Aggeluska Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Σιγα μην κλεισουν τα σουβλατζιδικα. Ο καφες παλι βλεπω εχει παει 1.70 ++ ο φρεντο εσπρεσσο. τραγικο
toyo73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, skiabox είπε Για να καταλάβετε τι βρωμιά παίζει στην Αθήνα, σουβλάκια που βρωμάνε σε έναν επαρχιώτη και δεν μπορεί να τα φάει, οι Αθηναίοι τα θεωρούν κορυφαία! Παντως στο γυναικοχωρι, Νεωχωρι λιμνη Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ, υπαρχει παλικαρι που επιμενει,τουλαχιστον ακομη.Χειροποιητος γυρος- πατατες κομενες στο χερι και φτιαχτο τζατζικι.Τρως για σκασιμο και πας για υπνο.Με αλλους, θες να κατεβασεις ενα κουτι simeko. Απο τα μπαχαρια και δεν ξερω τι αλλο, γινεται πολεμος στο στομαχι. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από toyo73
CheOnWeb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 4 hours ago, wahnsinn said: Στην περιοχή Θησείου και πέριξ υπάρχει ποιοτικό σουβλατζίδικο ή μόνο σκυλιά-γατιά; Όποτε είμαι στην περιοχή (ευτυχώς όχι συχνά) και χρειάζεται, πάω στα τυφλά. Λίγο παραπάνω, μέχρι το μεσημέρι, λίγο ακριβό για το μέγεθός του αλλά... https://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/oneman_food/o-kwstas-ftiaxnei-to-kalutero-soyvlaki-ths-athhnas.2896042.html 6 hours ago, ADHD said: Ναι που ακριβώς? Μονο η πολη κατι λεει ολα τα αλλα δεν τα αντεχω.. Πόλη (για μένα ο καλύτερος γύρος που έχω φάει, δοκίμασέ τον σκέτο, χωρίς τζατζίκια κλπ) και Σούβλακες (ειδικά το μπιφτέκι, είναι φρέσκο, κανονικό μπιφτέκι, όχι κεμπάπ).
Moderators Kercyn Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε κανά σένιο σουβλατζίδικο να φέρνει αμπελόκηπους παιζει ρε μυστες; Κωνσταντινίδης στην Αλεξάνδρας και Γύρο Γύρω Πανόρμου.
ss13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, wahnsinn είπε Στην περιοχή Θησείου και πέριξ υπάρχει ποιοτικό σουβλατζίδικο ή μόνο σκυλιά-γατιά; Όποτε είμαι στην περιοχή (ευτυχώς όχι συχνά) και χρειάζεται, πάω στα τυφλά. Επίσης επισκέψου στο Μοναστηράκι την εγγύηση στο σουβλάκι πολλά χρόνια τώρα , τον Θανάση https://othanasis.com/ πολλά χρόνια είχε - έχει το καλύτερο κεμπάπ στο κέντρο της Αθήνας 1 1
talibanakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε Ο καφες παλι βλεπω εχει παει 1.70 ++ ο φρεντο εσπρεσσο. τραγικο Καλαματα καλο καφε κατω απο 1.80 δε βρισκεις. Συνηθως παιζει 2.00 με δωρο νερακι.
Aggeluska Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 14 minutes ago, talibanakos said: Καλαματα καλο καφε κατω απο 1.80 δε βρισκεις. Συνηθως παιζει 2.00 με δωρο νερακι. γενικα δεν βρισκεις καλο freddo espresso. Δεν φτανει που βγαζουν τοσο κερδος απο τον καφε, τον κανουν κ τερμα νερουλο. ελεος δλδ.
talibanakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Aggeluska είπε γενικα δεν βρισκεις καλο freddo espresso. Δεν φτανει που βγαζουν τοσο κερδος απο τον καφε, τον κανουν κ τερμα νερουλο. ελεος δλδ. Δεν τον κανουν τερμα νερουλο,η δοση ειναι δοση. Απλα ειτε δεν ξερουν να ρυθμισουν μυλο και μηχανη,ειτε παιζουν με φθηνο καφε για παραπανω κερδος. Να ξερεις παντως πως τα καλα χαρμανια δεν εχουν και τοσο μεγαλο κερδος,μην ακους που λεγαν παλια για κοστος 30 λεπτα κτλ,πλεον δεν παιζουν αυτα.
