Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Τίς τελευταίες δυο μέρες έκανε θόρυβο ο υπολογιστής μου καί διαπίστωσα ότι κάνει ένα περίεργο βουητό ο hdd o ποιός είναι αποθηκευτικός χώρος. Κατέβασα ένα πρόγραμμα νά τό τεσταρω καί είναι υγιείς.τι μπορεί νά φταίει; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Christosbros62 είπε

Καλησπέρα! Τίς τελευταίες δυο μέρες έκανε θόρυβο ο υπολογιστής μου καί διαπίστωσα ότι κάνει ένα περίεργο βουητό ο hdd o ποιός είναι αποθηκευτικός χώρος. Κατέβασα ένα πρόγραμμα νά τό τεσταρω καί είναι υγιείς.τι μπορεί νά φταίει; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων...

Τα προγραμματα ολα δεχονται δεδομενα - πληροφοριες απο τα τσιπακια SMART του εκαστοτε δισκου.

Αυτα τα τσιπακια δεν εχουν την δυνατοτητα να προβλεψουν τα παντα. Αφου ο δισκος σου αρχισε να κανει θορυβο (βγαλτον απο το κουτι και βαλτον μονο του πανω σε ενα χαρτι η κατι αναλογο και αν δεν κανει εκει θορυβο τοτε ειναι οκ) αυτο κατα πασα πιθανοτητα εχει να κανει η με την κεφαλη η με μια απο τις πλακες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Christosbros62 είπε

θόρυβο ο υπολογιστής μου καί διαπίστωσα ότι κάνει ένα περίεργο βουητό ο hdd o ποιός είναι αποθηκευτικός χώρος

Ελπίζω να έχεις πάρει ήδη Back up τα αρχεία σου από μέσα B)

Επεξ/σία από ss13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...