panosveto12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αγορασα μια RX 580 8GB και οταν συνδεω την ΤV με HDMI απευθειας Laggαρει το PC σαν να 5 fps ακομα και το ποντικι κολλαει . Οταν βεβαια ξεσινδεσω την ΤV και αφησω μονο το monitor ολα καλα . Επισης οταν εχω ανοιχτη την ΤV δεν κολλαει . Με την παλια μου καρτα δεν ειχα κανενα προβλημα Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από panosveto12
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δοκιμασες να παιξεις με τις αναλυσεις να δεις τι γινεται? Επισης κοιτα τι καλωδιο συνδεσης χρησιμοποιεις και ψαξου και μεσα απο το adrenalin suite..
panosveto12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eχω βαλει 1080p και στις δυο και να λειτουργουν σαν ενα display . Μολις βαλω το HDMI στην θυρα τις καρτας γραφικων αρχιζει το lag . Το monitor ειναι συνδεδεμένο με DVI-D Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από panosveto12
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Αρα απο μονα τους ξεχωριστα δουλευουν κανονικα ενω οταν συνδεονται και τα 2 ταυτοχρονως λαγκαρει η tv? Ψαξε καμια ρυθμιση στο amd suite αλλιως πρεπει να δοκιμασεις και σε καποια άλλη tv κτλ..
panosveto12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Tα εχω δοκιμασει ολα αλλα εχει το ιδιο προβλημα . Μονο οταν αφερω το HDMI ή οταν ειναι ανοιχτη η TV δεν κολλαει . Πραγματικα δεν ξερω γιατι το κανει αυτο
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Τωρα καταλαβα ακριβως τι παθαινεις γιατι απο καιρο τα εχω δει κι εγω στα δικα μου και συγκεκριμενα και σημερα το ξανα κοιταξα λιγο.. Οταν συνδεεις το hdmi, και κλειστη να ειναι η tv,(σε αναμονη), τερματιζει gpu-ram συχνοτητα της καρτας και δεν πεφτει ποτε σε idle.. Ετσι κανει κι εμενα αλλα με την διαφορα οτι δεν λαγκαρει και μιλαω για την gt520 που ειναι ενα τιποτα μπροστα στην δικη σου..
panosveto12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Τωρα καταλαβα ακριβως τι παθαινεις γιατι απο καιρο τα εχω δει κι εγω στα δικα μου και συγκεκριμενα και σημερα το ξανα κοιταξα λιγο.. Οταν συνδεεις το hdmi, και κλειστη να ειναι η tv,(σε αναμονη), τερματιζει gpu-ram συχνοτητα της καρτας και δεν πεφτει ποτε σε idle.. Ετσι κανει κι εμενα αλλα με την διαφορα οτι δεν λαγκαρει και μιλαω για την gt520 που ειναι ενα τιποτα μπροστα στην δικη σου.. Αυτο ακριβος, τα εχω ψαξει και στα αγγλικα φορουμς και δεν βλεπω να το αναφερει κανεις ομως .
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω να σου πω την αληθεια παντα εχω βγαλμενο το hdmi απο το pc και αν τυχον θελω να δω καμια ταινια(οπως σημερα, απλα το συνδεω τοτε..) Αλλα εμένα δεν κανει κανενα θεμα..Απλα παιζει μονιμα τερμα η καρτα και ανεβαζει 4-5 βαθμους θερμοκρασια και μου την σπαει κι αυτο γι αυτο το αποσυνδεω.. Αλλα οταν ανοιξω την tv και κλεισω την αλλη οθονη, ολα οκ... Κανας άλλος ρε παιδια?😋
panosveto12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπων μετα απο πολλες ωρες - 1,5 μερα παιδεμα το εφτιαξα ! Πας Display πατας στην καρτελα του monitor πανω δεξια specs μετα πας στην σελιδα Override και κανεις disable το HDCP support . Τωρα παει μια χαρα το PC και χωρεις να βγαζω βαζω το HDMI . 3 1
panosveto12 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το προβλημα λυθηκε Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από panosveto12 1
Mpatz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα..Ειχα βαρεθει να ψαχνω πως να το φτιαξω..Σε υπερευχαριστω!! 😀😀😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα