XPHSTOS_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 On 07/09/2018 at 22:02, ss13 said: Πήγαινε στον Άγιο Γεώργιο στη Κυψέλη στον Διόνυσο http://www.andro.gr/geusi/souvlaki-nenela-georgele-dionyso/ εγγύηση , με βραβεία πρωτιάς πολλά χρόνια τώρα ( πάνω από εκεί που έχουν το γύρο έχει έντυπο εφημερίδας που λέει για την εν λόγω διάκριση ) , επίσης στο Γαλάτσι εγγύηση είναι οι Πίτες Γεύσεων http://www.pitesgefseon.gr/ δοκίμασε και θα με θυμηθείς Λοιπόν, δοκίμασα και τα 2. Ο Διόνυσος ήταν απλά οκ. Οι δε πίτες των γεύσεων ήταν πάρα πολύ καλές και θα παραγγείλω μερικές φορές ακόμη για να δω αν κρατάνε την ποιότητα και δεν ήταν random. Και τον Διόνυσο θα το δοκίμαζα ξανά, αλλά τους είπα να μου φέρουν και φυλλάδιο και με 'γράψαν στα @@ τους. Θα αργήσω να δοκιμάσω.. Οι Πίτες... μου έστειλαν πάντως
ss13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε Ο Διόνυσος ήταν απλά οκ. Εαν ψάξεις στο Internet , θα δεις τι λένε για τον Διόνυσο , εδώ και πολλά χρόνια το κυρυφαίο σουβλάκι της Κυψέλης ( αφού οι υπόλοιποι σουβλατζίδες της Κυψέλης φάγανε τα λεφτά τους στο τζόγο και μείνανε ταπί ) , επίσης οι Πίτες Γεύσεων έχουν και γίγας σουβλάκι , πολύ καλό
Miracle Worker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, l337 είπε Να την κάνεις αλλά η συνταγή αυτή είναι για fleischkase και όχι για leberkase (καλύτερα και για σένα αν δεν τρως συκώτι μιας και το fleischkase δεν περιέχει) Βασικά, στο wikipedia αναφέρει ότι το leberkase δεν έχει σχέση με συκώτι, αλλά ο όρος υιοθετήθηκε είτε ακουστηκά είτε οπτικά. Απλά το αναφέρω επειδή το διάβασα πριν καμιά ώρα, δεν ξέρω λεπτομέρειες. 1
l337 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Miracle Worker είπε Βασικά, στο wikipedia αναφέρει ότι το leberkase δεν έχει σχέση με συκώτι, αλλά ο όρος υιοθετήθηκε είτε ακουστηκά είτε οπτικά. Απλά το αναφέρω επειδή το διάβασα πριν καμιά ώρα, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Την άνοιξα μόλις και βλέπω (στο history) Αναφορά σε κείμενο According to German food laws, only products called "Bavarian Leberkäse" are allowed not to contain liver; otherwise, there must be a minimum liver content of 4%. Some local variants must contain even more liver; for example, the liver content of "Stuttgarter Leberkäse" must be at least 5%[citation needed]. The type without liver is normally called Fleischkäse (meat cheese) if it is not made in Bavaria. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, dimitridegrecia είπε Εξάρχεια φίλε Γιώργος-Μάνος μπούτι κοτόπουλο πατάτα ντομάτα σως να λιωνει στο στόμα Το ξέρω φίλε μου, αυτοί έχουν τόσο καλά που ξεπουλάνε μέχρι το απόγευμα, το βράδυ είναι κλειστοί. Μόνο αυτοί και τα Άγραφα έμειναν πλέον να μας θυμίζουν τι γινόταν παλιά, όλα τα υπόλοιπα απλά κλάφτα Χαράλαμπε. 1 ώρα πριν, l337 είπε Δεν γνωρίζω τι ακριβώς μπαχαρικά έχει μέσα (έχει πολλά) αλλά μια φορά (με τα χίλια ζόρια) που δοκίμασα μια μπουκιά σταμάτησα εκεί γιατί με έπιασε αναγούλα. Μην το λάβεις το τελευταίο υπόψη σου γιατί εγώ πχ. αηδιάζω με το συκώτι. Εσύ προχώρα άφοβα αν σου αρέσει, έχει ελάχιστο συκώτι εξάλλου. Τα 4 κρέατα που εχει πάντως και οι αναλογίες είναι σωστές. Νομίζω επίσης ότι έχει περισσότερα μπαχαρικά αλλά ας απαντήσει καλύερα κάποιος γνώστης (εγώ δεν είμαι). Και εμένα ποτέ δεν μου άρεσε το συκώτι, άσχημη γεύση....
gdriver Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μιας και που αναφέρατε το γαλάτσι, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και όταν ήμουν εκεί , μονοπώλησε την προτίμηση μου, « ο Νίκος ο Καλαβρυτινός». χορταστικότατο, πουθενά αλλού ελλάδα δεν δοκίμασα τόσο μεγάλο απλό σουβλάκι , πέρα από την πατρίδα του το λιμάνι. Και όχι , δε νομίζω πως θα σκάσει η «φούσκα». Ένα - δύο, ναι είναι λογικό να κλείσουν αλλά ο κανόνας δεν είναι αυτός με τίποτε. ατάκα Μπονάτσου στους απαράδεκτους. « τί τη θέλαμε τη θεατρική σχολή. Δεν ανοίγαμε καλλίτερα κανα σουβλατζίδικο να κονομήσουμε!» Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από gdriver
AristidisZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Getta Robo είπε Χαιρω πολυ, στην επαρχια μπορεις να βρεις και με λιγοτερο απο 1€. Νοτια προαστια, Ταυρος / Μοσχατο / Καλλιθεα / Πετραλωνα / Φαληρο παιζουν τοσο. Πολυ λιγα ειναι οριακα φθηνοτερα. Και δεν μιλαμε και για καμια ποσοτητα παντα, και εδω βρισκω με 1.80€ αλλα ο γυρος οριακα αν ειναι πανω απο 50 γραμμαρια και δεν υπερβαλω. Πες μου για τον συλλογισμο σου γιατι ειναι φυσιολογικο νακοστιζει σε Μοναστηρακι πχ 2.50 / 3€ το πιτογυρο, και στις παραπανω περιοχες απο 2 ως 2.50€. Δε κατάλαβες πάλι τι λέω Αν κάτσω να φάω ένα σουβλάκι σε ένα μαγαζί που έχει στοιχίσει 100 χιλιάρικα να φτιαχτεί και ο ιδιοκτήτης του δίνει 10 χιλιάρικα το μήνα νοίκι, θα το θεωρήσω απόλυτα φυσιολογικό να πληρώσω 2.5 € Αν πάρω ένα σουβλάκι σε μια τρύπα σε ένα στενό που δε το βλέπει ο ήλιος, προφανώς και θα θεωρήσω τα 2.5€ παράλογη τιμή Το ίδιο θα πω και για τον καφέ, και για την μπύρα κλπ κλπ κλπ
rus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Αν κάτσω να φάω ένα σουβλάκι σε ένα μαγαζί που έχει στοιχίσει 100 χιλιάρικα να φτιαχτεί και ο ιδιοκτήτης του δίνει 10 χιλιάρικα το μήνα νοίκι, θα το θεωρήσω απόλυτα φυσιολογικό να πληρώσω 2.5 € Και πως θα γνωρίζεις αν εχει και ποσο είναι το ενοικιο?
AristidisZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, rus είπε Και πως θα γνωρίζεις αν εχει και ποσο είναι το ενοικιο? Τώρα αυτό το ρωτάς σοβαρά ή ένιωσες την ανάγκη απλά να μου απαντήσεις κάτι ;
rus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Τώρα αυτό το ρωτάς σοβαρά ή ένιωσες την ανάγκη απλά να μου απαντήσεις κάτι ; Eνιωσα την ιδια αναγκη που ενιωσες κι εσυ. Δεν απαντησα, ρωτησα. Λες αν πληρωνει ενοικιο 10,000 οποτε ειναι ευλογο το ερωτημα, πως θα ξερεις ότι πληρωνει ενοικιο? αν είναι δικο του? ρωτας καθε μαγαζατορα? Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
AristidisZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, rus είπε Eνιωσα την ιδια αναγκη που ενιωσες κι εσυ. Δεν απαντησα, ρωτησα. Λες αν πληρωνει ενοικιο 10,000 οποτε ειναι ευλογο το ερωτημα, πως θα ξερεις ότι πληρωνει ενοικιο? αν είναι δικο του? ρωτας καθε μαγαζατορα? Δεν ρωτάω γιατί δεν με ενδιαφέρει Κρίνω από μόνος μου εάν ένα μαγαζί "δικαιούται" να μου χρεώνει μια υπεραξία λόγω θέσης, λόγω εξυπηρέτησης, λόγω διακόσμησης, λόγω εξοπλισμού κλπ κλπ 2
stepits Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Για μένα το θέμα δεν ξέρω αν θα σκάσει αλλά πρέπει να σκάσει. Και εξηγούμε: Σε όλα τα σουβλατζίδικα τώρα που ήρθε ο Σεπτέμβρης και μοιράσανε φυλλάδια είδα σε όλα τα είδη περι τα 20 λεπτά αύξηση κατ' ελάχιστον. Αυτό θα τα ζωρίσει πολύ να έχετε υπόψιν σας. Ενώ περιμέναμε μείωση ήρθε αύξηση. Μην ξεχνάμε και το εξής. Βρίζαμε την Κύπρο ότι έχει ακριβό σουβλάκι (πίτα). Το δικό μας 50 60 λεπτά και εκεί 2 ευρώ (κάποτε με δραχμές μιλάω). Τώρα το δικό μας 2,40 και κεί κοντά στα 5 αλλά το διπλάσιο με σεφταλίες και καλαμάκια μέσα. Εκεί που θέλεις 2 ελληνικά τρώς 1 Κυπριακό. Άρα ίδιες τιμές. Για μένα πρέπει να σκάσει το θέμα ώστε να ισορροπήσει ξάνα η αγορά. Έλεος. Αν προχωρήσει έτσι κανονικά μετά θα παέι 2,60 .... 2,80 κλπ. Πρέπει να κοντράρουμε οποσδήποτε.
Stamer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Σας πειράζουν τα πιτόγυρα που έχουν από 1.80 έως 2.20 (ως επι το πλείστον) και δεν σας πειράζουν κάτι ηλίθιες μπαγκέτες ή άλλα σάντουιτς με δυο κακορίζικες φετούλες ζαμπόν, ντοματούλα και μια στρώση μαγιονέζα ή whatever σως που έχουν από 2 έως 5 ευρώ! Σουβλάκι is king! 3
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ πιστεύω ότι οι τιμές θα σταθεροποιηθούν σε αυτά τα επίπεδα για καιρό. 5€ περίπου το άτομο είναι οκ και για το μαγαζί και για τον πελάτη σε γενικές γραμμές. 2
Zerg13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το θεμα δεν ειναι ποσο κανει αλλα τι παιρνεις με αυτο. Ας εχει και 3€ αρκει να ειναι καλο. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις