Christosbros62 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Τίς τελευταίες δυο μέρες έκανε θόρυβο ο υπολογιστής μου καί διαπίστωσα ότι κάνει ένα περίεργο βουητό ο hdd o ποιός είναι αποθηκευτικός χώρος. Κατέβασα ένα πρόγραμμα νά τό τεσταρω καί είναι υγιείς.τι μπορεί νά φταίει; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων...
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Σφιξε τις βιδες του μηπως και συντονιζει με το κουτι κι ακουγεται..
Salvation81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Christosbros62 είπε Καλησπέρα! Τίς τελευταίες δυο μέρες έκανε θόρυβο ο υπολογιστής μου καί διαπίστωσα ότι κάνει ένα περίεργο βουητό ο hdd o ποιός είναι αποθηκευτικός χώρος. Κατέβασα ένα πρόγραμμα νά τό τεσταρω καί είναι υγιείς.τι μπορεί νά φταίει; Ευχαριστώ εκ τών προτέρων... Τα προγραμματα ολα δεχονται δεδομενα - πληροφοριες απο τα τσιπακια SMART του εκαστοτε δισκου. Αυτα τα τσιπακια δεν εχουν την δυνατοτητα να προβλεψουν τα παντα. Αφου ο δισκος σου αρχισε να κανει θορυβο (βγαλτον απο το κουτι και βαλτον μονο του πανω σε ενα χαρτι η κατι αναλογο και αν δεν κανει εκει θορυβο τοτε ειναι οκ) αυτο κατα πασα πιθανοτητα εχει να κανει η με την κεφαλη η με μια απο τις πλακες.
ss13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Christosbros62 είπε θόρυβο ο υπολογιστής μου καί διαπίστωσα ότι κάνει ένα περίεργο βουητό ο hdd o ποιός είναι αποθηκευτικός χώρος Ελπίζω να έχεις πάρει ήδη Back up τα αρχεία σου από μέσα Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από ss13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα