Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, talibanakos είπε Δεν ειναι ετσι ακριβως,αλλα τελος παντων. Μόνο που δεν το έγραψα εγώ αυτό.
talibanakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Μόνο που δεν το έγραψα εγώ αυτό. Λαθος μου. 4 λεπτά πριν, rus είπε Δήλαδη για να καταλαβω, τι προστασια εχεις σα πελατης απο τα γαντια? Τα ιδια που πιανει με τα χερια πιανει και με τα γαντια. Δεν εχεις ιδεα γενικοτερα ετσι; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από talibanakos 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, rus είπε Για να μη λερωνεται ο εργαζομενος είναι, γιατι να λαδωνεται και να πιανει όλα αυτά τα βρωμικα πραγματα(ωμα κρεατα, πατσαβουρια, λεφτα κλπ)? Δήλαδη για να καταλαβω, τι προστασια εχεις σα πελατης απο τα γαντια? Τα ιδια που πιανει με τα χερια πιανει και με τα γαντια. Τα λεφτά τα πιάνει άλλος οχι ο ψήστης που πιάνει τις ντομάτες τις πατάτες και τα κρέατα. Όσο για τα γάντια, προστατεύουν από μικρόβια που μπορεί να υπάρχουν στο δέρμα του άλλου και να μεταφερθούν. Οι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται στο δέρμα.
rus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ss13 είπε Αυτό πρώτη φορά το βλέπω στην ζωή μου , πμ για κρυφή διεύθυνση σουβλατζίδικου , έλεος Εχει τοσο κοσμο που δε θελει άλλο, πλεον μονο με ατομικες προσκλησεις πας. 4 λεπτά πριν, talibanakos είπε Δεν εχεις ιδεα για τι πραμα μιλαμε ετσι; Ποιοι μιλατε? εγω δεν είμαι μεσα σε αυτους? 2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Τα λεφτά τα πιάνει άλλος οχι ο ψήστης που πιάνει τις ντομάτες τις πατάτες και τα κρέατα. Όσο για τα γάντια, προστατεύουν από μικρόβια που μπορεί να υπάρχουν στο δέρμα του άλλου και να μεταφερθούν. Οι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται στο δέρμα. Αν υπαρχει χωριστος ταμιας. Προηγουμενως εγραψα για ψηστη που παιρνει και σου δινει ο ιδιος ρεστα. Αρα μιλας για τα μικροβια που εχει πανω του ο ιδιος ο ψηστης? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
talibanakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, rus είπε Προηγουμενως εγραψα για ψηστη που παιρνει και σου δινει ο ιδιος ρεστα. Δε στα δινει ενω φοραει γαντια. Αλλιως εκει μιλαμε για μεγαλο ηλιθιο.
eidikos33 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, gia_nnis είπε Μερικα πιτογυρα στην Αθηνα σε value for money: Πιτα γυρο χοιρινο-κοπουλο στο 1.5ευρω ολα του φθηνα(πχ πατατες 1.5ε) και να κατσεις οι τιμες δεν αλλαζουν!!! Τσαμαδού 70, Πειραιάς Πιτα γυρο χοιρινο-κοπουλο στο 1.3ευρω για πακετο Θηβών 235, Περιστέρι Πιτα γυρο χοιρινο-κοπουλο στα 2.00ευρω με διαφορα στη γευση..! πακετο. Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Αιγάλεω Πιτα ολα τα κρεατα (εκτος απο γυρους) στο 1.4ευρω με πολλες πατατες και να κατσεις οι τιμες δεν αλλαζουν!!! Φωκών 3, Νέα Φιλαδέλφεια Αυτα απλα τα αναφερω: Πιτα γυρο χοιρινο-κοπουλο γυρω στο 1.3ευρω? σε αυτο ομως δεν ξερω τι παιζει ποσοτητα-ποιοτητα.. Κυψέλης 50, Αθήνα Μετα υπαρχουν και τα σουβλιστας η προσφορα με 4.00ευρω που καθεσαι εκει και τρως οσα πιτογυρα μπορεις αλλα λενε για απατη(λιγο κρεας,πολλες πατατες και καθυστερουν...) Tα πιο πολλά από αυτά που λες έχουν κλείσει
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Tα πιο πολλά από αυτά που λες έχουν κλείσει τυχαιοοοοο;
rus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Δε στα δινει ενω φοραει γαντια. Αλλιως εκει μιλαμε για μεγαλο ηλιθιο. Βρε φιλε, ειτε φοραει ειτε δε φοραει γαντια το ιδιο είναι, τα ιδια ακριβως πραγματα θα πιασει και στις δυο περιπτωσεις. Ή μηπως περιμενεις να βγαλει τα γαντια για να παρει-δωσει λεφτα και μετα να τα ξαναφορεσει για να συνεχισει να φτιαχνει πιτογυρα?
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, rus είπε Βρε φιλε, ειτε φοραει ειτε δε φοραει γαντια το ιδιο είναι, τα ιδια ακριβως πραγματα θα πιασει και στις δυο περιπτωσεις. Ή μηπως περιμενεις να βγαλει τα γαντια για να παρει-δωσει λεφτα και μετα να τα ξαναφορεσει για να συνεχισει να φτιαχνει πιτογυρα? εχεις καιρο να μπεις σε Βενετη πχ ε;
talibanakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, rus είπε Ή μηπως περιμενεις να βγαλει τα γαντια για να παρει-δωσει λεφτα και μετα να τα ξαναφορεσει για να συνεχισει να φτιαχνει πιτογυρα? Ναι.Το κανουν πολλοι,μη σου κανει εντυπωση. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από talibanakos
rus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Ναι.Το κανουν πολλοι,μη σου κανει εντυπωση. Κανεις δε το κανει, θα τον απολυσει το αφεντικο για καθυστερηση... Γιατι πιστευεις ότι το κανει(οποιος τελοσπαντων το κανει), για να μη λαδωσει τα χαρτονομισματα? 2 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε εχεις καιρο να μπεις σε Βενετη πχ ε; Σουβλατζίδικα είναι τα Βενετη?
talibanakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, rus είπε Κανεις δε το κανει, θα τον απολυσει το αφεντικο για καθυστερηση... Που ακριβως τα εχεις δει αυτα; Γιατι εγω αν εβλεπα καποιον να πιανει τα λεφτα και μετα το φαγητο μου θα εκανα μεγαλη φασαρια,εκει να δεις απολυση που θα επεφτε. Εκτος και αν τρως σε καταγωγια,δεν κρινω φυσικα..
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Σουβλατζίδικα είναι τα Βενετη? ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα τυπε και συμβαινει οπου πιανει ο ιδιος κατι βρωσιμο και χειριζεται και ταμειο στις σουβλακερι που αλλος ειναι ταμειο και αλλος κοβει γυρο προφανως δεν θα το δεις που κολλας δεν καταλαβα, ο κανονας αυτος ειναι αλλο αν δεν τηρειται απο καποιους ή τηρειται μονο οταν εισαι μπροστα ως πελατης Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από le vent nous porterAAAA 3
MikeGR7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Ιδια χερια λεφτα και φαγητο εχω χρονια να δω ρε παιδια. Και σχεδον παντου γαντια, τουλάχιστον βορεια προαστεια που τρωω συχνα, τι να πω. Ετσι και δω τυπο να το κανει θα κανω φασαρία χαλαρα.
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 11 minutes ago, talibanakos said: Γιατι εγω αν εβλεπα καποιον να πιανει τα λεφτα και μετα το φαγητο μου θα εκανα μεγαλη φασαρια Το 'ξερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις