Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

έσπασε το κρύσταλλο μόνο απ τον καθρέφτη (fiat panda 2012) ξέρετε που θα μπορέσω να βρω άμεσα έναν;

Αθήνα είμαι, περιστέρι....

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tolhc1234 είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

έσπασε το κρύσταλλο μόνο απ τον καθρέφτη (fiat panda 2012) ξέρετε που θα μπορέσω να βρω άμεσα έναν;

Αθήνα είμαι, περιστέρι....

Ευχαριστώ.

Εκτός απο αντιπροσωπεία ρώτησε στον Γεωργακόπουλο με το κωδικό του για ιμιτασιον.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε

Έχεις ιδέα που βρίσκω αυτόν τον κωδικό;

Τον κρύσταλλο δεν τον έχω, έγινε θρύψαλα και τον πέταξα

Αυτό το κωδικό , πολλές μάρκες έχουν βάση δεδομενων και με τον αριθμό πλαισίου σου βγάζει και τη τελευταία βιδα. Εκτός εαν στείλεις email με τον αριθμό πλαισιου και τους εξηγήσεις.

Δέν το γνωρίζω για Fiat δυστυχώς

Δημοσ.

Πηγαινε σε εναν τζαμα να σου βγαλει πατρον το κρυσταλλο και να σου κολησει εναν καθρεφτη. Εγω το εκανα σε τζαμα σε 10 λεπτα επιτοπου με 8 ευρω. Αρκει να δουλευει ο μηχανισμος.

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή μόνο με το ιμιτασιον κρύσταλλο,αν είναι κρύσταλλο.

Υπαρχει μεγάλη πιθανότητα να μην κουμπωνει 100% και να μην δουλεύει ο μηχανισμός. Κοίτα και σε μάντρες με σφαγμενα για γνήσιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ELTASSOS είπε

Πηγαινε σε εναν τζαμα να σου βγαλει πατρον το κρυσταλλο και να σου κολησει εναν καθρεφτη. Εγω το εκανα σε τζαμα σε 10 λεπτα επιτοπου με 8 ευρω. Αρκει να δουλευει ο μηχανισμος.

Οι καθρέφτες αυτοκινητου δεν ειναι απλοι καθρέφτες, στην ουσια ειναι ενας καθρέφτης που δημιουργεί ενα ειδος φακού για να εχεις καλύτερη οπτική

• Like 3
Δημοσ.

Πας σε μαγαζί για ανταλλακτικά που κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρει από τον Γεωργακόπουλο , η πας απευθείας στον Γεωργακόπουλο , κόστος 7-12€ συνήθως

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Οι καθρέφτες αυτοκινητου δεν ειναι απλοι καθρέφτες, στην ουσια ειναι ενας καθρέφτης που δημιουργεί ενα ειδος φακού για να εχεις καλύτερη οπτική

Ακριβώς δέν θα έχει διάθλαση ' διάχυση .

Εγω πήρα το ιδιο απο το Ebay στα 12.5 ευρω και εδω η Honda ηθελε 62 ευρω μονο το κρυσταλλο

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Ναι σωστα, το εκανα με απλο καθρεφτη , σε τζαμα περαστικος , λογω αμεσοτητας, διοτι ειχα ξεκινησει για ταξειδι / διακοπες και ηταν θεμα ασφαλειας να εχω καθρεφτη οδηγου. Μετα το συνηθισα και εμεινε μονιμα....μεχρι που πουληθηκε το αμαξι, δεν ειχα κανενα θεμα , αλλα συγκρινοντας με τον οριτζιναλ του συνοδηγου ηταν ελαφρως λιγωτερο φωτεινος και πιο φλατ σε αισθηση βαθους...ηταν μια προχειρη φτηνη αμεση λυση που μονιμοποιηθηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...