AtiX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά τις δυνάμεις της Coco δεν τις είδα ως "ευκαιρία" για χιούμορ αλλά ως προσπάθεια μας δείξουν ότι και κάτι ασήμαντο ή χαζό μπορεί να είναι χρήσιμο αλλά κι ως ευκαιρία για σπόντες... Μην ξεχνάμε ότι όλες οι μάγισσες έχουν μια special δύναμη αλλά ταυτόχρονα μαθαίνουν spells πράγμα που για την Coco δεν είδαμε να κάνει ποτέ... Από όλη την σεζόν αγάπησα την Montgomery και Myrtle... Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από AtiX 1
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Προσωπικά τις δυνάμεις της Coco δεν τις είδα ως "ευκαιρία" για χιούμορ αλλά ως προσπάθεια μας δείξουν ότι και κάτι ασήμαντο ή χαζό μπορεί να είναι χρήσιμο αλλά κι ως ευκαιρία για σπόντες... Μην ξεχνάμε ότι όλες οι μάγισσες έχουν μια special δύναμη αλλά ταυτόχρονα μαθαίνουν spells πράγμα που για την Coco δεν και δεν την είδαμε να κάνει κάτι άλλο... Από όλη την σεζόν αγάπησα την Montgomery και Myrtle... Kαλα η Myrtle ειναι σταθερη αξια, ακομα θυμαμαι το Balenciaga που κραυγασε στο Coven, επισφραγιζοντας το I don't give a fuck attitude της. Σε αυτην τη σεζον ομως εδωσε ρεσιταλ χειραγωγησης και ατακας. Δηλαδη ποσο επικο το I like it hot που πεταξε στον Μπροκ! Ή εκει που σε καποιον τη λεει για τα μαλλια της. Φοβερος χαρακτηρας imo. 3
katergaris79 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δε μου άρεσε το τέλος. Συνολικά η σεζόν μου αφήνει μια θετική εικόνα αλλά θεωρώ ότι στα τελευταία επεισόδια γκρέμισαν ό,τι είχαν καταφέρει να χτίσουν. Το τελευταίο είχε σίγουρα κάποιες δυνατές στιγμές αλλά μου φάνηκε λίγο πρόχειρο το στόρι έτσι όπως κατέληξε. Όταν έχεις καταφέρεις να κλιμακώσεις μια ιστορία που αφορά στη μάχη με το απόλυτο κακό κι έχεις στα χέρια σου τέτοια guests θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις "θαύματα" που δεν τα είδαμε ποτέ στο κλείσιμο.
AtiX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, katergaris79 είπε Δε μου άρεσε το τέλος. Συνολικά η σεζόν μου αφήνει μια θετική εικόνα αλλά θεωρώ ότι στα τελευταία επεισόδια γκρέμισαν ό,τι είχαν καταφέρει να χτίσουν. Το τελευταίο είχε σίγουρα κάποιες δυνατές στιγμές αλλά μου φάνηκε λίγο πρόχειρο το στόρι έτσι όπως κατέληξε. Όταν έχεις καταφέρεις να κλιμακώσεις μια ιστορία που αφορά στη μάχη με το απόλυτο κακό κι έχεις στα χέρια σου τέτοια guests θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις "θαύματα" που δεν τα είδαμε ποτέ στο κλείσιμο. Μα το θέμα είναι ότι δεν ήταν, ακόμα, το απόλυτο κακό... 1
Fabricated Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Σήμερα ανακοινώθηκε ότι οι μάγισσες θα επιστρέψουν(Όχι στην 9ή) 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fabricated είπε Σήμερα ανακοινώθηκε ότι οι μάγισσες θα επιστρέψουν(Όχι στην 9ή) Γενικά σε μελλοντική σεζον? Αψογα
Fabricated Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, stormrain είπε Γενικά σε μελλοντική σεζον? Αψογα Ναι ναι διάβασα ότι το Ει πε ο Murphy,και ότι επιστρέφουν μελλοντικά και ότι όχι στην αμέσως επόμενη σεζόν. Εγώ υποθέτω την 10η, αφού έχει ανανεωθεί για 9 και 10 μέχρι τώρα
*nenya* Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Επιτέλους έφτασα ως εδώ! Είδα όσες σεζόν μπόρεσα σερί (μόνο τα φρικιά τ'άφησα για αργότερα και το ροανοκ αρνούμαι να το τελειώσω), δυο δυο τα επεισόδια έφευγαν νεράκι. Τελικά ο τίτλος Apocalypse δεν αναφερόταν τόσο στη ζωή μετά από πυρηνική καταστροφή αλλά περισσότερο στον σατανούλη , αλλιώς τα περίμενα δλδ και αλλιώς μού'ρθαν. Αλλά δεν με πείραξε! Έχω ως αγαπημένη σεζόν το Coven οπότε το Coven 2 δεν με χάλασε καθόλου! Witches Vs Warlocks Vs Michael, not bad at all. Μ'αρέσει το πώς συνδέουν διάφορες σεζόν μεταξύ τους. Επίσης, ο ηθοποιός που έπαιζε τον Michael μιλάμε για πολύ hot. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Το Freak show ειναι πολυ καλο μπδγ, το Roanoke (καθαρα για μενα) ηταν αίσχος 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 20 minutes ago, stormrain said: Το Freak show ειναι πολυ καλο μπδγ, το Roanoke (καθαρα για μενα) ηταν αίσχος Και γω το Roanoke δεν το είδα. Επίσης θέλω άλλα 4 για να τελειώσω το Apocalypse οπότε δεν πατάω σε κανένα spoiler εδώ! Για μένα τα αγαπημένα μου ήταν το Freak Show και το Cult. Άσχετο: άκουσα πως επιστρέφει και η αγαπημένη Lange στον επόμενο κύκλο?
Fabricated Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Το Roanake Είναι πάρα πολύ ωραίο, δώστε του 2η ευκαιρία. Επίσης πάτα στα spoils του προηγούμενου ποστ δεν είναι όντως spoils Για Lange Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα δυστυχώς 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, billdanos είπε Άσχετο: άκουσα πως επιστρέφει και η αγαπημένη Lange στον επόμενο κύκλο? Nομιζω κατι πηρε το ματι μου κι εμενα, αλλα δεν θυμαμαι περισσοτερες πληροφοριες. Μακαρι να ισχυει παντως να απογειωθει η σειρα παλι. EDIT: Tωρα ειδα καλυτερα το σχολιο του Fabricated, μαλλον εικασιες των fans πρεπει να ηταν. @Fabricated Δεν ξερω ρε γμτ, εγω την ειδα ολη τη σεζον, αλλα και παλι δε με ενθουσιασε. Να σου δωσω να καταλαβεις, ειμαι λατρης τη σειρας και γενικα θετικα προκατειλημμενος στο concept της, αλλα το Roanoke το ειχα βαρεθει τοσο πολυ που απο ενα σημειο το ειχα να παιζει στο background στον υπολογιστη ενω εκανα αλλα πραγματα στο net. Το οποιο το λες και τραγικο για μια σειρα Horror Καλα προφανως γουστα ειναι αυτα, δε θα πω πως ειναι σκουπιδι επειδη δεν μου αρεσε εμενα ε, μην παρεξηγηθω, απλως για τα δικα μου δεδομενα ηταν απογοητευτικη. Πλακα πλακα γενικως ειχε καλο rate η σεζον? Δεν το ειχα ψαξει ιδιαιτερα.
Fabricated Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, stormrain είπε Nομιζω κατι πηρε το ματι μου κι εμενα, αλλα δεν θυμαμαι περισσοτερες πληροφοριες. Μακαρι να ισχυει παντως να απογειωθει η σειρα παλι. EDIT: Tωρα ειδα καλυτερα το σχολιο του Fabricated, μαλλον εικασιες των fans πρεπει να ηταν. @Fabricated Δεν ξερω ρε γμτ, εγω την ειδα ολη τη σεζον, αλλα και παλι δε με ενθουσιασε. Να σου δωσω να καταλαβεις, ειμαι λατρης τη σειρας και γενικα θετικα προκατειλημμενος στο concept της, αλλα το Roanoke το ειχα βαρεθει τοσο πολυ που απο ενα σημειο το ειχα να παιζει στο background στον υπολογιστη ενω εκανα αλλα πραγματα στο net. Το οποιο το λες και τραγικο για μια σειρα Horror Καλα προφανως γουστα ειναι αυτα, δε θα πω πως ειναι σκουπιδι επειδη δεν μου αρεσε εμενα ε, μην παρεξηγηθω, απλως για τα δικα μου δεδομενα ηταν απογοητευτικη. Πλακα πλακα γενικως ειχε καλο rate η σεζον? Δεν το ειχα ψαξει ιδιαιτερα. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ως φαν της αισθητικής του ahs ξενέρωσα αρκετά Στο roanake,η αρχή του ήταν λίγο βαρετή και έμοιαζε με murder house. Αλλά με τα plot twist , τους χαρακτήρες,και το Πολύ αίμα που είχε με κράτησε. Δεν θα την έβαζα πολύ ψηλά στην κατάταξη των σεζόν αλλά είχε αρκετά πρωτότυπα στοιχεία και ήταν και η πρώτη φορά που έγινε τόσο σπλατερ το ahs. Για rate Δεν το έχω ψάξει αλλά από όσο έχω δει άλλοι φανς το λάτρεψαν άλλοι τι μίσησαν🤣 Γενικά ίσως αυτό που έκανες σε επηρέασε λίγο. Π.χ. όταν βλέπω μια σειρά που δεν έχει εντυπωσιακό σενάριο στο κινητό την βαριέμαι,αλλά αν την βάλω στην τηλεόραση και κλείσωκαι φωτα την βλέπω με άλλο μάτι , λόγω σκηνοθεσίας, ήχου κλπ ΥΓ η Τζέσικα είχε πει ότι έχει τελειώσει για αυτή το ahs (βέβαια έκανε το guest φέτος) οπότε δεν έχω πολλές ελπίδες για επιστροφή Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Fabricated 1
basilisgate13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 λοιπον ξεκινησα και εγω την σειρα αυτην και εφτασα στην 8η σεζον και θελω ακομα 5 επεισοδια για να την τελειωσω.Εχω αναμεικτα συναισθηματα ,σιγουρα θα συνεχισω να την βλεπω για 9 και 10 σεζον που εχουν πει οτι θα βγουν.Μου αρεσε πολυ που καθε σεζον ειναι διαφορετικη δεν μου αρεσε που σε καποιες σεζον δεν εχει το horror στοιχειο ενω η σειρα λεγεται american horror story . Για μενα κορυφη ειναι η 1 σεζον μετα 2 (θα την εβαζα πρωτη αλλα με χαλασε λιγο με τους εξωγηινους που τους πεταξε και αυτους μεσα στην ιστορια στο ασχετο ενω η πρωτη ηταν πιο δομημενη ειχε αρχη μεση τελος) ,μετα 5 -3-6-7-4 και περιμενω να δω που θα βαλω το 8 μολις το τελειωσω .χειροτερη με διαφορα για μενα το freak show το πηγα πολυ στα γρηγορα ,το roanoke αν και πολλοι λενε οτι ηταν χαλια ,θα συμφωνησω εν μερη αλλα ηταν η μονη σεζον που με εκανε να πεταχτω οχι 1 αλλα 3 φορες σε ολες τις αλλες σεζον ημουν τελειως χαλαρος ,η 7η με χαλασε λιγο που μιλουσαν ολη την ωρα για φεμινισμο και φεμινισμο ξερουμε ποτε ξεκιναει η καθε σεζον , η 9 τωρα ποτε θα ξεκινησει ; υ.γ πριν ξεκινησω την σειρα δεν ηξερα κανεναν ηθοποιο αλλα μου αρεσε το ποσο βαθος ειχαν σαν ηθοποιοι και παιζανε εξαιρετικα σε καθε σεζον και διαφορετικο χαρακτηρα ,ειδικα η paulson με την ερμηνεια στο hotel να ειναι το καλυτερο για μενα
Fabricated Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σεπτέμβρη Τώρα πια, γύρω στις 10 αν δεν κάνω λάθος. Οι ηθοποιοί όντως απίστευτοι. Η Sarah από τις αγαπημένες μου, παίζει και σε μια ταινία που διαφημίζεται στην τηλεόραση Η connie broton πως την λένε παίζει στο dirty john που θα βγει στο Νετφλιξ σε λίγο καιρό και στο 911. Η Jessica στο feud και Η emma στο scream queens Και άλλοι, σε άλλες ταινίες σίγουρα 😂αλλά αυτά είναι που έχω δει και είναι και πολύ ωραία Επίσης δείτε βιντεάκια με πόσους χαρακτήρες εχει παίξει στο ahs ο κάθε ηθοποιός. Εγώ δεν είδα καταλάβει καν ότι είναι ο ίδιος ηθοποιός Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από Fabricated
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα