theoritikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ θεωρώ πως βαριά 2 ευρώ πρέπει να είναι η τιμή του τυλιχτού, όπως ήταν πριν 5-6 χρόνια. Βέβαια ο ιδιοκτήτης πρέπει να βγάλει και κάποιο κέρδος γιατί έχει πολλά έξοδα...
AristidisZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ξαναγράφω παίζει τεράστιο ρόλο το μαγαζί και όχι τόσο η καθαρή αξία του προϊόντος Σκεφτείτε τα λειτουργικά έξοδα π.χ. ενός μαγαζιού στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και συγκρίνετέ τα με τα αντίστοιχα μιας τρύπας στη γειτονιά 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Σχεδον οφ τοπικ αλλά μπορεί καποιος να μου εξηγήσει γιατί εχει εξαφανιστεί απο παντού ο γύρος ντονέρ; Η απλά είναι η εντύπωση μου; Στην Αθηνα τουλάχιστον δεν βρίσκω πουθενά πια...
phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, l337 είπε Η οποία ποια θα έπρεπε να είναι κατά την γνώμη σου; Ελαφρώς κάτω από 2€, αλλά είναι προσωπική εκτίμηση. Εσύ θεωρείς ότι οριακά κρατάνε την τιμή εκεί και ότι δεν τους παίρνει να τη ρίξουν;
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 ντονεράκι παίζει αλλά ειναι τέρμα τυποποιημένο. βερολίνο ειχε και γαμώ τα ντονέρια.
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ο,τι και να λεμε ρε παιδια, πανω κατω ολα σαπίλα ειναι... Η΄ τρως σπιτακι σου φτιαχνοντας ενα προγραμμα η΄ ξυπνας μια μερα και κανεις γουτς γουτσς, Μουυυυυυ...μουυυυυυ... , μην σου πω και γαβ γαβ και νιαου νιαου!(αναλογα την περίσταση δηλαδη..)😂 Απλα η μαγκιά ειναι περισσοτερο σε αυτον που φτιαχνει τον γυρο και στο πως χειριζεται τα μπαχαρικα για να βρωμαει οσο λιγοτερο γινεται..
Getta Robo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 16 minutes ago, AristidisZ said: Ξαναγράφω παίζει τεράστιο ρόλο το μαγαζί και όχι τόσο η καθαρή αξία του προϊόντος Σκεφτείτε τα λειτουργικά έξοδα π.χ. ενός μαγαζιού στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και συγκρίνετέ τα με τα αντίστοιχα μιας τρύπας στη γειτονιά Σε μια μεση γειτονια το πιτογυρο παιζει στα 2.20 - 2.50€ και προς Θησειο / Πλακα / Ακροπολη στα 2.50 - 2.70€. Με τις τιμες φυσικα στις παραπανω γειτονιες να εχει 4-5 την αξια απο την συντριπτικη πλειοψηφια της τοποθεσιας του μεσου κοινου σουβλατζιδικου. Ειναι απαραδεκτα υψηλα οι τιμες, εξου και που κλεινουν το ενα μετα απο το αλλο.
l337 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, phanispal είπε Ελαφρώς κάτω από 2€, αλλά είναι προσωπική εκτίμηση. Εσύ θεωρείς ότι οριακά κρατάνε την τιμή εκεί και ότι δεν τους παίρνει να τη ρίξουν; Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι και φθηνότερο (σε κάποιες περιπτώσεις -ίσως- και αρκετά φθηνότερο) και σε κάποιες ίσως όχι. Για να πούμε αν κάτι είναι ακριβό ή φθηνό (το τυλιχτό στην περίπτωση μας) θα πρέπει να εξετάσουμε κάποιους παράγοντες που έχουν άμεση σχέση με την τελική τιμή του προιόντος. 1) Ποιότητα υλικών και πρώτα απ' όλα του κρέατος. 2) Περίοχη που βρίσκεται το κατάστημα (ενοίκιο, δημοτικά τέλη κλπ) 3) Λειτουργικά έξοδα (δεή + όλοι οι φόροι που αναλογούν λαμβάνοντας υπόψη ότι ο επιχειρηματίας είναι 100% νόμιμος, δηλαδή και κόβει κανονικά αποδείξεις και πληρώνει και όλους του φόρους του κανονικά). 4) Λειτουργικά έξοδα υπαλλήλων (άλλο το να έχεις 1-2 υπαλλήλους μόνο, άλλο το να έχεις 5-6 υπαλλήλους) 5) Λειτουργικά έξοδα delivery (άλλο το να έχεις 1 άτομο για delivery και άλλο 3-4-5 άτομα) 6) Το πόσο καλός εργοδότης είσαι. Άλλο το να είσαι τυπικός στις πληρωμές σου στους υπαλλήλους σου και άλλο το να είσαι γύφτος εντελώς (το αναφέρω επειδή έχω δει αισχρά πράγματα) 7) Το ποσο καλά πληρώνεις τους υπαλλήλους σου (νομίζω δεν χρειάζεται επιπλέον σχολιασμός) 9) Το πόσο greedy επιχειρηματίας είσαι και σε ποια φιλοσοφία βασίζεσαι (στο loyalty ή στην "αρπαχτή"). Με βάση όλες τις παραμέτρους παραπάνω (και κάποιες που σίγουρα έχω ξεχάσει) βγαίνει το τελικό κόστος. Χωρίς να δώσουμε από μία τιμή σε καθεμία από τις παραπάνω παραμέτρους είναι πρακτικά αδύνατον να πούμε αν κάτι είναι φθηνό ή ακριβό. Γιατί το ίδιο ακριβώς σουβλάκι για ένα μαγαζί μπορεί να είναι φθηνό και σε ένα άλλο μαγαζί να είναι ακριβό. Οπότε χρειάζεται "χαρτί και μολύβι". Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από l337 2
Miracle Worker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Σχεδον οφ τοπικ αλλά μπορεί καποιος να μου εξηγήσει γιατί εχει εξαφανιστεί απο παντού ο γύρος ντονέρ; Η απλά είναι η εντύπωση μου; Στην Αθηνα τουλάχιστον δεν βρίσκω πουθενά πια... Έχει στο Μπαραϊκτάρη σίγουρα.
AristidisZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Σε μια μεση γειτονια το πιτογυρο παιζει στα 2.20 - 2.50€ Στη δικιά μου γειτονιά δε πάει τόσο ακριβά Πέραν αυτού, άλλο πράμα η γειτονιά, άλλο το μαγαζί, μάλλον δε το λέω καλά και δε με καταλαβαίνεις
tsioulak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Σχεδον οφ τοπικ αλλά μπορεί καποιος να μου εξηγήσει γιατί εχει εξαφανιστεί απο παντού ο γύρος ντονέρ; Η απλά είναι η εντύπωση μου; Στην Αθηνα τουλάχιστον δεν βρίσκω πουθενά πια... Δεν ειχε απαγορευτει το ντονερ πριν απο κατι δεκαετιες; ή μηπως ειχε απαγορευτει καποια συγκεκριμενη "συνταγη";
fredd0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 ντονερ εχουν στο μοναστηρακι. Σαββας? λιγο γκαου τουριστς αρ ας αλλα ... εχει
l337 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καποιοι έχετε μπερδέψει το donner με τον γύρο και πέφτετε θύματα θαρρώ του πως το ονομάζει ο κάθε αρπακόλλας ψητοπώλης. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από l337
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Backpacker είπε Επαρχία πάντως πολύ καλύτερα τα πράγματα στο θέμα πιτόγυρο. Οποτε παω Σαλονικη ή Αθήνα αγανακτώ πραγματικά. Σαλονικη-Αθηνα βρίσκω μονο καλά μπεργκεράδικα. Στο θέμα σουβλάκι και γύρο είναι πολύ πίσω στο θέμα ποιότητα σε σχέση με Σέρρες που είμαι. Ήμουν Σαλονίκη αυτές τις μέρες. Είχα προηγούμενη εμπειρία και δεν έτρωγα γύρους όσο ήμουν εκεί κλπ. Μπεργκερακια καμία ταβερνούλα όλα καλά. Γνωρίζω ένα παιδί, του λέω για το παράπονο μου με τους γύρους "φάε από το Καρβουνάτο, γύρο στη σχάρα φοβερός τρομερός α ου τέλειο". Ε πήρα κι εγώ ο καημένος, μιλάμε για γύρο επιπέδου του χειρότερου ψητοπωλείου σε επαρχιακή πόλη. Τίγκα στο λίπος σχεδόν σε όλα τα κομμάτια οπότε με δυσκολία το ξεχώριζες, τίγκα μπαχαρικά δεν ήξερες τι είναι κρέας και τι όχι. Μπαγιάτικο ψωμί, τζατζίκι με σταγονόμετρο (που το πληρώνεις και 30 λεπτά έξτρα!). Η ντομάτα ήταν φρέσκια. BTW ήταν σκεπαστή τσιαπάτα και κόστισε 6,10€. Αφού πέταξα τον μισό γύρο, έφαγα το ψωμί με τα λαχανικά για να χορτάσω. Και όλα αυτά σε μαγαζί με 4,6 βαθμολογία στο efood. Δεν θέλω να σκέφτομαι πως είναι αυτά που έχουν 3-4, παίζει να το μασάει ο ντελιβερας και να το φτύνει στο χαλακι της πόρτας σου. 1
fredd0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, l337 είπε Καποιοι έχετε μπερδέψει το donner με τον γύρο και πέφτετε θύματα θαρρώ του πως το ονομάζει ο κάθε αρπακώλλας ψητοπώλης. οχι, αυτοι στο μοναστηρακι εχουν και τα 3, γυρο κοτοπουλο, γυρο χοιρινο, γυρο ντονερ. Σιγουρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις