Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

αδερφέ σόρυ κιόλας, αλλά δεν είναι ωραίο να τρολάρουμε έτσι τον κόσμο

ξέχασες να του συστήσεις τα καλαμάκια στην ομόνοια των 99 λεπτών ως ευκαιριάρα

Δεν τρολάρω , απλά ενημέρωσα κάποιον που δεν έχει χαμπάρι από Αθήνα , για το που θα φάει ΚΑΛΑ .

Λάθος κάνεις , στον Ισμθό 1 ευρώ το καλαμάκι , τρώω άνετα 10 όταν περνάω  B)

• Απαντ. 645
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε να κανω μια αλλη ερωτηση εγω ο σαλονικιος.

στους αμπελοκηους ειναι τιγκα στους φιλιπινεζους, ένα φιλιπινεζικο δεν εχουν ντελιβερι;

τι τρωνε οταν παραγγελνουν απεξω;

ειναι άπειροι δεν γινεται να μην εχουν λοκαλ μαγειρία και γαμάει η κουζινα τους.

Δημοσ.

εντάξει απλώς διαφωνώ λίγο

σημειωση: το οτι ειναι η ιδια τιμη με του ισθμου δεν σημαινει οτι και της ομονοιας τρωγονται

δλδ τρωγονται αλλα το θεμα ειναι τι σου συμβαινει μετα🤨🤨

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

εγώ θέλω ντόμπρα πράγματα στο φαγητό.

Άμα θες ντόμπρα πράγματα , πήγαινε στο γήπεδο να φας βρώμικο , οι κοτομπουκιές είναι λιώσιμο γιατί έχουν και σάλτσα δίπλα .

Με τον τρόπο που μιλάς δεν θυμαμαι που ειναι, θυμαμαι κάτι κολώνες αρχαίες. και αυτό με τις κοτομπουκιές ειναι για φιλελέδες. πολύ πιθανόν να μη σε βοηθήσει κανείς ( φιλικά πάντα ) B)

Δημοσ.

ρε μαν το φαι εχει το τροπο του.

τι να φαω απο την κατεψυγμέμνη κοτομπουκιά που σκάνε οι λελέδες μετά απο ντεμεκ σουρωμα και τρωνε κοτα με μουσταρδομαγιονέζα.

σενάριο που χει παιξει πολυ στα ριπίτ.

εδώ λεμε να φάμε τίποτα ωραιο πρωτότυπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

τους αμπελοκηους ειναι τιγκα στους φιλιπινεζους,

τι τρωνε οταν παραγγελνουν απεξω;

στα π@π@ρια τους τυπε τα πανακριβα/σάπια πιτόγυρα

μετά τις 11 την αράζουν ανά δέκα άτομα με πλαστική καρεκλίτσα και παντόφλα μιτσούκο έξω από τα διανυκτερεύοντα μίνι σούπερ μάρκετ τους, πίνουνε 2 γύρους άμστελ κουτάκι έκαστος μαξ, κόβουνε κανένα εξωτικό φρούτο από την λαϊκή της Πανόρμου που φέρνουνε ειδικά για αυτούς, κάτι ανανάδες τετρακολόρε και παντζάρια φούξια να πούμε, κόβουνε και καμία τορτίγια στα 4 με σάλτσα τσίλι εσάνς σκόρδου και 1 η ώρα στα κρεβατάκια τους γιατί έχει μεροκάματο την επόμενη ενώ ο κοιλαροέλληνας αν την γλιτώσει από την εθνική οδηγώντας τύφλα ξημερώματα, πάει το μωρό να βγάλουνε σέλφι μπροστά από τα λουκάνικα, τον γύρο και τις δύο εξτρα μερίδες πατάτες που ποτέ δεν θα φάνε

φυσικά υπάρχουν και τεμπέληδες/κοιλαράδες φιλιπινέζοι και βίγκαν έλληνες και καλά σουβλατζίδικα στους αμπελόκηπους, επειδή όμως τα 2 πρώτα δεν είναι σίγουρα και το τρίτο καλό είναι να μεινει μυστικό, έχεις πμ

Επεξ/σία από le vent nous porterAAAA
Δημοσ.
Just now, le vent nous porterAAAA said:

στα π@π@ρια τους τυπε τα πανακριβα/σάπια πιτόγυρα

μετά τις 11 την αράζουν ανά δέκα άτομα με πλαστική καρεκλίτσα και παντόφλα μιτσούκο έξω από τα διανυκτερεύοντα μίνι σούπερ μάρκετ τους, πίνουνε 2 γύρους άμστελ κουτάκι έκαστος μαξ, κόβουνε κανένα εξωτικό φρούτο από την λαϊκή της Πανόρμου που φέρνουνε ειδικά για αυτούς, κάτι ανανάδες τετρακολόρε και παντζάρια φούξια να πούμε, κόβουνε και καμία τορτίγια στα 4 με σάλτσα τσίλι εσάνς σκόρδου και 1 η ώρα στα κρεβατάκια τους γιατί έχει μεροκάματο την επόμενη ενώ ο κοιλαροέλληνας αν την γλιτώσει από την εθνική οδηγώντας τύφλα ξημερώματα, πάει το μωρό να βγάλουνε σέλφι μπροστά από τα λουκάνικα, τον γύρο και τις δύο εξτρα μερίδες πατάτες που ποτέ δεν θα φάνε

φυσικά υπάρχουν και τεμπέληδες/κοιλαράδες φιλιπινέζοι και βίγκαν έλληνες και καλά σουβλατζίδικα στους αμπελόκηπους, επειδή όμως τα 2 πρώτα δεν είναι σίγουρα και το τρίτο καλό είναι να μεινει μυστικό, έχεις πμ

ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

σημειωση: το οτι ειναι η ιδια τιμη με του ισθμου δεν σημαινει οτι και της ομονοιας τρωγονται 

δλδ τρωγονται αλλα το θεμα ειναι τι σου συμβαινει μετα🤨🤨

Ναι συμφωνώ σε αυτό αλλά αν σκέφτεσαι τι τρως δεν θα φας ποτέ απ' έξω , του Ισθμού πάντως είναι πολύ δυνατά , επίσης επειδή σταματάει πάρα πολύς κόσμος δεν τον παίρνει να μην έχει καλή ποιότητα γιατί εαν βγει βρώμα θα κλείσει B)

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα παιζει παντα ο ψυχολογικος παραγοντας στο φαγητο

οταν πας το ταξιδακι σου και σταματας εκει μες στην τρελη χαρα ή γυριζεις απο το ταξιδακι αλλα εχει πιαστει ο κωλος σου στο τιμονι σου φαινονται ολα ενα τσικ καλυτερα

συν οτι εχει την ανοιχτωσιά του, τον κόσμο περαντζάδα, το νταβαντούρι του και την νοσταλγικη -πλεον- λαϊκοτητα του το όλο θέμα και όλα αυτα δρουνε υποσυνειδητα

δεν ειναι ασχημα οχι, συνηθως σε τετοιες φασεις που η διευθυνση σου δινει φρεσκο πραγμα λογω συνεχης ροης κοσμου και οχι απο μερακι, ειναι να μην τυχεις απλα σε μειωμενη κινηση και φας το ξαναζεσταμενο

αυτα , παω να αλλαξω ρουχα, με αυτα και με αυτα τσικνίσανε

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

επειδή όμως τα 2 πρώτα δεν είναι σίγουρα και το τρίτο καλό είναι να μεινει μυστικό, έχεις πμ

Αυτό πρώτη φορά το βλέπω στην ζωή μου , πμ για κρυφή διεύθυνση σουβλατζίδικου , έλεος B)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε

man μου φιλικα τελείως το σωστό σουβλάκι θελει το λίπος του.

αυτό με τις κοτομπουκιές ειναι για φιλελέδες. 

εγώ θέλω ντόμπρα πράγματα στο φαγητό.

φιλικά πάντα.

είχα φαει παλια ρε αλάνια ενα βρωμικο με μπολικο καραμελωμενο κρεμμυδι μεσα στις μαγιονεζες ηταν η κατάσταση ειχα γινει μ****ι ειχα και γκομενα να πουμε.

δεν θυμαμαι που ειναι, θυμαμαι κάτι κολώνες αρχαίες.

Μαλλον θα εννοεις την σουβλασερι που συστεγαζεται εις το μουσειον της Ακροπολεως.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

κοιτα παιζει παντα ο ψυχολογικος παραγοντας στο φαγητο

οταν πας το ταξιδακι σου και σταματας εκει μες στην τρελη χαρα ή γυριζεις απο το ταξιδακι αλλα εχει πιαστει ο κωλος σου στο τιμονι σου φαινονται ολα ενα τσικ καλυτερα

συν οτι εχει την ανοιχτωσιά του, τον κόσμο περαντζάδα, το νταβαντούρι του και την νοσταλγικη -πλεον- λαϊκοτητα του το όλο θέμα και όλα αυτα δρουνε υποσυνειδητα

δεν ειναι ασχημα οχι, συνηθως σε τετοιες φασεις που η διευθυνση σου δινει φρεσκο πραγμα λογω συνεχης ροης κοσμου και οχι απο μερακι, ειναι να μην τυχεις απλα σε μειωμενη κινηση και φας το ξαναζεσταμενο

αυτα , παω να αλλαξω ρουχα, με αυτα και με αυτα τσικνίσανε

🧐🤔 υπερπαραγωγή το σχόλιο σου .

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rus είπε

H τσιμπιδα οπως και τα γαντια είναι για να βολευεται ο εργαζόμενος, όχι ο πελατης. Ότι θα φας πραγματα που εχουν πιασει ανθρωπινα χερια ειναι δεδομενο. Εξαρτάσαι από την ευσυνειδησια του εργαζομενου.

Λες να είναι για να βολεύουν τον εργαζόμενο; Εγώ αν ήμουν εργαζόμενος θα με βόλευε να τα έπιανα όλα με τα χέρια και να πέταγα μέσα στην πίτα να τελειώνω μια κι έξω. 

Αλλά στην Ελλάδα βέβαια που οι υγειονομικοί κανόνες και τα πάντα είναι χαλαρά, συμφωνώ με αυτό που λες οτι εξαρτώμαι από το ήθος και την ευσυνειδησία του ψήστη. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Λες να είναι για να βολεύουν τον εργαζόμενο; Εγώ αν ήμουν εργαζόμενος θα με βόλευε να τα έπιανα όλα με τα χέρια και να πέταγα μέσα στην πίτα να τελειώνω μια κι έξω. 

Για να μη λερωνεται ο εργαζομενος είναι, γιατι να λαδωνεται και να πιανει όλα αυτά τα βρωμικα πραγματα(ωμα κρεατα, πατσαβουρια, λεφτα κλπ)?

Δήλαδη για να καταλαβω, τι προστασια εχεις σα πελατης απο τα γαντια? Τα ιδια που πιανει με τα χερια πιανει και με τα γαντια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...