pontez2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Το μέσο σουβλατζίδικο πουλάει 2,2 ευρω το πιτογυρο. Ουσιαστικά με 5 ευρω είσαι χορτάτος. Για κάποιον που ειναι εργένης, ειναι πολύ καλή η τιμη. Να λάβουμε υπόψη μας, πως οταν φτιάχνεις ένα φαγητό, μετράει και το ρευμα που θα κάψεις και φυσικά ο προσωπικός κόπος και χρόνος. 1
AristidisZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε Δεν αντιλεγω, επειδη δεν εχεις φάει το καλυτερο!😋 Πως λεμε οτι η γυναικα μου κανει τα καλυτερα γ@μήσια αλλα δεν εχω παει με άλλη!😋😂 Καλό το παράδειγμα, δεν ισχύει βέβαια εν προκειμένω, γιατί προφανώς και έχω δοκιμάσει πάρα πολλές
l337 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, phanispal είπε Αν η πίτσα ήταν περισσότερο εξειδικευμένο προϊόν, να σου έλεγα ότι δικαιολογείται η τιμολόγησή της σε ένα βαθμό. Αλλά είναι ζυμάρι με σάπια σάλτσα ντομάτας και αντίστοιχο τυρί. Η πίτσα που έχεις στο μυαλό σου ή που συνηθίζεις να τρως μπορεί. Η καλή πίτσα σε καμία περίπτωση. Μόνο ως αστείο μπορώ να εκλάβω το παραπάνω. 1
for4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, l337 είπε H πίτσα θέλει στους 450 βαθμούς για 3,5 λεπτά περίπου. Στην δική μας περίπτωση (σπίτι) χρειάζεται προθέρμανση στο τέρμα (πχ. 280 βαθμούς) για τουλάχιστον 20 λεπτά και ψήσιμο για 4-4,5 λεπτά. Η ζύμη homemade εννοείται. Πολύ βασικό.. η φρέσκια mozzarella μπαίνει αφού κλείσουμε τον φούρνο. Πως μπαίνει αφού κλείσουμε τον φούρνο;;;;
l337 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, for4 είπε Πως μπαίνει αφού κλείσουμε τον φούρνο;;;; ON - OFF εννοώ.
pontez2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Καλό το παράδειγμα, δεν ισχύει βέβαια εν προκειμένω, γιατί προφανώς και έχω δοκιμάσει πάρα πολλές Σακηηηηη :P:P 2 λεπτά πριν, for4 είπε Πως μπαίνει αφού κλείσουμε τον φούρνο;;;; Aμα δε ζεστάνεις τον φουρνο, δε μπαινει ευκολα! Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από pontez2
AristidisZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, pontez2 είπε Σακηηηηη :P:P 2 λεπτά πριν, for4 είπε Το κακό είναι βέβαια ότι δεν αναφερόμουν σε γυναίκες αχαχαχαχαχαχα
pontez2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Το κακό είναι βέβαια ότι δεν αναφερόμουν σε γυναίκες αχαχαχαχαχαχα Aυτό είναι όντως κακό. Δεν ειναι δυνατον να αναφερόμαστε σε φούρνους και μπες βγες κοτζάμ μαντραχαλέοι και να μην πάει το μυαλό στο απολυτα φυσιολογικο, δηλαδη τις γυναίκες. Τσκ τσκ...ερασιτέχνες. Κάνατε που κάνατε το τοπικ διαγωνισμο μαγειρικης, δεν αναφέρεστε και σε γυναίκες. Σε λιγο θα σας ξυρισουν και το μουστάκι :P:P
louben Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, stepits είπε Έτσι --- μπράβο φίλε. 8 max max η σπέσιαλ Ειχα παει περισυ βενετια. Ειχα ανακαλυψει μια φοβερη πιτσαρια πανω στο Μεγαλο καναλι (Ferrovia Station) . Αυτο που μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι οι τιμες στις πιτσες του ηταν οι ιδιες με τις τιμες στην πιτσαρια της γειτονιας μου. Αν σκεφτουμε το κοστος που ειχε (ενοικια, εξοδα τροφοδοσιας και πρωτης υλης κτλ) σε σχεση με την πιτσαρια της γειτονιας μπορουμε να καταλαβουμε το περιθωριο κερδους που εχουν τα εδω μαγαζια. Συμπερασματικα θεωρω οτι η πιτσα εχει απειρως μεγαλυτρα περιθωρια κερδους απο το σουβλακι 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 44 minutes ago, pontez2 said: Το μέσο σουβλατζίδικο πουλάει 2,2 ευρω το πιτογυρο. Ουσιαστικά με 6.6 ευρω είσαι χορτάτος. fixed 😛
skapodis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Ευτυχώς το σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου έχει τα τυλιχτά στο 1,5 Ευρώ...
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, skapodis είπε Ευτυχώς το σουβλατζίδικο της γειτονιάς μου έχει τα τυλιχτά στο 1,5 Ευρώ... Εχει τιποτα μεσα η΄απλα σου τυλιγει το χαρτι και στο δινει να μυριζεις την τσίκνα?😂 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από ZELOMOTH
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η απλά θα είναι σκυλο-γυρος και γατογυρος. Καλαμάκι γατάκι και τέτοια. 😛 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από stelios18120
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, l337 είπε Η πίτσα που έχεις στο μυαλό σου ή που συνηθίζεις να τρως μπορεί. Η καλή πίτσα σε καμία περίπτωση. Μόνο ως αστείο μπορώ να εκλάβω το παραπάνω. Ε ναι, δε μιλάμε για αυθεντική ιταλική πίτσα (όχι εκείνες που φτιάχνουν στα τουριστικά μέρη). Αν τώρα εσύ παραγγέλνεις delivery εντός Ελλάδος και σου φέρνουν κάτι καλύτερο από αυτό που περιγράφω, μοιράσου το μαζί μας αν θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις