Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

και αν το geek δεν ήταν καλό δεν θα το έκανε το τεστ η Qualcom εκεί. Αλλά κάπου άλλου. Αυτό δείχνει η εμπειρία. Μεγάλες εταιρίες είναι ξέρουν τι κάνουν.

ναι και τη δύναμη των καρτών γραφικών τώρα τελευταία (τα τελευταία χρόνια) τη μετράνε με flops, ακόμα και στις κονσόλες τα αναφέρουν 😥

άρα κάτι ξέρουν όσοι το κάνουν ε; :lol: γιατί είναι απόλυτο μέτρο σύγκρισης για το πόσα fps τελικά θα πιάσεις όταν πας να παίξεις...

το geekbench είναι μια πίπα και μισή

Επεξ/σία από logistoulis
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

ναι και τη δύναμη των καρτών γραφικών τώρα τελευταία τις μετράνε με flops, ακόμα και στις κονσόλες τα αναφέρουν

άρα κάτι ξέρουν όσοι το κάνουν ε; :lol: γιατί είναι απόλυτο μέτρο σύγκρισης για το πόσα fps θα πιάσεις...

Το geek και αλλά παρόμοια του είδους υπάρχουν από πάντα. Δεν αλλαξε κάτι.

δεν έχω δει κάποιον να παραθέτει έχω το flops είμαι καλύτερος. Και εκεί με τα ίδια τεστ παίζουν fumark κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

δεν έχω δει κάποιον να παραθέτει έχω το flops είμαι καλύτερος. Και εκεί με τα ίδια τεστ παίζουν fumark κτλ

στις κάρτες γραφικών και στις κονσόλες δεν το έχεις δει ποτέ; 

ε δες λοιπόν..

https://www.gamesradar.com/do-xbox-scorpios-6-teraflops-really-make-it-the-most-powerful-console-ever-lets-look-closer/

έτσι προμοτάρονται τα πράγματα τώρα τελευταία, με κάτι που στο gaming δεν σημαίνει τίποτα.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

στις κάρτες γραφικών και στις κονσόλες δεν το έχεις δει ποτέ; 

Θέλω να μου δείξεις κάποιο τεστ από προγραμμα που μετράει τα tflops στις κάρτες γραφικών και να λέει τόσα tflops τόσα FPS. Παίζει ρόλο το flops μιας καρτας αλλά όχι μόνο αυτό.Του geek μετράει τα πάντα από παράγοντες.

ειναι σαν στο τεστ να μετράς μόνο cache και τίποτα άλλο. Και να λες με τόσο cache είμαι καλύτερος. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Questioner είπε

Δεν μας απασχολεί αν θα είναι στα Shamesung.

Oneplus 6T σου 'ρχομαι.

Κρίνοντας και από τις διαρροές, δεν προλαβαίνει να τον φορέσει.

Μάλλον για OP7 προορίζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Θέλω να μου δείξεις κάποιο τεστ από προγραμμα που μετράει τα tflops στις κάρτες γραφικών και να λέει τόσα tflops τόσα FPS. Παίζει ρόλο το flops μιας καρτας αλλά όχι μόνο αυτό.Του geek μετράει τα πάντα από παράγοντες.

ειναι σαν στο τεστ να μετράς μόνο cache και τίποτα άλλο. Και να λες με τόσο cache είμαι καλύτερος. 

εγώ μιλάω για το πώς προμοτάρονται τα πράγματα, υπάρχει ένα νούμερο που δεν σημαίνει τίποτα για τη χρήση που προορίζεται το προϊόν παρολά αυτά ο κόσμος ψαρώνει (και σε αυτό το φόρουμ τα έχουμε διαβάσει)

το geek μετράει περισσότερους παράγοντες, βεβαίως, τι από όλα αυτά όμως έχει πραγματική σημασία στην τελική εμπειρία χρήσης; σε αυτό που θα δεις στην πράξη 

είναι όλα αυτά εξίσου σημαντικά; το σκορ βγαίνει με κάποια βαρύτητα; ( γιατί προφανώς κάποια πράγματα έχουν διαφορετική σημασία, η ταχύτητα εσωτερικής μνήμης είναι πολύ πιο σημαντική από τη ραμ) είναι παντού πιο γρήγορη η apple; όλες αυτές οι εργασίες αφορούν τους χρήστες ή μόνο το 0.0001% μαζί με αυτούς που θέλουν να τις μετρήσουν ποιος την έχει μεγαλύτερη;

όλα αυτά όμως τελικά έχουν σημασία γιατί διαμορφώνουν απόψεις και αυτές οι απόψεις γίνονται "αλήθεια"  και αναπαραγόνται αβέρτα... η apple το έχει πιάσει το νόημα πάντως και καλά κάνει.. 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Του 15 ; Εγω σου έβαλα μέχρι και 19. Ότι να ναι βάζεις. Χχαχαχαχχαχαχ.

Εσυ μιλάς για os maskershare. Φυσικό είναι. Υπάρξουν 1.000.000 κατασκευαστές android τηλεφώνων. Τι μου δείχνεις ακριβώς;

Εγω σου μιλάω για αποστολές τηλεφώνων. Κάτι που είναι άμεσα συγκρίσιμο.

Ότι ναναι 

Δύο χρονιές λείπουν μην χαίρεσαι τόσο πολύ γιατί θα στεναχωρηθείς αν δεις και τις άλλες δύο.και βέβαια μιλάω για market share για τι θες να μιλάω για geekbench?

https://www.businessinsider.com/apple-ios-market-share-us-europe-japan-2018-1

Τα ποσοστά της apple πεφτουν σε όλες τις σοβαρές αγορές και ανεβαίνουν  στην Κίνα  που πουλάει  το SE.

Στην Αμερικη που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγορές για την apple το μεγαλύτερο ποσοστό είναι έφηβοι.Φανταζεσαι πόσο εύκολα αλλάζει αυτό?

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εγώ μιλάω για το πώς προμοτάρονται τα πράγματα, υπάρχει ένα νούμερο που δεν σημαίνει τίποτα για τη χρήση που προορίζεται το προϊόν παρολά αυτά ο κόσμος ψαρώνει (και σε αυτό το φόρουμ τα έχουμε διαβάσει)

το geek μετράει περισσότερους παράγοντες, βεβαίως, τι από όλα αυτά όμως έχει πραγματική σημασία στην τελική εμπειρία χρήσης; σε αυτό που θα δεις στην πράξη 

είναι όλα αυτά εξίσου σημαντικά; το σκορ βγαίνει με κάποια βαρύτητα; ( γιατί προφανώς κάποια πράγματα έχουν διαφορετική σημασία, η ταχύτητα εσωτερικής μνήμης είναι πολύ πιο σημαντική από τη ραμ) είναι παντού πιο γρήγορη η apple , όλες αυτές οι εργασίες αφορούν τους χρήστες ή μόνο το 0.0001% μαζί με αυτούς που θέλουν να τις μετρήσουν

όλα αυτά όμως τελικά έχουν σημασία γιατί διαμορφώνουν απόψεις και αυτές οι απόψεις γίνονται "αλήθεια"  και αναπαραγόνται αβέρτα... η apple το έχει πιάσει το νόημα πάντως και καλά κάνει.. 

Το έχει πιάσει το θέμα με το marketing χρονια τώρα και ξέρει πως να το προμοταρει και να δημιουργεί fans ανά τον κόσμο!

Πίστεψε με όλες οι εταιρίες θα ήθελαν να μπορούν να μπουν στο κεφαλι του καταλαναλωτη!

Τωρα ο παράγοντας των σκορ είναι ένας ψυχολογικός παράγοντας. Την έχω μεγαλύτερη τυπου. Και εννοείται κόντρα να υπάρχει!

7 λεπτά πριν, Istros είπε

Δύο χρονιές λείπουν μην χαίρεσαι τόσο πολύ γιατί θα στεναχωρηθείς αν δεις και τις άλλες δύο.και βέβαια μιλάω για market share για τι θες να μιλάω για geekbench?

Τα ποσοστά της apple πεφτουν σε όλες τις σοβαρές αγορές και ανεβαίνουν  στην Κίνα  που πουλάει  το SE.

Στην Αμερικη που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγορές για την apple το μεγαλύτερο ποσοστό είναι έφηβοι.Φανταζεσαι πόσο εύκολα αλλάζει αυτό?

Μην μετράς android vs iOS. η μια πλατφόρμα έχει 100 εταιρίες. η άλλη 1. Να μετράς αποστολές προϊόντων. Και πάλι δεν μπορείς να υπολογογισεις.Γιατι η κάθε εταιρία βγάζει όλο τον χρόνο κινητά! Η σαμμυ 2 φορές ναυαρχίδες η huaweii επίσης το ίδιο. Όταν όμως βγαίνουν στο τέταρτο τρίμηνο όπως note 8 ,mate 10 pro,iphone 8 kai τα λοιπά δηλαδή τα δυνατά τους μοντελα πριν τα Χριστούγεννα μάντεψε ποιος κάνει κουμάντο. Τώρα το κατάλαβες?

https://9to5mac.com/2018/05/03/iphone-market-share-q1-2018/

https://www.idc.com/promo/smartphone-market-share/vendor

Και βλέπω και αύξηση.ΩΠΩΠΩΠΩΠ

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Το έχει πιάσει το θέμα με το marketing χρονια τώρα και ξέρει πως να το προμοταρει και να δημιουργεί fans ανά τον κόσμο!

Πίστεψε με όλες οι εταιρίες θα ήθελαν να μπορούν να μπουν στο κεφαλι του καταλαναλωτη!

Τωρα ο παράγοντας των σκορ είναι ένας ψυχολογικός παράγοντας. Την έχω μεγαλύτερη τυπου. Και εννοείται κόντρα να υπάρχει!

Μην μετράς android vs iOS. η μια πλατφόρμα έχει 100 εταιρίες. η άλλη 1. Να μετράς αποστολές προϊόντων. Και πάλι δεν μπορείς να υπολογογισεις.Γιατι η κάθε εταιρία βγάζει όλο τον χρόνο κινητά! Η σαμμυ 2 φορές ναυαρχίδες η huaweii επίσης το ίδιο. Όταν όμως βγαίνουν στο τέταρτο τρίμηνο όπως note 8 ,mate 10 pro,iphone 8 kai τα λοιπά δηλαδή τα δυνατά τους μοντελα πριν τα Χριστούγεννα μάντεψε ποιος κάνει κουμάντο. Τώρα το κατάλαβες?

https://9to5mac.com/2018/05/03/iphone-market-share-q1-2018/

https://www.idc.com/promo/smartphone-market-share/vendor

Και βλέπω και αύξηση.ΩΠΩΠΩΠΩΠ

Έχεις μπερδευτεί εμένα δεν μ ενδιαφέρει ποσά πουλάει και πόσο κονομαει η κάθε εταιρεία δεν είναι μέτοχος σε καμία.Εγώ βλέπω ότι το 2012 υπήρχαν 4 λειτουργικά και others και σε 5 χρόνια έμειναν 2 και οι others τελειώνουν και αυτοί και το 16.6% του iOS εγινε 12.9% ενώ του android από 69.3% έγινε 86.2% εάν αυτό δεν σε προβληματίζει κάτσε με τις συσκευές που έστειλε η κάθε εταιρεία και με τα νούμερα στο geekbench.Προβληματιζει εμένα που δεν μ ενδιαφέρει το iOS άμεσα γιατί δεν το χρησιμοποιώ αλλά καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται μ ένα λειτουργικό και καλό θα είναι να βγει και άλλο ένα,δύο ώστε να έχουμε επιλογές και να μην υπάρχει μονοπώλιο και εσύ που είσαι άμεσα ενδιαφερόμενος σαν χρήστης μετράς νούμερα.κοιτα μην μείνεις γραφικός σαν τους windows mobile fans.

https://www.google.gr/amp/s/www.theverge.com/platform/amp/2018/2/1/16961562/apple-q1-2018-earnings-iphone-x-sales-units-down-revenue-increase-average-sale-price

Εσένα που σ ενδιαφέρουν οι πωλήσεις να χαίρεσαι μ αυτό.λιγοτερες πωλήσεις,περισσότερα κέρδη.Εσενα σ ενδιαφέρουν τα νούμερα.το iOS χάνει έδαφος,η apple κονομαει πουλώντας λιγότερο λες να στεναχωριουνται οι μέτοχοι??

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, cpgr είπε

Συγχαρητήρια αγόρασε το ποκο εσύ...

Το γεγονός όμως οτι ενα αντροιντ δε δουλευει καν με 1 γιγα ραμ ενω το ιος δουλεύει ικανοποιητικα σημαίνει κάτι για το ποιος είναι καλύτερος...

Οταν θες "500κιλα τεχνολογιας" για να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα με τον αλλο που το πετυχαίνει με 50κιλα, σημαίνει ότι κάτι κανεις λάθος...

Ποτέ δεν εξελίχθηκε τίποτα απλά προσθέτοντας παραπάνω...

Από την αλλη το ότι η απλ δε βάζει παραπάνω ραμ, δεν το κανει επειδή μετά 1) δε θα χρειαστεί να παρεις νεο κιν για την επόμενη 5ετια, 2) Δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός στο παιχνίδι... 

Όταν πχ εγώ κάνω κάτι με 300€ (ποκοφον) κ εσυ για να με φτάσεις θες 800 ή και 1000€ μάλλον εσυ δεν κανείς κάτι καλά ... 

Επεξ/σία από dimitrisdim14
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, PokemonEnthousiast είπε

εχω στη κατοχη παντως iphone 5s και θα σου δωσω ενα δικιο στο οτι εχει το τελευταιο update και ανοιγοντας ολα τα διαθεσιμα απς απο το στορ κανει τη χρηση του χωρις να κολλαει αλλα δοκιμασα multitasking με messenger viber spotify απο πισω κοντεψε να παρει φωτια και κολλαγε εκει φαινονται τα χρονια του. Αν το παρεις καθαρα ως βασικη χρηση ομως και το συγκρινες με ενα android με 1 ram και android go ας πουμε παλι το 5s λογο του οτι ολα εκει ειναι optimized πολυ καλα η εμπειρια σου θα ειναι καλυτερη επισης παιζει το asphalt 9 :P ναι ξερω πολυ μετρια γραφικα χαιρω πολυ αλλα το παιζει κινητο του 2013 :P 

Κινητο του 2013 οταν βγηκε το 5s ειχα παρει το note 3 αλλα με 3gb ram. Σημερα πηγαινει πολυ καλυτερα ακομα και απο iphone 6 και το λιωνω σε βαρυ multitasking καθημερινα. Αυτο για να δουμε ποσο ρολο παιζει η ram. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Όταν πχ εγώ κάνω κάτι με 300€ (ποκοφον) κ εσυ για να με φτάσεις θες 800 ή και 1000€ μάλλον εσυ δεν κανείς κάτι καλά ... 

Συγκρινεις το ποκοφον με τι ακριβώς ?...το τελευταιο iphone βγηκε πριν κανα χρονο και το τελικο price point δεν καθοριζεται μονο απο τη ταχύτητα...αγοραζουμε κατι που λέγεται προιον και ενα προιον εχει πολλες παραπανω διαστάσεις εκτος απο το ποσο γρήγορο ειναι...

Με τη δικια σου λογικη κατι δε παει καλα και με  ολα τα αντροιντ ανω των 300ε ...

Αν για καποιον το μονο που τον νοιαζει ειναι η ταχυτητα προφανως δεν εχει νοημα να δωσει 600ε παραπανω για πραματα που δεν τον ενδιαφερουν...

12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κινητο του 2013 οταν βγηκε το 5s ειχα παρει το note 3 αλλα με 3gb ram. Σημερα πηγαινει πολυ καλυτερα ακομα και απο iphone 6 και το λιωνω σε βαρυ multitasking καθημερινα. Αυτο για να δουμε ποσο ρολο παιζει η ram. 

Η συγκριση ηταν αναμεσα στο ιος με 1γιγα ραμ και αντροιντ με 1 γιγα ραμ... με ιδιας εποχης cpu για να εχουμε και παρομοιες επιδοσεις επεξεργαστη..

Αν και θα ηθελα να δω πως ανταποκρινεται το νοτε 3 με τη τελευταια official εκδοση αντροιντ σε σχεση με iphone 5, ως συγκριτικο δυο high end κινητων πενταετιας..

Επεξ/σία από cpgr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Arkin είπε

κοιτα τα ξερω πολυ καλα εχω s8 και πριν ειχα mi mix 2 με 6 ραμ εκεινο και ας παρουμε παραδειγμα pubg το σ8 παιζει σε γραφικα HD και μετα απο κανα 15λεπτο ζοριζεται και το mix 2 επαιζε στα HDR δεν εχανε ουτε ενα φρειμ και με 1080P recording απο πισω με az recorder οποτε πιστεψε με ξερω αλλα πρεπει να αναγνωρισουμε την αξια ενος κινητου 5 χρονων που ακομα αντεχει για το 2018 πιο πολυ το λεμε ως θεμα θαυμασμου λογο του ελεφρυ λογισμικου ios και οπως ειπα και εγω android εχω και δεν το αλλαζω με τιποτα αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα παραδεχομαστε αλλιως ειμαστε προβατα της καθε εταιριας που θελει πορωμενους fans

Επεξ/σία από PokemonEnthousiast
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν παίρνεις 4 γιγα με 150 ευρώ κινητό το iPhone θα έπρεπε να να έχει 16 έτσι για τη καβλαντα

Δεν υπάρχει κάποιο θετικό στο να έχεις λίγη όπως κι αν το δεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, cpgr είπε

Συγκρινεις το ποκοφον με τι ακριβώς ?...το τελευταιο iphone βγηκε πριν κανα χρονο και το τελικο price point δεν καθοριζεται μονο απο τη ταχύτητα...αγοραζουμε κατι που λέγεται προιον και ενα προιον εχει πολλες παραπανω διαστάσεις εκτος απο το ποσο γρήγορο ειναι...

Με τη δικια σου λογικη κατι δε παει καλα και με  ολα τα αντροιντ ανω των 300ε ...

Αν για καποιον το μονο που τον νοιαζει ειναι η ταχυτητα προφανως δεν εχει νοημα να δωσει 600ε παραπανω για πραματα που δεν τον ενδιαφερουν...

Η συγκριση ηταν αναμεσα στο ιος με 1γιγα ραμ και αντροιντ με 1 γιγα ραμ... με ιδιας εποχης cpu για να εχουμε και παρομοιες επιδοσεις επεξεργαστη..

Αν και θα ηθελα να δω πως ανταποκρινεται το νοτε 3 με τη τελευταια official εκδοση αντροιντ σε σχεση με iphone 5, ως συγκριτικο δυο high end κινητων πενταετιας..

Βεβαίως αλλά το έχω μόνο με custom. Από την πρώτη την έστειλα την official 

Παρακάτω μπορείς να μου πεις αν πηγαίνει καλά η όχι. Δικά μου βίντεο από το note 3 όλα με custom rom. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...