα πολύ από το κέτσαπ, τυρί, ζαμπόν κλπ, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει πολλές αστοχίες και ατέλειες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα… άρα σύμφωνα με κάποια σχόλια βλέπουμε ότι:

1. Είναι ακριβές οι τιμές; Γκρίνια για την ακρίβεια… θα κλείσουν όπως πάνε…  κτλ
  2. Είναι φτηνές οι τιμές; Γατιά και σκυλιά το κρέας...

Θέλω να υπενθυμίσω ότι προ ευρώ όλα τα σουβλάκια είχαν 150 δραχμές και τα τυλιχτά 200 ~ 250 με γατιά και σκυλιά να κυκλοφορούν ανενόχλητα…! Άρα αν θεωρείτε ότι οι τιμές ανεβήκαν επειδή η ποιότητα ανέβηκε... γιατί η γκρίνια; Πληρώστε το 3ευρώ και καλή όρεξη.

Επεξ/σία από skapodis
  • Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, 26ska είπε

Έλα ρε και η Βεργίνα καλό σουβλάκι έχει. Σαν του Γιώργου - Μάνου βέβαια στην περιοχή κανένα. 

Τρίχες κατσαρές.... Η Βεργίνα έχει χαλάσει πολύ σχεδόν σε όλα από οτι φτιάχνουν είτε σουβλάκια είτε μαγειρευτά. Έτρωγα εκεί από το 99 εδώ και μερικά χρόνια έχω ξεκόψει.

Δημοσ.

Μου έλεγε ένα φίλος που είχε παλιά ένα doberman σκύλο ότι του έδινε γύρο από το καλύτερο γυράδικο εδώ στη Λάρισα και το σκυλί δεν τον έτρωγε!

Αυτά παλιότερα που τον έκανε και καλό κιόλας τον γύρο (τώρα τον έχει χαλάσει).

Δημοσ.
Στις 7/9/2018 στις 10:48 ΠΜ, pral13 είπε

Πριν 5 -6 χρόνια που η κρίση είχε βαρέσει κόκκινο και έκλεινε ο ένας μετά τον άλλον υπήρχαν σουβλατζίδικα που είχαν πάει το πιτόγυρο στο 1.80 για να επιβιώσουν.

Εγώ το πιτόγυρο πάντα στο 1,50-1,80 το θυμάμαι, στις αρχές της κρίσης όταν αυξήθηκε ο ΦΠΑ στην εστίαση το ανέβασαν στα 2,50€ κτλ αλλά δεν πολύ τράβηξε και το ξανάριξαν, αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω οτι ξανα προς τη δόξα τραβάν.

Σουβλατζίδικο στην περιοχή μου όταν πρωτοπαρήγγειλα πριν χρόνια είχε το τυλιχτό 1,80, το πήγε 2, μετά 2,20, μετά 2,40 και πλέον το έχει σταθεροποιήσει στο 2,50€ και γράφει στον κατάλογο "μας κατηγορούν οτι είμαστε ακριβοί, όμως εμείς φτιάχνουμε τουμπανοσουβλάκια, να τρώει η μάνα και να δίνει και του παιδιού" και η αλήθεια είναι οτι με ένα χορτένεις -έχει τόσα υλικά μέσα που με δυσκολία κλείνει.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, skiabox είπε

Μου έλεγε ένα φίλος που είχε παλιά ένα doberman σκύλο ότι του έδινε γύρο από το καλύτερο γυράδικο εδώ στη Λάρισα και το σκυλί δεν τον έτρωγε!

Αυτά παλιότερα που τον έκανε και καλό κιόλας τον γύρο (τώρα τον έχει χαλάσει).

Καλά το ίδιο έχω ακούσει και για τις κοτομπουκιές. 

Γενικά αν θέλετε να τεστάρετε τι παίζει με τα σκυλιά, πρώτα πρέπει να τα αφήσετε πεινασμένα (σε λογικά πλαίσια) και μετά να δούμε αν θα φάει κάτι ή οχι. Αν το σκυλί είναι ταϊσμένο με την κανονική σκυλοτροφή και του δώσεις κάτι άλλο διαφορετικό μπορεί να μην το φάει, τα σκυλιά γενικώς κακομαθαίνουν εύκολα.

Δημοσ.

κοιτ

Στις 6/9/2018 στις 11:40 ΜΜ, παπι είπε

Πως το βλεπετε, θα έχουμε μπαμ απο τα πιτογυρα; Απο τη μια έχουμε γεμίσει στα σουβλατζίδικα ( άνοιξαν 2 πανω στο Σύνταγμα!!! ) και απο την αλλη εχουν παει οι τιμες στο θεο 2.2-2.5 το οποίο προφανώς δείχνει οτι δεν βγαίνουν. 

Κοιτα φιλε πως παει το πραμα , το φαγητο δεν θα πεθανει ποσο μαλλον τα σουβλακια και πιστψεμε ακομα και εσυ να πας να ανοιξεις ενα σουβλατζιδικο εχεις πολλες πιθανοτητες να πετυχει σαν επιχειρηση ,ξερεις ομως που θα την πατησουν οι εκαστοτε επιχειρματιες οχι μονο στο χωρο εστιασης και γενικα ? στους υπαλληλους δεν θα βρισκουν ατομα για δουλεια με αυτα τα ημερκοματα που δινουν , οι εργοδοτες του τυπου "απο πισω περιμενουν και αλλοι" εχουν τελειωσει, το καλο ειναι οτι ελληνας και συγκερκιμενα ο νεος εχει ξυπνησει .Αν πιστευεις οτι σ λεω μπαρουφες τραβα σε αγγελιες στο ιντερνετ και κανε καταχώρηση οτι ψαχνεις δουλεια να δεις ποσοι θα σε πριζουν .Τωρα οσον αφορα για τις τιμες προφανος και βγαινουν και εφοσον βλεπουν οτι εχουν περαση εχουν τετοιες τιμες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skapodis είπε

Πληρώστε το 3ευρώ και καλή όρεξη.

Αν δει το 3αρι, τοτε θα αρχισουν να πεφτουν βροχη τα λουκετα. Θα πηγαινουμε τουρκια για πιτογυροτουρισμο. Θα γινει τοσο σπανιο το σουβλακι, που μονο η ελιτ θα τα τρωει, και οχι μονο θα τα τρωει, θα το γραφει και σε βιντεο και θα το ανεβαζει στο ιουπορν. Εμεις οι φτωχομπινεδες, θα κλεινουμε τις κουρτινες και θα βλεπουμε την ελιτ να ασελγει πανω στο λιπαρο πιτογυρο, εμεις θα τους παρακολοθουμε με το δεξι μας χερι σε παλμικη κινηση ναμαζευειτασαλιααποτοπιγουνι.

Δημοσ.
19 hours ago, ss13 said:

Εαν ψάξεις στο Internet , θα δεις τι λένε για τον Διόνυσο , εδώ και πολλά χρόνια το κυρυφαίο σουβλάκι της Κυψέλης ( αφού οι υπόλοιποι σουβλατζίδες της Κυψέλης φάγανε τα λεφτά τους στο τζόγο και μείνανε ταπί ) , επίσης οι Πίτες Γεύσεων έχουν και γίγας σουβλάκι , πολύ καλό B)

Καλά και τα βραβεία και οι γνώμες, αυτές είναι που σίγουρα θα σε κάνουν να δοκιμάσεις κάποιο μαγαζί αλλά στην τελική ο ίδιος θα κρίνεις αν σου αρέσει αυτό που τρως.
Στην περίπτωση του Διόνυσου, δεν με τρέλανε... περίμενα κάτι καλύτερο.
Ο γύρος του δεν ήταν καλά ψημένος... θέλεις λόγο κίνησης? Έτυχε? Δεν ξέρω.
Ποιο το νόημα να έχεις τον καλύτερο γύρο αλλά επειδή βιάζεσαι να εξυπηρετήσεις πολλούς να μη το δίνεις καλά ψημένο?

Όπως είπα, θα του ξαναδώσω ευκαιρία αλλά για την ώρα το ξεκάθαρο προβάδισμα το έχουν οι πίτες γεύσεων όπου το γίγας είναι όντως γίγας και ο γύρος ξεροψημένος όπως μου αρέσει.
Αν ξαναπάρω και μου το φέρουν ωμό θα χάσει "πόντους"  :P

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, παπι είπε

Αν δει το 3αρι, τοτε θα αρχισουν να πεφτουν βροχη τα λουκετα. Θα πηγαινουμε τουρκια για πιτογυροτουρισμο. Θα γινει τοσο σπανιο το σουβλακι, που μονο η ελιτ θα τα τρωει, και οχι μονο θα τα τρωει, θα το γραφει και σε βιντεο και θα το ανεβαζει στο ιουπορν. Εμεις οι φτωχομπινεδες, θα κλεινουμε τις κουρτινες και θα βλεπουμε την ελιτ να ασελγει πανω στο λιπαρο πιτογυρο, εμεις θα τους παρακολοθουμε με το δεξι μας χερι σε παλμικη κινηση ναμαζευειτασαλιααποτοπιγουνι.

Κάτσε ήσυχος. 

Δημοσ.

Παλια Κορυδαλλο-Νικαια ο Αιγυπτιος οπως ειπε και φιλος 20 σελιδες πριν

Το Παρολι στο σινεμα στην πλατεια Ελευθεριας

αλλα...

ΚΟΡΥΦΗ ηταν ο Φαρος, διπλα στο ουφαδικο πλατεια Μεμου. Αρρωστος ΑΕΚτζης, εβαζε και κοκκινη σαλτσα καταπληκτικο σουβλακι. Μιλαμε για 90-95, νομιζω μετα γυρισε Γερμανια.

Τωρα το σουβλακι πεθανε, οποτε κατεβαινω Κορυδαλλο τρωω ΚοΚο, κοτοπουλο που εχει μεινει το ιδιο απο το 95.

Στο Χαλανδρι που μενω πλεον εχουμε τον Καυτερο που ειναι σταθερη αξια και τον Κουφο που ειναι επισης πολυ καλος

Αγγελακια κτλ ειναι για πεταμα. Εξαιρεση ηταν ο ντονερ απο τα Τενεκεδακια αλλα το σταματησαν και με εχασαν απο πελατη

Δεν υπαρχει πλεον καλο χοιρινο και οπως ειπε και ενας αλλος φιλος, περιμενω ποτε θα ειμαι εξωτερικο για να φαω ντονερ απο τουρκο η κουρδο.

Δημοσ.
Στις 8/9/2018 στις 10:12 ΜΜ, ss13 είπε

Το κακό είναι πως έχουν τόσο κόλλημα με τους Αθηναίους που εαν αντιληφθούν πως είσαι από Αθήνα στραβώνουν ( που αυτό να πούμε του στραβού το δίκιο πως είναι γελιότητα που ξεκινάει από τους πολιτικούς ) πρέπει λίγο να βάλουμε νερό στο κρασί μας για να δούμε τι θα κάνουμε γενικά σαν κράτος και όχι να τσακωνόμαστε για το σουβλάκι - καλαμάκι και για το Παοκ - Ολυμπιακός B)

Ειχα παει Θεσσαλονικη για μονοημερη, καθησαμε σε ενα μαγαζι που ηταν γεματο οσο δεν παει. Ρωταω την σερβιτορα που εχει τα σουβλακια στον καταλογο, μου απανταει δεν εχουμε σουβλακια. Στο διπλα τραπεζι ετρωγαν σουβλακια. Τετοια ξιπασμενη υπεροψια δεν εχω ξαναδει ποτε μου.
Πηραμε τελικα σαντουιτς με αλοιφες και καναμε την δουλεια μας.
Μπουγατσαδες, σας αγαπαμε ρε μην φερεστε ετσι.

ΥΓ Η ολη φαση ειναι καλη για πλακα, απλα μερικοι ειναι στοκοι και το περνουν πολυ πατριωτικα και καπου στραβωνει η φαση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...