Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, talibanakos είπε

Που ακριβως τα εχεις δει αυτα;

Γιατι εγω αν εβλεπα καποιον να πιανει τα λεφτα και μετα το φαγητο μου θα εκανα μεγαλη φασαρια,εκει να δεις απολυση που θα επεφτε.

Εκτος και αν τρως σε καταγωγια,δεν κρινω φυσικα..

Δεν  τρωω εξω, εχω υιοθετησει πλεον ένα τροπο ζωης υγιεινο και πιο ασφαλη, αλλα από που συναγεται ότι τα καταγωγια ειναι πιο καθαρα απο τα πιο λουξ μαγαζια?  Μπορει να μη το εχεις δει αλλα γινεται. Και σε φουρνους και αλλου οπου δεν υπαρχει ατομο στο ταμειο. Βεβαια αυτά που βλεπουμε ειναι το λιγοτερο, στη κουζινα να δεις τι γινεται... Πιανουν το ωμο κρεας και μετα το φαγητο σου. Και καθαρος να εισαι δε γινεται αλλιως, υπαρχει πιεση χρονου. Πεφτει το φαι κατω και το σηκωνουν. Πανε wc και μετα σου κοβουν σαλατα χωρις να πλυνουν τα χερια τους(ή τα πλενουν και πιανουν το ακομα πιο βρωμικο πομολο, χα χα χα το γνωστο αστειο)

2 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε

που κολλας δεν καταλαβα, ο κανονας αυτος ειναι αλλο αν δεν τηρειται απο καποιους ή τηρειται μονο οταν εισαι μπροστα ως πελατης

Πουθενα δε  κολλαω, όπως βλεπεις ακολλητα απαντω σε οσους με quotaρουν. Προφανως και αυτός ειναι ο κανονας, το προβλημα ειναι ότι δεν τον τηρουν γιατι εχουν προτεραιοτητα στη τσεπη τους και την  ευκολια τους.

1 ώρα πριν, le vent nous porterAAAA είπε

καλά θα γυρίσει ο γιώργος41 από την βραδινή "εξόρμηση" και εσείς ακόμα θα τσακώνεστε;

Yποψιαζομαι ότι μολις γυρισει ο Γιωργος θα πεσει ξερος για υπνο.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
21 ώρες πριν, ss13 είπε

Το σουβλάκι είναι λαικό έδεσμα , δεν το ήξεραν να φοράνε γάντια και να έχουν κάνει μανικιούρ οι σουβλατζήδες . Το θέμα είναι από που παίρνεις το κρέας ( τι ποιότητα είναι κλπ ) , δεύτερο είναι το εαν το πιάνουν με τα χέρια ( που κακώς το πιάνουν βέβαια )

οταν αποφασισεις αν δεν το ξεραν να κανουνε μανικιούρ για το λαϊκό έδεσμα Ή κακώς το πιάνουν με τα χέρια, ενημερωσε μας

Δημοσ.
8 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Tα πιο πολλά από αυτά που λες έχουν κλείσει 

Ειναι ετσι οπως τα γραφω..!

Ποιο εκλεισε???

Δημοσ.
12 hours ago, rus said:

Σαν το Ζηκο που επλενε τα ποτηρια με σαλιο?

Αλλοι παλι δεν εχουν ταμια και οι ιδιοι παιρνουν τα λεφτα και σου δινουν ρεστα. Το θεμα είναι ότι λαδωνονται τα χαρτονομίσματα(οι πελατες εχουν αποκτησει ανοσια).

Ο Κωστάκης στο Σύνταγμα, δίνει ρέστα με τσιμπιδάκι. Μιλάμε για "άρρωστο". Στις 7:30 το πρωί, θα τον βρεις να κόβει τα λίπη απ' τα σουβλάκια με το ψαλιδάκι.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Μερικα πιτογυρα στην Αθηνα σε value for money:

Πιτα γυρο χοιρινο-κοπουλο στο 1.5ευρω ολα του φθηνα(πχ πατατες 1.5ε) και να κατσεις οι τιμες δεν αλλαζουν!!!  Τσαμαδού 70, Πειραιάς

Πιτα γυρο χοιρινο-κοπουλο στο 1.3ευρω για πακετο Θηβών 235, Περιστέρι

Πιτα γυρο χοιρινο-κοπουλο στα 2.00ευρω με διαφορα στη γευση..! πακετο.  Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Αιγάλεω

Πιτα ολα τα κρεατα (εκτος απο γυρους) στο 1.4ευρω με πολλες πατατες και να κατσεις οι τιμες δεν αλλαζουν!!!  Φωκών 3, Νέα Φιλαδέλφεια

Αυτα απλα τα αναφερω:

Πιτα γυρο χοιρινο-κοπουλο γυρω στο 1.3ευρω? σε αυτο ομως δεν ξερω τι παιζει ποσοτητα-ποιοτητα..     Κυψέλης 50, Αθήνα

Μετα υπαρχουν και τα σουβλιστας η προσφορα με 4.00ευρω που καθεσαι εκει και τρως οσα πιτογυρα μπορεις αλλα λενε για απατη(λιγο κρεας,πολλες πατατες και καθυστερουν...)

Δημοσ.
24 minutes ago, CheOnWeb said:

Ο Κωστάκης στο Σύνταγμα, δίνει ρέστα με τσιμπιδάκι. Μιλάμε για "άρρωστο". Στις 7:30 το πρωί, θα τον βρεις να κόβει τα λίπη απ' τα σουβλάκια με το ψαλιδάκι.

Δεν θα του παίρνει και πολύ ώρα το κόψιμο... :P . Πρώτη φορά δοκίμασα τον Ιούνιο. Ωραία η πίτα όπως την ψήνει (είχα καιρό να φάω στην πλάκα πίτα) το σουβλάκι μικρό(μεγέθους καντίνα φερρυμποτ). Γενικά ήταν καλό αλλά νομίζω στα 2,5 Ευρώ ακριβό για αυτά που προσφέρει :)

Δημοσ.
13 ώρες πριν, rus είπε

Πόσες φορες δηλαδη επιτρεπει να τηγανιζεις στο ιδιο λαδι το εκει υγειονομικο?

Δεν το γνωρίζω, υποθέτω πως μέχρι δυο μέρες.

Ήμουν μια εβδομάδα στην Κολωνία και πήγα σε αρκετά εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες. Δεν ένοιωσα ποτέ καμιά ενόχληση την επόμενη μέρα, παρόλο που τρώγαμε πολύ. Στην Ελλάδα 1 στις 4 θα έχω κάποια μικρή ενόχληση .

Θα με κράξετε, αλλά πως μπορείτε να τρώτε λίπη, σάντουιτς να κολυμπάνε στις μουστάρδες κλπ ? Εμένα με πονάει το στομάχι μόνο που τα διαβάζω ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30 λεπτά πριν, Racerr είπε

για το μερακλη στα σεπολια τι γνωμη εχετε οσοι το ξερετε?

Εσυ που λες για Σεπολια πηγαινε μια Λούκουλος  Ναυπλίου 7, Κολωνος.   2105154638

Λενε για μεγαλο τυλιχτο με γυρο ποσοτητα-ποιοτητα. Ανοιχτος μονο το βραδυ παρε τηλ..

Παραθετω μερικες αξιολογησεις:

- Το καλύτερο σουβλάκι της πόλης! Η μερίδα του είναι τεράστια! Συνήθως με μερίδα από τα υπόλοιπα σουβλατζίδικα δεν χορταίνω. Προς μεγάλη μου έκπληξη κ όλων των γύρω μου δεν κατάφερα να φάω ολόκληρη την μερίδα κ μιλάμε για ποιότητα!

- το καλύτερο σουβλάκι στην ευρύτερη περιοχή και ένα από τα καλύτερα στην Αθήνα. Γευστικά ποιοτικά υλικά που ξεχώριζουν .

- Το πιο χορταστικο σουβλακι της Αθηνας

Επεξ/σία από gia_nnis
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, LASERPEWPEW είπε

Λάμπρος - παλαιό φάληρο... έχει αν όχι τον καλύτερο γύρο στην αττική από τους καλύτερους.

Χμμμμμ θα το δοκιμάσω καμιά φορά από τη δουλειά, αλλά χωρίς τζατζίκι - κρεμμύδι :P :P

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Εσυ που λες για Σεπολια πηγαινε μια Λούκουλος  Ναυπλίου 7, Κολωνος.   2105154638

Λενε για μεγαλο τυλιχτο με γυρο ποσοτητα-ποιοτητα. Ανοιχτος μονο το βραδυ παρε τηλ..

Παραθετω μερικες αξιολογησεις:

- Το καλύτερο σουβλάκι της πόλης! Η μερίδα του είναι τεράστια! Συνήθως με μερίδα από τα υπόλοιπα σουβλατζίδικα δεν χορταίνω. Προς μεγάλη μου έκπληξη κ όλων των γύρω μου δεν κατάφερα να φάω ολόκληρη την μερίδα κ μιλάμε για ποιότητα!

- το καλύτερο σουβλάκι στην ευρύτερη περιοχή και ένα από τα καλύτερα στην Αθήνα. Γευστικά ποιοτικά υλικά που ξεχώριζουν .

- Το πιο χορταστικο σουβλακι της Αθηνας

Η εικόνα αυτή, από το παρπάνω μαγαζί που ανέφερες, δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι πάντως.

Spoiler

5939914_EJUvzZyh-rHiMZWBYK9cbPbZVdftEttT073X__08-gI.jpg.a0e3e943f0febf631b8d131036562f0f.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...