Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 8/9/2018 στις 12:58 ΠΜ, talibanakos είπε

Σταθερη τεχνικη για να περνανε για "μεγαλοι".

Το εκανε και ενας στην Καλαματα,πρεπει να ειχε καλλιεργεια με πατατες ο μ@λ@κας.

δεν φανταζομαι να λεσ εναν τυπο στα 90σ επι τησ φαρων που ελεγε απλα ψησταρια σαν ονομα ???

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Εσυ πρωι πρωι σουβλακια χτυπας;

Άμα ήταν να τρώω κάθε πρωί μπαγκέτες απ' έξω, μάλλον δε θα με ένοιαζε και 5€ να πήγαινε το τυλιχτό.

3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εντάξει όλα έχουν την περίσταση και την ώρα τους.

Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι φαντάζομαι πως το σουβλάκι κινείται πολύ περισσότερο απ' τις μπαγκέτες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μπαγκετα παει μαζι με τις τυροπιτες. Το αλλο ειναι ψητοπωλειο δεν εχει τετοια. Ειναι αλλη φαση δεν συγκρινονται

Στην ελλαδα οι μπαγκετες ειναι χαλι, αν βρεθεις ποτε εξω (ή και εδω αν ερθει ποτε)  σε ενα pret a manger και τα ξαναλεμε

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
2 hours ago, AristidisZ said:

Δε κατάλαβες πάλι τι λέω

Αν κάτσω να φάω ένα σουβλάκι σε ένα μαγαζί που έχει στοιχίσει 100 χιλιάρικα να φτιαχτεί και ο ιδιοκτήτης του δίνει 10 χιλιάρικα το μήνα νοίκι, θα το θεωρήσω απόλυτα φυσιολογικό να πληρώσω 2.5 €

Αν πάρω ένα σουβλάκι σε μια τρύπα σε ένα στενό που δε το βλέπει ο ήλιος, προφανώς και θα θεωρήσω τα 2.5€ παράλογη τιμή 

Το ίδιο θα πω και για τον καφέ, και για την μπύρα κλπ κλπ κλπ

Πολυ ωραια, συμφωνουμε στο τελευταιο μερος. Οποτε μιλαμε καθαρα για τρομακτικη αυξηση τιμων, εξου και που κλεινουν ολα αυτα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Getta Robo είπε

Πολυ ωραια, συμφωνουμε στο τελευταιο μερος. Οποτε μιλαμε καθαρα για τρομακτικη αυξηση τιμων, εξου και που κλεινουν ολα αυτα.

Δεν διαφώνησα κάπου μαζί σου, ούτε είχα κάποια πρόθεση να στην πω :)

Λέω απλά ότι μια απόλυτη τιμή (π.χ. 2,5€ / σουβλάκι) δε σημαίνει κάτι, έχει να κάνει με το πακέτο γενικότερα

Πάντως αν το αναλύσω σε προσωπικό επίπεδο, όταν βλέπω τιμές που τις θεωρώ αδικαιολόγητες κάνω ωραιότατο μποϊκοτάζ στα προϊόντα 

Ένα διάστημα οι πίτσες είχαν φτάσει σε αστρονομικό κόστος, εγώ τις είχα κόψει εντελώς από delivery (έφτιαχνα μόνος μου με φρέσκια ζύμη που έπαιρνα στον φούρνο)

Από ένα σημείο και έπειτα οι τιμές εξορθολογίστηκαν κάπως... 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Το ξέρω φίλε μου, αυτοί έχουν τόσο καλά που ξεπουλάνε μέχρι το απόγευμα, το βράδυ είναι κλειστοί. Μόνο αυτοί και τα Άγραφα έμειναν πλέον να μας θυμίζουν τι γινόταν παλιά, όλα τα υπόλοιπα απλά κλάφτα Χαράλαμπε.  

Και εμένα ποτέ δεν μου άρεσε το συκώτι, άσχημη γεύση....

Έλα ρε και η Βεργίνα καλό σουβλάκι έχει. Σαν του Γιώργου - Μάνου βέβαια στην περιοχή κανένα. 

Δημοσ.

@AristidisZ πραγματι το παραδειγμα με τις πιτσες ειχα επισης στο νου. αλλα θυμησου πως επισης εχουν κλεισει και κλεινουν διαρκως επιχειρησεις, και αυτα ελαχιστα ειναι σε σχεση με το παρελθον. Το ζητημα εδω με τις τιμες, ειναι πως δεν υπαρχει καταναλωτικη συνειδηση στην Ελλαδα. Εκει μεταξυ αλλων την παταμε διαρκως.

Παρεπιπτωντος περι κοσμου στα σουβλατζιδικα που αναφερθηκε, 3-4 σε ολη την περιοχη μου δουλευουν ακομα καλα. Τα περισσοτερα υπολειτουργουν. Και φυσικα, αποδειξεις 2-3 το μισαωρο.

Δημοσ.

Δεν εχώ παρακολουθήσει τώρα τελευταία τις πίτσες - αλλά θα πω 2 πράγματα. Το κανονικό μέγεθος (8 κομμάτια) θα έπρεπε το πολύ να κάνει 8 ευρώ και όταν είχα ψωνίσει πριν κανα χρόνο από την πιτσαρία που έπερνα συνήθως είδα ότι μίκραινε σιγά σιγά η διάμετρος  του κύκλου. Α ρε Ελληνάρα....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stamer είπε

Σας πειράζουν τα πιτόγυρα που έχουν από 1.80 έως 2.20 (ως επι το πλείστον) και δεν σας πειράζουν κάτι ηλίθιες μπαγκέτες ή άλλα σάντουιτς με δυο κακορίζικες φετούλες ζαμπόν, ντοματούλα και μια στρώση μαγιονέζα ή whatever σως που έχουν από 2 έως 5 ευρώ! Σουβλάκι is king!

Δηλαδή αν τρως πολύ κάνεις καλό στον οργανισμό σου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stepits είπε

Για μένα το θέμα δεν ξέρω αν θα σκάσει αλλά πρέπει να σκάσει. Και εξηγούμε: Σε όλα τα σουβλατζίδικα τώρα που ήρθε ο Σεπτέμβρης και μοιράσανε φυλλάδια είδα σε όλα τα είδη περι τα 20 λεπτά αύξηση κατ' ελάχιστον. Αυτό θα τα ζωρίσει πολύ να έχετε υπόψιν σας. Ενώ περιμέναμε μείωση ήρθε αύξηση. Μην ξεχνάμε και το εξής. Βρίζαμε την Κύπρο ότι έχει ακριβό σουβλάκι (πίτα). Το δικό μας 50 60 λεπτά και εκεί 2 ευρώ (κάποτε με δραχμές μιλάω). Τώρα το δικό μας 2,40 και κεί κοντά στα 5 αλλά το διπλάσιο με σεφταλίες και καλαμάκια μέσα. Εκεί που θέλεις 2 ελληνικά τρώς 1 Κυπριακό. Άρα ίδιες τιμές. Για μένα πρέπει να σκάσει το θέμα ώστε να ισορροπήσει ξάνα η αγορά. Έλεος. Αν προχωρήσει έτσι κανονικά μετά θα παέι 2,60 .... 2,80 κλπ. Πρέπει να κοντράρουμε οποσδήποτε.

Ε ναι.Οσο οι κρατιστές νομίζουν ότι οι μισθοί διατάζονται τόσο θα διατάζονται και οι τιμές στα τελικά προϊόντα.

Στον τομέα ελεύθερη οικονομία είμαστε θέση 128 στον κόσμο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, stepits είπε

Το κανονικό μέγεθος (8 κομμάτια) θα έπρεπε το πολύ να κάνει 8 ευρώ

Ούτε καν να πλησιάζει τα 8€ το αλεύρι με νερό, κέτσαπ, τυρί και ζαμπόν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...