gia_nnis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, vasiliasGR είπε μην συγκρινεται τα σαντουιτς της θεσσαλονικης με αυτα της αθηνας ωρεεεεεεεε.😂😂 ΧΑΟΤΙΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ στο 1:53 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από gia_nnis 1
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Θεσσαλονίκη μόνο ποσότητα βρήκα, νοστιμιά μηδέν. Άσε το ανεκδιήγητο που κάνουν με το κέτσαπ - μουστάρδα! 2 1
ss13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε για αμπελόκηπους να φερνουν ενδιαφέρομαι. Καλά τι κατέβηκες εδώ κάτω και δεν έμενες επάνω να τρως νόστιμες μπουγατσούλες με τυρί ;;; Ναι αλλά το πληρώνεις 3.50 ευρώ στη Θεσ/νικη το κάθε σουβλάκι , όχι 2.20 ευρώ που έχει εδώ . Αυτό το σουβλατζίδικο https://www.thelosouvlakia.gr/delivery_Αττική_Γκύζη_ΓΥΡΟΒΟΛΙΑ_ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ_v-2843-1,187.aspx το έχουν γνώστες του αντικειμένου , οι οποίοι δούλευαν πολλά χρόνια ( πάνω από 10 χρόνια προυπηρεσία έχουν ) σε ένα από τα καλύτερα σουβλατζίδικα στη Κυψέλη , δοκιμασέ το , πολύ καλό
rus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Εννοεί με γυμνά χέρια οχι με τσιμπίδα. Στο κόψιμο βέβαια θα τα πιάνουν με γυμνά χέρια. Είναι αποστειρωμενη η τσιμπιδα? σε καποιο πατσαβουρι την ακουμπάνε κι αυτή. Εν τω μεταξυ εχω δει ψηστες να βηχουν πανω απο τη ψησταριά. Το δε κρεας είναι ως επι το πλειστον εμφανες λιπος.
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, ss13 said: Καλά τι κατέβηκες εδώ κάτω και δεν έμενες επάνω να τρως νόστιμες μπουγατσούλες με τυρί ;;; Ναι αλλά το πληρώνεις 3.50 ευρώ στη Θεσ/νικη το κάθε σουβλάκι , όχι 2.20 ευρώ που έχει εδώ . Αυτό το σουβλατζίδικο https://www.thelosouvlakia.gr/delivery_Αττική_Γκύζη_ΓΥΡΟΒΟΛΙΑ_ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ_v-2843-1,187.aspx το έχουν γνώστες του αντικειμένου , οι οποίοι δούλευαν πολλά χρόνια ( πάνω από 10 χρόνια προυπηρεσία έχουν ) σε ένα από τα καλύτερα σουβλατζίδικα στη Κυψέλη , δοκιμασέ το , πολύ καλό κατέβηκα για δουλειά γιατί πάνω τα πράγματα ειναι από το κακό στο χειρότερο. μια κάτω του μετριου φοιτητούπολη. ευχαριστώ.
rus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, xp-user είπε Εφημερίδα όχι αλλά είχαμε ένα λεχρίτη στην Ηλιούπολη λιγδιάρης με λαδωμένο μαλλί κλπ...κλπ που οχι μόνο τα έπιανε όλα με τα χέρια αλλά έφτυνε κι ολας τα δάχτυλα πριν τα πιάσει 😂 Σαν το Ζηκο που επλενε τα ποτηρια με σαλιο? Αλλοι παλι δεν εχουν ταμια και οι ιδιοι παιρνουν τα λεφτα και σου δινουν ρεστα. Το θεμα είναι ότι λαδωνονται τα χαρτονομίσματα(οι πελατες εχουν αποκτησει ανοσια). Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
ss13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Θεσσαλονίκη μόνο ποσότητα βρήκα, νοστιμιά μηδέν. Άσε το ανεκδιήγητο που κάνουν με το κέτσαπ - μουστάρδα! Το κακό είναι πως έχουν τόσο κόλλημα με τους Αθηναίους που εαν αντιληφθούν πως είσαι από Αθήνα στραβώνουν ( που αυτό να πούμε του στραβού το δίκιο πως είναι γελιότητα που ξεκινάει από τους πολιτικούς ) πρέπει λίγο να βάλουμε νερό στο κρασί μας για να δούμε τι θα κάνουμε γενικά σαν κράτος και όχι να τσακωνόμαστε για το σουβλάκι - καλαμάκι και για το Παοκ - Ολυμπιακός 1
rus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, theoritikos είπε Έχω φάει γύρο σε Ελληνικό μαγαζί στην Κολωνία. Παίζει να ήταν ο καλύτερος γύρος που έχω δοκιμάσει ποτέ μου. Δεν είχε λίπος, ούτε ξίγκια, ούτε ταγγίλα χιλιοτηγανισμένου λαδιού. Γενικά, τα ελληνικά μαγαζιά (όπως και τα άλλα ethnic εστιατόρια) στη Γερμανία προσέχουν πολύ πως μαγειρεύουν τα κρεατικά τους. Δεν θα δείτε τις καλτ καταστάσεις που επικρατούν σε αρκετές ψησταριές της χώρας μας, γιατί εκεί τους κυνηγάει το υγειονομικό με τσουχτερά πρόστιμα Πόσες φορες δηλαδη επιτρεπει να τηγανιζεις στο ιδιο λαδι το εκει υγειονομικο?
valkon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Αν τα σουβλατζίδικα είναι έτοιμα να κλείσουν, τότε τα μπεργκεράδικα δεν θα έπρεπε να υφίστανται καν. 1
xp-user Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, rus είπε Σαν το Ζηκο που επλενε τα ποτηρια με σαλιο? Αλλοι παλι δεν εχουν ταμια και οι ιδιοι παιρνουν τα λεφτα και σου δινουν ρεστα. Το θεμα είναι ότι λαδωνονται τα χαρτονομίσματα(οι πελατες εχουν αποκτησει ανοσια). Εννοείτε οτι έπαιρνε τα λεφτά και έδινε ρέστα μόνος του 🙂
ss13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε κατέβηκα για δουλειά γιατί πάνω τα πράγματα ειναι από το κακό στο χειρότερο. μια κάτω του μετριου φοιτητούπολη. Ναι κλασσικά πράγματα , καλά μη νομίζεις πως εδώ θα γίνεις Ωνάσης ( φεύγουν όλοι σωριδόν για Aγγλία - Γερμανία ) είναι αναλόγως βέβαια με την δουλειά που έχεις . Αφού τώρα ψάχνεσαι Καρντάσι ξεκινάμε : 1. Καθαρό σουβλάκι, χωρίς λύπος https://www.kalwstous.gr/ είναι στη Μιχαλακοπούλου ( δίπλα στο Crowne Plaza Athens ) , 2. Επίσης αν θες να φας καλό Hot Dog και δυνατές κοτομπουκιές πας εδώ https://www.tripadvisor.com.gr/ShowUserReviews-g189400-d7787840-r371151504-Kantina_Tis_Michalakopoulou-Athens_Attica.html είναι στη Μιχαλακοπούλου ( πίσω από το Hilton ) ίσως οι καλύτερες κοτομπουκιές σε όλη την Αθήνα . 3. Τέλος πήγαινε να δεις το άγαλμα της Βουγιουκλάκη ( Πλατεία Μαβίλη ) που έχει από τα καλύτερα βρώμικα της Αθήνας η συγκεκριμένη καντίνα , αυτά Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από ss13 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Είναι αποστειρωμενη η τσιμπιδα? σε καποιο πατσαβουρι την ακουμπάνε κι αυτή. Εν τω μεταξυ εχω δει ψηστες να βηχουν πανω απο τη ψησταριά. Το δε κρεας είναι ως επι το πλειστον εμφανες λιπος. Δεν έχω άποψη για το τι κάνουν με την τσιμπίδα στο σύνολο των σουβλατζίδικων, αλλά τουλάχιστον σε όσα έτυχε να είμαι μπροστά τους, την τσιμπίδα την αφήνουν στο μεταλλικό δοχείο με το κάθε φαγητό π.χ έχουν μια για τις πατάτες που την αφήνουν επάνω στις πατάτες, μια για τον γύρο που την αφήνουν στον γύρο, μια για τις ντομάτες, μια για το τζατζίκι που την αφήνουν στο μεταλλικό κουτί που έχουν το τζατζίκι κοκ. Λογικά θα τις πλένουν το βράδυ αφού κλείσουν.
rus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν έχω άποψη για το τι κάνουν με την τσιμπίδα στο σύνολο των σουβλατζίδικων, αλλά τουλάχιστον σε όσα έτυχε να είμαι μπροστά τους, την τσιμπίδα την αφήνουν στο μεταλλικό δοχείο με το κάθε φαγητό π.χ έχουν μια για τις πατάτες που την αφήνουν επάνω στις πατάτες, μια για τον γύρο που την αφήνουν στον γύρο, μια για τις ντομάτες, μια για το τζατζίκι που την αφήνουν στο μεταλλικό κουτί που έχουν το τζατζίκι κοκ. Λογικά θα τις πλένουν το βράδυ αφού κλείσουν. H τσιμπιδα οπως και τα γαντια είναι για να βολευεται ο εργαζόμενος, όχι ο πελατης. Ότι θα φας πραγματα που εχουν πιασει ανθρωπινα χερια ειναι δεδομενο. Εξαρτάσαι από την ευσυνειδησια του εργαζομενου. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gia_nnis είπε στο 1:53 καραψεύταρος αλερτ, λέει στην αθήνα το πληρώνεις 3 ευρώ, ενώ αν κάπου η τιμή πλησιάζει στα 3 είναι στην θεσαλλλονίκη χοχο 17 λεπτά πριν, ss13 είπε Ναι κλασσικά πράγματα , καλά μη νομίζεις πως εδώ θα γίνεις Ωνάσης ( φεύγουν όλοι σωριδόν για Aγγλία - Γερμανία ) είναι αναλόγως βέβαια με την δουλειά που έχεις . Αφού τώρα ψάχνεσαι Καρντάσι ξεκινάμε : Καθαρό σουβλάκι, χωρίς λύπος https://www.kalwstous.gr/ είναι στη Μιχαλακοπούλου ( δίπλα στο Crowne Plaza Athens ) , 2. Επίσης αν θες να φας καλό Hot Dog και δυνατές κοτομπουκιές πας εδώ https://www.tripadvisor.com.gr/ShowUserReviews-g189400-d7787840-r371151504-Kantina_Tis_Michalakopoulou-Athens_Attica.html είναι στη Μιχαλακοπούλου ( πίσω από το Hilton ) ίσως οι καλύτερες κοτομπουκιές σε όλη την Αθήνα . 3. Τέλος πήγαινε να δεις το άγαλμα της Βουγιουκλάκη ( Πλατεία Μαβίλη ) που έχει από τα καλύτερα βρώμικα της Αθήνας η συγκεκριμένη καντίνα , αυτά αδερφέ σόρυ κιόλας, αλλά δεν είναι ωραίο να τρολάρουμε έτσι τον κόσμο ξέχασες να του συστήσεις τα καλαμάκια στην ομόνοια των 99 λεπτών ως ευκαιριάρα
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, ss13 said: Ναι κλασσικά πράγματα , καλά μη νομίζεις πως εδώ θα γίνεις Ωνάσης ( φεύγουν όλοι σωριδόν για Aγγλία - Γερμανία ) είναι αναλόγως βέβαια με την δουλειά που έχεις . Αφού τώρα ψάχνεσαι Καρντάσι ξεκινάμε : 1. Καθαρό σουβλάκι, χωρίς λύπος https://www.kalwstous.gr/ είναι στη Μιχαλακοπούλου ( δίπλα στο Crowne Plaza Athens ) , 2. Επίσης αν θες να φας καλό Hot Dog και δυνατές κοτομπουκιές πας εδώ https://www.tripadvisor.com.gr/ShowUserReviews-g189400-d7787840-r371151504-Kantina_Tis_Michalakopoulou-Athens_Attica.html είναι στη Μιχαλακοπούλου ( πίσω από το Hilton ) ίσως οι καλύτερες κοτομπουκιές σε όλη την Αθήνα . 3. Τέλος πήγαινε να δεις το άγαλμα της Βουγιουκλάκη ( Πλατεία Μαβίλη ) που έχει από τα καλύτερα βρώμικα της Αθήνας η συγκεκριμένη καντίνα , αυτά man μου φιλικα τελείως το σωστό σουβλάκι θελει το λίπος του. αυτό με τις κοτομπουκιές ειναι για φιλελέδες. εγώ θέλω ντόμπρα πράγματα στο φαγητό. φιλικά πάντα. είχα φαει παλια ρε αλάνια ενα βρωμικο με μπολικο καραμελωμενο κρεμμυδι μεσα στις μαγιονεζες ηταν η κατάσταση ειχα γινει μ****ι ειχα και γκομενα να πουμε. δεν θυμαμαι που ειναι, θυμαμαι κάτι κολώνες αρχαίες. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από γροσερισοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις