Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το βρήκα στο Σκρουτζ. Αν είναι legit μιλάμε για τεράστια πτώση τιμής. Έχει κανένας ιδέα απο αυτό το μαγαζί ?

https://www.unimax.gr/lg-29wk600-w.html

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ougachanga είπε

Παιδιά το βρήκα στο Σκρουτζ. Αν είναι legit μιλάμε για τεράστια πτώση τιμής. Έχει κανένας ιδέα απο αυτό το μαγαζί ?

Η τιμη της αυτη ειναι. Απλα ειναι οι καινουργιες της lg. UW 2560X1080 29αρα με freesync. Απλα εχεi hdr που δεν εχουν τα um69 μοντελα. Ουτε 144hz βλεπω να ειναι. Kαι στα 299 πολλα ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ougachanga είπε

Άρα λες να το σβήσω το post να μην κάνω bait άλλους ?

Ναι

2 λεπτά πριν, firepc είπε

Πολλα λεφτα ειναι

Και το να παρεις 29αρα παραμονες 2019, meh..

Αυτο δεν λεει κατι ολα εχουν να κανουν με την αποσταση θεασης. Εγω με 34αρι θα εβγαζα τα ματια μου γιατι εχει μικρος πλατος το γραφειο. Το 29αρι μου καθεται ακριβως και ειναι πολυ ξεκουραστο που ειναι το σημαντικοτερο σε πολυωρο gaming.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
3 ώρες πριν, firepc είπε

Και το να παρεις 29αρα παραμονες 2019, meh..

Υπάρχει κάποιος λόγος που το λες αυτό;

Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να πάρω μέσα στον επόμενο μήνα την 29' IPS Ultra wide της LG (αυτη που εχει 3 μοντελα στο Σκρουτζ στα 190-230ε), οπότε αν ξέρεις κάτι για καινούργιες κυκλοφορίες κάπου σύντομα για πες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JoannisV είπε

Υπάρχει κάποιος λόγος που το λες αυτό;

Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να πάρω μέσα στον επόμενο μήνα την 29' IPS Ultra wide της LG (αυτη που εχει 3 μοντελα στο Σκρουτζ στα 190-230ε), οπότε αν ξέρεις κάτι για καινούργιες κυκλοφορίες κάπου σύντομα για πες

Ο λογος που το λεω αυτο, ειναι γτ πολλοι που πηραν εξαρχης σε 29αρα (αναμεσα τους και εγω) αργα ή γρηγορα πηγαν σε 34αρα

Οι λογοι ειναι λιγο πολυ γνωστοι, οθονη στο μεγεθος που αρμοζει για ultrawide (η 29αρα οπως και η 25αρα uw θα σου φανει καπως στενομακρη) καλυτερη αναλυση και γενικα πιο απολαυστικο gaming λογο 34αρας.

Επισης σε 34αρες μπορεις να βρεις features που δεν υπαρχουν στα 29αρια, οπως 100hz ή 120hz, αναλυση 3440x1440, Gsync

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ougachanga είπε

Εικονική έκπτωση, η τιμή του σαν καινούριο μοντέλο είναι ~275€, τις προηγούμενης χρονιάς π.χ. LG 29UM69G-B είναι 230€

Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

Ο λογος που το λεω αυτο, ειναι γτ πολλοι που πηραν εξαρχης σε 29αρα (αναμεσα τους και εγω) αργα ή γρηγορα πηγαν σε 34αρα

Οι λογοι ειναι λιγο πολυ γνωστοι, οθονη στο μεγεθος που αρμοζει για ultrawide (η 29αρα οπως και η 25αρα uw θα σου φανει καπως στενομακρη) καλυτερη αναλυση και γενικα πιο απολαυστικο gaming λογο 34αρας.

Επισης σε 34αρες μπορεις να βρεις features που δεν υπαρχουν στα 29αρια, οπως 100hz ή 120hz, αναλυση 3440x1440, Gsyn

Έχεις δίκιο σε αυτό. Έτυχε να την προσέξω την συγκεκριμένη σε κάποιο κατάστημα και μου φάνηκε όντως μακρόστενη, υπέθεσα πως απλά έτσι μου φάνηκε μιας και δεν κάθησα να την επεξεργαστώ από κοντά

Οπότε κοιτάω για 32-34' αν δεν θέλω να αλλάζω πάλι. Το μόνο θέμα θα ειναι η GPU, η rx470 δεν νομίζω να σηκώνει 2Κ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JoannisV είπε

Έχεις δίκιο σε αυτό. Έτυχε να την προσέξω την συγκεκριμένη σε κάποιο κατάστημα και μου φάνηκε όντως μακρόστενη, υπέθεσα πως απλά έτσι μου φάνηκε μιας και δεν κάθησα να την επεξεργαστώ από κοντά

Οπότε κοιτάω για 32-34' αν δεν θέλω να αλλάζω πάλι. Το μόνο θέμα θα ειναι η GPU, η rx470 δεν νομίζω να σηκώνει 2Κ...

τι budget εχεις/θα εχεις για οθονη και τι παιχνιδια παιζεις?

τσπ, θα σου ελεγα, παρε 34αρα 1440p για αρχη και καρτα αλλαζεις αργοτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, firepc είπε

τι budget εχεις/θα εχεις για οθονη και τι παιχνιδια παιζεις?

τσπ, θα σου ελεγα, παρε 34αρα 1440p για αρχη και καρτα αλλαζεις αργοτερα

Με την τεχνολογία είμαι πολύ ψείρας και τα ψάχνω όσον αφορά hardware. Με οθόνες δεν ασχολούμουν ιδιαίτερα και μόνο τώρα τελευταία ήθελα επιτέλους να αναβαθμίσω κυρίως για να πάω από TN σε IPS/VA και Freesync (μιας και η GPU μου το υποστηρίζει). Η 24' που έχω της ASUS δεν θα πω ότι είναι πολύ άσχημη (αν και έχει ghosting/tearing), απλά δεν θα μου ήταν μεγάλο πρόβλημα να δώσω 200-250ε για να απολαμβάνω καλύτερη εικόνα και να χρησιμοποιώ και το freesync της κάρτας μου. Επειδή όμως λες ότι η 29' UW είναι μακρόστενη και επειδή όντως μια τέτοια αίσθηση μου άφησε που την είδα στο κατάστημα θα το ξανασκεφτώ προς το παρόν και είτε θα πάω σε μία 24-25 πάλι με καλύτερο πάνελ ή θα το αφήσω για αργότερα όταν θα μπορώ να δώσω όσο κάνουν οι 34''/1440p.

Να σε καλά με γλίτωσες ψάξιμο :P

Επεξ/σία από JoannisV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...