Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά οι τιμές για τα τυλιχτά εδώ στους Αγίους Αναργύρους και τις γύρω περιοχές κινείται από 2,20 έως 2,50. Ευτυχώς στα περισσότερα είναι πολύ καλή η ποιότητα. Εδώ φοβάσαι τα μικρά τα γυράδικα που έχουν χαμηλές τιμές

Δημοσ.
10 minutes ago, christos4 said:

Μπα.. Αν παρατηρήσεις απλά φτιάχνουν την πίτα ανοιχτή και με πολλές πατάτες.. Μια συνηθισμένη πίτα είναι από άποψη μεγέθους και ποσότητας κρέατος.. 

Δεν βάζω πατάτες και είναι τίγκα στο κρέας.

Spoiler

άκου πατάτες... 

 

  • Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Τι είναι το πιο ανθυγιεινό σε μια πίτα γύρο; Η  πίτα, ο γύρος ή οι τηγανιτες πατάτες;

Και τα τρια, δυστυχως:) Τα μονα υγειινα ειναι οι τοματες και τα κρεμμυδια. 

Δημοσ.

Στην Καλλιθέα, από όσα έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα, έχω ξεχωρίσει το "Εσίς Κεμπάπ" για κεμπάπ 😋 και το "Γιοφύρι" για χοιρινό καλαμάκι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Ε ναι, αναφέρθηκα και νωρίτερα με άρθρο για τον Κωστάκη, όπως τον λέμε εμείς, που ξέραμε και τον παππού του στην Πλάκα.

Όχι αυτός, ο original, για την ακρίβεια, ο εγγονός τού original.

Αυτός έχει καμία σχέση με τον Κώστα στο Βύρωνα; Γιατί είχα διαβάσει και εγώ ένα άρθρο για τον Κώστα και είπα θα λέει για το Βύρωνα, αλλά έλεγε γι' αυτόν στην Πλάκα. Όμως λέει ότι και ο παππούς από την Πλάκα έχει καταγωγή από το Βύρωνα.

  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Αυτός έχει καμία σχέση με τον Κώστα στο Βύρωνα; Γιατί είχα διαβάσει και εγώ ένα άρθρο για τον Κώστα και είπα θα λέει για το Βύρωνα, αλλά έλεγε γι' αυτόν στην Πλάκα. Όμως λέει ότι και ο παππούς από την Πλάκα έχει καταγωγή από το Βύρωνα.

είναι όλοι συγγενείς και απόγονοι του σεβάσμιου κυρ Κώστα του σουβλατζή του Α', πολιούχου αγίου του ευλογημένου τόπου μας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, tsioulak είπε

Να σε πω την αληθεια δεν ξερω την αιτια που υπηρχε αυτη η εχθρα παλια (γιατι οντως αν καταλαβουμε οτι ειναι καποιος απο Αθηνα στραβωνουμε) αλλα πλεον, πιστευω, οτι συμβαινει επειδη βλεπουμε την πολιτικη ηγεσια καθως και μεγαλο μερος των Αθηναιων να ενδοιαφερονται μονο για την Αθηνα και δεν τους νοιαζει τι συμβαινει σε ολη την υπολοιπη Ελλαδα, και να καταστραφει δεν θα τους νοιαξει ιδιαιτερα, οποτε και εμεις καπου καπως πρεπει να βγαζουμε το αχτι μας.

Δες pm για να μη χαλάσει το θέμα των σουβλακομάχων B)

Επεξ/σία από ss13
Δημοσ.

Επαρχία πάντως πολύ καλύτερα τα πράγματα στο θέμα πιτόγυρο. Οποτε παω Σαλονικη ή Αθήνα αγανακτώ πραγματικά. Σαλονικη-Αθηνα βρίσκω μονο καλά μπεργκεράδικα. Στο θέμα σουβλάκι και γύρο είναι πολύ πίσω στο θέμα ποιότητα σε σχέση με Σέρρες που είμαι. 

  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, rus είπε

Mα δε παει με τη μερα,  πόσες τηγανιες γινονται στο ιδιο λαδι σε δυο μερες, λιγοτερες από 200?

Εσυ φιλε μου δε τρως ποτε λιπη? Γιατι όταν τρως σε εστιατορια σιγουρα δε τα αποφευγεις.

Δεν γνωρίζω πόσες τηγανιές τους επιτρέπουν με το ίδιο λάδι, δεν το συζήτησα με τους ιδιοκτήτες.

Εμείς στο σπίτι τα αποφεύγουμε τα λίπη . Οπότε αν φάω έξω, φροντίζω να μην έχει αρκετό λίπος αυτό που θα επιλέξω, ή δεν θα πάω καθόλου σε μαγαζιά όπου δεν μπορώ να το απόφύγω

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πώς γίνεται και φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε φυσιολογική τιμή τα 2.20-2.50€ για ένα τυλιχτό;

Εδώ ο άλλος σου λέει ότι είναι ύποπτο αν έχει κάτω από 2.20, τι ψάχνεις... 

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Πώς γίνεται και φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε φυσιολογική τιμή τα 2.20-2.50€ για ένα τυλιχτό;

Η οποία ποια θα έπρεπε να είναι κατά την γνώμη σου;

Δημοσ.
9 minutes ago, l337 said:

Η οποία ποια θα έπρεπε να είναι κατά την γνώμη σου;

Αρκετα κατω απο την τιμη που κοστιζει λιγοτερο να παρεις πανω απο 1 κιλο κρεας, ανωτερης ποιοτητας απο το γυρο που προσφερουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...