Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αναφορικά με το εξής ζήτημα:
Η σύζυγος μου έχει ένα ALCATEL POP 4 (6"). Εδώ και 2 μήνες, κάθε φορά που κάνει επανεκκίνηση, κάνει "αυτόματα" βελτιστοποιήσεις. Μέσω αυτών των βελτιστοποιήσεων (προφανώς) δημιουργήθηκε πρόβλημα στη χρήση της κάμερας (και της πρόσθιας και της οπίσθιας). Πώς μπορούμε να σταματήσουμε τις βελτιστοποιήσεις και να επαναφέρουμε τη λειτουργία της κάμερας;

Δημοσ.

Καλησπέρα δοκίμασε να κανεις reset apps λέγεται ειναι στο αγγλικό μενού μέσα στις ρυθμίσεις / εφαρμογες . Κάνε clear την cache memory. Aν αποτύχουν τα 2 παραπάνω κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να δεις αν σώνεται η κατάσταση. Καλή τύχη 

Δημοσ.

@AthanC : Φίλε μου, όπως δείχνει το πράγμα θα προβώ σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, γιατί, ενώ έσβησα την cache memory από όλες τις εφαρμογές, εκείνο συνέχισε να κάνει τα δικά του!!

@saruman123 : Φίλε μου, το recovery mode στο εν λόγω κινητό είναι ακριβώς "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" !! Γιατί πήγα να το βγάλω σε safe mode αλλά ξεκίνησε μόνο του τις "βελτιστοποιήσεις" και περίμενα πάλι καμιά ώρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Jimbear4U είπε

@AthanC : Φίλε μου, όπως δείχνει το πράγμα θα προβώ σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, γιατί, ενώ έσβησα την cache memory από όλες τις εφαρμογές, εκείνο συνέχισε να κάνει τα δικά του!!

@saruman123 : Φίλε μου, το recovery mode στο εν λόγω κινητό είναι ακριβώς "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" !! Γιατί πήγα να το βγάλω σε safe mode αλλά ξεκίνησε μόνο του τις "βελτιστοποιήσεις" και περίμενα πάλι καμιά ώρα...

Αν "ξηλώσεις" την εφαρμογή της κάμερας στο κάνει πάλι?

Αλλιώς η έσχατη λύση είναι να ξανά φλασαρης την ρομ.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
5 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αν "ξηλώσεις" την εφαρμογή της κάμερας στο κάνει πάλι?

Αλλιώς η έσχατη λύση είναι να ξανά φλασαρης την ρομ.

Δυστυχώς το κάνει πάλι. Και επιπλέον τώρα ενώ βλέπω τι τραβάω με την κάμερα, δεν αποθηκεύει τίποτα...

Με βλέπω να κάνω επαναφορά τελικά...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...