Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω ειδα οτι τροπος που φτιαχνουν καλαμακι εχει αλλαξει

το κρεασ εχει μπει σε ειδικο πατητηρι απο μια μερα πριν ,ο θεος να το κανει κρεας το περισσοτερο ειναι λαπα , την αλλη μερα που μπανει στο μηχανακι κυβος για να κοπει μοιαζει ναν ειναι τωρα αγορασμενο αφου του εχουν ριξει και διαφορες παπαριες για να μαριναριστει και να μη μυριζει....

απλα θελω να πω οτι οσα εχουν μεινει ανοιχτα απο  που κλεβουν για να ζησουν , το ποιο ευκολο ειναι  η ποιοτητα του κρεατος για τις πατατες μη ψαχνουμε γιατι ειναι φουσκια

κατα τη καθιμιλουμενη......

ευτυχως εχουν μεινει καποια μαγαζια που εχουν διατηρησει τη ποιοτητα και κλεβουν το κρατος απο αλλου... ηταν ενα στη Λ Μαραθωνος Παλληνη...δεν ξερω αν υπαρχει ακομα με καταπληκτικο κρεας(ειμαι γυιος χασαπη και εχω μια μυρουδια απο κρεατα)  lol 

  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, phanispal said:

Ούτε καν να πλησιάζει τα 8€ το αλεύρι με νερό, κέτσαπ, τυρί και ζαμπόν.

Ναι γιατί είναι μόνο τα υλικά τα έξοδα της πιτσαρίας...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Ναι γιατί είναι μόνο τα υλικά τα έξοδα της πιτσαρίας...

Ελα ρε.
Βρήκα άτομο σε ελληνικό forum που δεν πιστεύει στα λεφτόδενδρα;
Οπότε είμαστε δύο τώρα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ναι γιατί είναι μόνο τα υλικά τα έξοδα της πιτσαρίας...

Προφανώς όχι, αλλά δε μπορεί να υπερκοστολογείται τόσο πολύ ένα ευτελές προϊόν.

Θες δηλαδή να μου πεις κι εσύ ότι δεν είχε μπει «πλαφόν» στις τιμές από τότε που είχαμε δραχμές, ήταν φυσιολογική τιμή οι 1.800 δραχμές για πίτσα όταν το τυλιχτό είχε 250-300.

Ή όλα τα υπόλοιπα έξοδα της πιτσαρίας ήταν/είναι 3-4 φορές μεγαλύτερα απ' του σουβλατζίδικου;

Νταξ μην τρελαθούμε τώρα. Γι' αυτό με την κρίση είδαμε πώς κινήθηκαν οι τιμές σε σχέση με το τυλιχτό που ανέβηκε.

Επεξ/σία από phanispal
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, phanispal said:

Προφανώς όχι, αλλά δε μπορεί να υπερκοστολογείται τόσο πολύ ένα ευτελές προϊόν.

Αν τον πηδάνε οι φόροι/εισφορές/νοίκια/ένφια και γενικότερα τα έξοδα, θα το κοστολογεί όσο χρειάζεται για να έχει κέρδος...

Την επιχείρηση την άνοιξε για να βγάλει λεφτά, όχι για να προσφέρει θέσεις εργασίας ή φαγητό στην συγκεκριμένη περίπτωση...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αν τον πηδάνε οι φόροι/εισφορές/νοίκια/ένφια και γενικότερα τα έξοδα, θα το κοστολογεί όσο χρειάζεται για να έχει κέρδος...

Την επιχείρηση την άνοιξε για να βγάλει λεφτά, όχι για να προσφέρει θέσεις εργασίας ή φαγητό στην συγκεκριμένη περίπτωση...

Το θέμα είναι ότι μια τέτοιου τύπου επιχείρηση θα πρέπει να βασίζεται στην κατανάλωση 

Αλλιώς είναι να πουλάω 20 πίτσες τη μέρα, αλλιώς να πουλάω 100, αλλιώς 200

Δημοσ.

Άρα θεωρείς ότι τόσα χρόνια οι τιμές ήταν όσο χαμηλές γινόταν και δεν τους έπαιρνε να τις ρίξουν.

Ή έστω, αν δεχτούμε ότι τόσα χρόνια αισχροκερδούσαν, ότι τώρα είναι όσο χαμηλές γίνεται και δεν τους παίρνει να τις ρίξουν άλλο.

Τα σουβλατζίδικα δεν έχουν παρόμοια έξοδα;

  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, AristidisZ said:

Το θέμα είναι ότι μια τέτοιου τύπου επιχείρηση θα πρέπει να βασίζεται στην κατανάλωση 

Αλλιώς είναι να πουλάω 20 πίτσες τη μέρα, αλλιώς να πουλάω 100, αλλιώς 200

Αν τις πουλάει όμως και μετά από ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις και τα έξοδα μπαίνει μέσα ή είναι ελάχιστα πάνω, τι νόημα έχει?

Αν είναι να του μένουν στη τσέπη λίγο παραπάνω χρήματα από αυτά που θα έπαιρνε αν δούλευε υπάλληλος, τσάμπα ο κόπος να τρέχει με την επιχείρηση και να έχει κι άγχος γενικότερα μην πέσει έξω, χρέη κτλπ...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Αν τις πουλάει όμως και μετά από ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις και τα έξοδα μπαίνει μέσα ή είναι ελάχιστα πάνω, τι νόημα έχει?

Εσύ αυτό πιστεύεις ότι συμβαίνει με τις πιτσαρίες;

Που ακόμα και έτσι να είναι, ας το κλείσει να ανοίξει σουβλατζίδικο (αν του καταναλωτή του έκοβε λίγο παραπάνω).

  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, phanispal said:

Εσύ αυτό πιστεύεις ότι συμβαίνει με τις πιτσαρίες;

Το λέω γενικότερα, αν είναι να του μένουν στη τσέπη λίγα παραπάνω από ότι θα έβγαζε σαν υπάλληλος, δεν αξίζει να ασχολείται...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αν τις πουλάει όμως και μετά από ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις και τα έξοδα μπαίνει μέσα ή είναι ελάχιστα πάνω, τι νόημα έχει?

Αν είναι να του μένουν στη τσέπη τσίμα τσίμα χρήματα ή λίγο παραπάνω χρήματα που θα έπαιρνε αν δούλευε υπάλληλος, τσάμπα ο κόπος να τρέχει με την επιχείρηση και να έχει κι άγχος γενικότερα μην πέσει έξω, χρέη κτλπ...

Όχι, προφανώς και δεν έχει νόημα 

Από εκεί και πέρα δε μπορώ να κάνω υποθέσεις εργασίας για το πόσα θα του μείνουν αν πουλάει 40 πίτσες στα 8€ ή 50 στα 7€

Αυτό που κρίνω (πάντα μιλώντας προσωπικά) είναι ότι για μια πίτσα δεν προτίθεμαι να σκάσω 8-9€, άρα αντιλαμβάνομαι το προϊόν ως ακριβό και δε το αγοράζω (όχι απαραίτητα γιατί δε μπορώ)

  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, AristidisZ said:

Αυτό που κρίνω (πάντα μιλώντας προσωπικά) είναι ότι για μια πίτσα δεν προτίθεμαι να σκάσω 8-9€, άρα αντιλαμβάνομαι το προϊόν ως ακριβό και δε το αγοράζω (όχι απαραίτητα γιατί δε μπορώ)

Αναλόγως το μέγεθος, για jumbo από πιτσαρία της προκοπής, δεν είναι άσχημα τα 8-9 euro...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Αναλόγως το μέγεθος, για jumbo από πιτσαρία της προκοπής, δεν είναι άσχημα τα 8-9 euro...

Ναι δε διαφωνώ

Είχα το μυαλό μου την 28άρα σε αυτά τα λεφτά 

Δημοσ.

Πάντως η πίτσα που φτιάχνω εγώ σπίτι υπολογίζω να είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο υγιεινή από οποιαδήποτε πίτσα του εμπορίου.

Επίσης η εκτέλεση είναι 2 λεπτά περίπου, οπότε γιατί να πάρεις πίτσα από έξω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...