Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ενταξει δεν βγαζεις κι ακρη ετσι γιατι οπως και να το παρεις, και δωρεαν ενοικιο να ειχαν και τεβε κτλ κτλ, παλι λιγοτερα θα τους μενουν απο αυτους που ειναι στα τουριστικα μερη κι ας πληρωνουν 10πλασιο ενοικιο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά οι τιμές έχουν ξεφύγει, αντί με τα τόσα μαγαζιά να πέφτουν οι τιμές, αυτές ανεβαίνουν. Κοιτάνε οι περισσότεροι να βγάλουν όσο περισσότερο κερδος μπορούν. Χώρια που στους ντελιβεράδες, δεν δίνουν αυτά που τους αναλογούν, ένσημα, νυχτερινά, αργίες, βενζίνες. Αν τα δίναν αυτά οι μισοί και πάνω θα είχανε κλείσει. Σουβλάκι πάνω από 2 ευρώ είναι τουλάχιστον κλεψιά.Ακου εκεί 2,40 και 2.50 ευρώ το σουβλάκι, 100 σουβλάκια να πάρεις, θες μισό μισθό. 

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Γιατι ειναι τουριστικο μερος μαλλον...

Και στην Μυκονο να μην εχει κανα 15ευρω?

Το να παω (που δεν προκειτε ουτε θελω να παω στα νησια) μυκονο και να τρωω σουβλακια ειναι επιεικως απαραδεκτο. Διακοπες παω θα παω ταβερνα οχι να την βγαζω με σουβλακια. 

• Like 1
Δημοσ.

Θεσσαλονικείς συνφορουμίτες, τι άποψη έχετε για την αλυσίδα Σαββίκος; Όλοι όσοι ξέρω από Θεσσαλονίκη μου λένε πως είναι καλός, αν και τυποποιημένο το κρέας του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mp123 είπε

Το να παω (που δεν προκειτε ουτε θελω να παω στα νησια) μυκονο και να τρωω σουβλακια ειναι επιεικως απαραδεκτο. Διακοπες παω θα παω ταβερνα οχι να την βγαζω με σουβλακια. 

Ναι δεν αντιλεγω... Και την Μυκονο την εβαλα ετσι επειδη ειναι η μεγαλυτερη ξεφτιλα τιμολογιακα οχι τιποτε αλλο...

Αλλα να ξερες πόσοι ειναι αυτοι που απλα πανε Μυκονο μονο και μονο για να πουν οτι πηγανε και παει το πιτογυρο φουλ....😂

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 6/9/2018 στις 11:53 ΜΜ, xaratsi είπε

2,40 τωρα. Στα 3 ευρω το κοβουμε και πορεια Συνταγμα με πιτσες στην οροφη βουλης αλα Μπρεακιν'

Χανια Ρεθυμνο παντως παιζει (σχεδον παντου) Απο 2,80 εως 3 ευρω ηδη.

Να κανουμε επανασταση ????

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mp123 είπε

Γιατι ειναι τουριστικο μερος μαλλον...

Και στην Μυκονο να μην εχει κανα 15ευρω?

Οι παλιοί έλεγαν ' Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια ' αν θες Μύκονο , μη θες τιμές Μπουρναζίου στο Σουβλάκι , έχω πληρώσει στη Σαντορίνη 2 χιλιάδες δραχμές 1 κοκα κόλα ( μου έφυγε ο τάκος ) , όταν στη Αθήνα έκανε 150 δραχμές , αλλά αφού θέλω Σαντορίνι έτσι είναι B)

Δημοσ.

Τωρα που λεμε για πιτογυρα το σωστο μερακλιδικο πιτογυρο θελει και την σαλτσα ντοματας. Εγω να μην κανω διαφημηση ενα εχω βρει με σωστη σαλτσα στον κορρυδαλο που το εχει 2 ευρω. Οκ τιμη. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ss13 είπε

Οι παλιοί έλεγαν ' Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια ' αν θες Μύκονο , μη θες τιμές Μπουρναζίου στο Σουβλάκι , έχω πληρώσει στη Σαντορίνη 2 χιλιάδες δραχμές 1 κοκα κόλα ( μου έφυγε ο τάκος ) , όταν στη Αθήνα έκανε 150 δραχμές , αλλά αφού θέλω Σαντορίνι έτσι είναι B)

Καλα τα λες, αφου αυτος ο mp123 λεει ο,τι να΄ναι!😋😂

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Αλλα να ξερες πόσοι ειναι αυτοι που απλα πανε Μυκονο μονο και μονο για να πουν οτι πηγανε και παει το πιτογυρο φουλ....😂

Να σου πω , δεν έχεις δίκιο σε αυτό , γιατί και σουβλάκια να τρως , ΄όπου και να πας θες χρήμα , είχα φίλους που πήγαιναν σαν Ταλιμπάν , με ύπνο στις παραλίες και σουβλάκια ΑΛΛΑ μόλις πας να βγεις το βράδυ , σίγουρα θα χαλασεις χρήμα , είναι άλλο επίπεδο ( οικονομικό ) το νησί του Γαλάτη B)

Δημοσ.

Ναι ρε, το οτι ειναι φθηνοτερα απο το να πας σε ταβερνα κτλ , δεν σημαινει οτι ειναι και τζάμπα!

Απλα απο πανω σου κανω πλακα για τι στην ουσια εχεις κανει παραθεση δικα μου λογια αλλα φαινεται σαν να τα ειπε ο mp123 γι αυτο και το προηγουμενο ποστ!😂

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mp123 είπε

Τωρα που λεμε για πιτογυρα το σωστο μερακλιδικο πιτογυρο θελει και την σαλτσα ντοματας. Εγω να μην κανω διαφημηση ενα εχω βρει με σωστη σαλτσα στον κορρυδαλο που το εχει 2 ευρω. Οκ τιμη. 

Σάλτσα ντομάτας βάζουν στην Κέρκυρα, όντως ταιριάζει. Αλλού δεν έχω πετύχει (εκτός από τις γελοιότητες τύπου κέτσαπ :P ).

3 λεπτά πριν, ss13 είπε

Να σου πω , δεν έχεις δίκιο σε αυτό , γιατί και σουβλάκια να τρως , ΄όπου και να πας θες χρήμα , είχα φίλους που πήγαιναν σαν Ταλιμπάν , με ύπνο στις παραλίες και σουβλάκια ΑΛΛΑ μόλις πας να βγεις το βράδυ , σίγουρα θα χαλασεις χρήμα , είναι άλλο επίπεδο ( οικονομικό ) το νησί του Γαλάτη B)

Δεν είναι απόλυτο αυτό, παντού έχει και φτηνά και ακριβά μέρη.

Δημοσ.

Αλλα και παλι ρε φιλε το οτι εισαι τουριστικο μερος, δεν σημαινει οτι απο 2-3 ευρω που εχει το πιτογυρο εσυ θα το εχεις 200 και θα ειναι και φυσιολογικο!

Βαλε το 5 παει στο διάολο... Γενικα μιλαω πχ ξαπλωστρα 1.101.101,10 ευρω κτλ..

Αλλα επειδη παει πολυ αλλου η κουβεντα ετσι που την παω, το κόβω εδω..

Δημοσ.

καλα χαλαρωστε, 2.5 εχει το πιτογυρο μυκονο (Σακης κλπ) αντε 2,60 στο Local

τωρα αμα θες γκουρμε σουβλακι με σως λευκης τρουφας α) εισαι μακακας β) θα το πληρωσεις.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Αλλα και παλι ρε φιλε το οτι εισαι τουριστικο μερος, δεν σημαινει οτι απο 2-3 ευρω που εχει το πιτογυρο εσυ θα το εχεις 200 και θα ειναι και φυσιολογικο!

Βαλε το 5 παει στο διάολο... Γενικα μιλαω πχ ξαπλωστρα 1.101.101,10 ευρω κτλ..

Αλλα επειδη παει πολυ αλλου η κουβεντα ετσι που την παω, το κόβω εδω..

Και καλα θα κανεις γιατι μυκονος τουρισμος κλπ και σουβλακι δεν παει. 😋😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...