beatshooter Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, darkmatinee είπε Ελάτε Πάτρα για πίτες! Μέχρι 2€ στα συνοικιακά μαγαζιά 🤣 Πώς εξηγείται να κλείσει το Τσικ εν τσικεν ;; Οκ είχε πέσει ποιότητικα πολύ αλλά ήταν βάρβαρο μπαμ για Πάτρα 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Από τον Πλαστήρα , κοντα στο Τει, φιλε το μονο σουβλατζιδικο που με ενα τυλιχτο...εεεε με μια πιτα χορταινα! Πολυ μεγαλο σουβλακι τον ειχα αγαπησει! Ναι κάθε πίτα είχε μισή μερίδα πατάτες... ποιότητα γτπ
talibanakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, beatshooter είπε Ναι κάθε πίτα είχε μισή μερίδα πατάτες... ποιότητα γτπ Σταθερη τεχνικη για να περνανε για "μεγαλοι". Το εκανε και ενας στην Καλαματα,πρεπει να ειχε καλλιεργεια με πατατες ο μ@λ@κας.
beatshooter Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Η πατάτες το χαλάνε το τυλιχτο. Δεν βάζω γιατί θέλω να φάω πίτα με κρέας και όχι πατατοπιτα με λάδια 580 χρήσεων 2
ss13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, toyo73 είπε Παντως στο γυναικοχωρι, Νεωχωρι λιμνη Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ, υπαρχει παλικαρι που επιμενει,τουλαχιστον ακομη.Χειροποιητος γυρος- πατατες κομενες στο χερι και φτιαχτο τζατζικι.Τρως για σκασιμο και πας για υπνο.Με αλλους, θες να κατεβασεις ενα κουτι simeko. Απο τα μπαχαρια και δεν ξερω τι αλλο, γινεται πολεμος στο στομαχι. Δε δίνεις περισσότερες πληροφορίες για το ' παλληκάρι ' ( όνομα μαγαζιού κλπ ) , να ξέρουμε αν τυχών και πάμε προς τα εκεί που θα φάμε καλό σουβλάκι ; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από ss13 1
talibanakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, beatshooter είπε Η πατάτες το χαλάνε το τυλιχτο. Δεν βάζω γιατί θέλω να φάω πίτα με κρέας και όχι πατατοπιτα με λάδια 580 χρήσεων Eγω τρωω χωρις πατατες και προσθετω φετα,αλλα θελει λιγη για να πετυχει και συνηθως το χανουν. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από talibanakos
ADHD Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Λίγο παραπάνω, μέχρι το μεσημέρι, λίγο ακριβό για το μέγεθός του αλλά... https://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/oneman_food/o-kwstas-ftiaxnei-to-kalutero-soyvlaki-ths-athhnas.2896042.html Πόλη (για μένα ο καλύτερος γύρος που έχω φάει, δοκίμασέ τον σκέτο, χωρίς τζατζίκια κλπ) και Σούβλακες (ειδικά το μπιφτέκι, είναι φρέσκο, κανονικό μπιφτέκι, όχι κεμπάπ). Και εγώ σε Πόλη έχω καταλήξει αν και σπανια παιρνω σουβλακι πλεον, Σουβλακες ειναι οκ απλα ειναι υπερβολικα μικρα. 19 λεπτά πριν, beatshooter είπε Η πατάτες το χαλάνε το τυλιχτο. Δεν βάζω γιατί θέλω να φάω πίτα με κρέας και όχι πατατοπιτα με λάδια 580 χρήσεων Ούτε εγώ τις τρώω, δεν μου αρεσουν καθολου αλλα ποτε δεν λεω χωρις, απλα παντα τις δινω σε κάποιον άλλο να τις φάει η τις βγάζω.
IceMC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Και που να δείτε τα παλιά σουβλατζίδικα, άμα λέτε βρωμιά τα τωρινά. Δε τα έχω ζήσει, αλλά από παλιότερους έχω ακούσει ότι τα τύλιγαν με ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ παρακαλώ, και αυτός που το είχε ήταν συνήθως μπάρμπας και έπιανε τα υλικά με τα χέρια του. Οι πίτες τίγκα στο λάδι, όχι όπως τώρα που τις κάνουν αλάδωτες χωρίς να το ζητήσεις. Φυσικά δεν υπήρχε ούτε ντελίβερι ούτε έβαζαν πατάτες. Τώρα τα σουβλατζίδικα έχουν γίνει πολύ κυριλάτα και δε βλέπω καθόλου βρωμιά, όπως λέτε. Για το Θανάση που αναφέρει το παιδί πάνω, μακριά... λόγω τουριστών οι τιμές είναι φαρμακείου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις