Istros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, ChimairaX είπε Μ'αρέσει που κάθεστε και συγκρίνετε λεπτομέριες. Η ουσία είναι μία, είτε Αpple, είτε Snapdragon, είτε HiSilicon (όχι MediaTek, αυτή όχι) η αρχιτεκτονική ARM έχει ξεφύγει. Κανονικά σαν φαν της τεχνολογίας θα έπρεπε να χαίρεστε για αυτήν την εξέλιξη από όπου κι αν προέρχεται. Δυστυχώς όμως βλέπω πολύ προβατιλίκι. Εγώ προσωπικά περιμένω πως και πως να μπουν στο παιχνίδι και οι Intel/AMD, καθώς επίσης και την MediaTek να δυναμώσει. Επίσης ανυπομονώ για τη μέρα που η κατανάλωση αυτών των SoC θα ξεφύγει και θα έχουμε τρομερές αυτονομίες με αντίστοιχες επιδόσεις. Εσείς ωστόσο καθίστε να βγάζετε τα μάτια σας για το ποιος κατασκευαστής έκανε πρώτος τι και να μετράτε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Λες και από αυτό θα κερδίσετε κάτι. Αυτός που την έχει μεγαλύτερη όλο και κάτι κερδίζει περισσότερο εξ απ ανέκαθεν
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Θα μας τα κάνετε τσουρέκια πάλι με τα iPhone; 4
vrwmiaris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, exor είπε πραγματικα δεν ανεχομαι να βλεπω παραπληροφορηση σενα σοβαρο site οπως το ινσομνια .. καταλαβαινω κ.ιωσηφιδη οτι ειστε ειτε αθεραπευτο φανμπου η απλα μεροληπτειτε για διαφημιστικους σκοπους Το geekbench ειναι αστειο ως μετρο συγκρισης αποδοσης και η furmark εχει βγαλει ανακοινωση και ερωτηση στην απλ κατα την οποια λεει απλα oti to linear code execution και το optimization των επεξεργαστων της απλ για καποια μετροπρογραμματα δεν σημαινει τιποτα σε πραγματικες συνθηκες στο 3d mark slingshot λοιπον extreme unlimited physics to a11 ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο απο ενα snapdragon 821 ! o 660 ειναι 24% πιο γρηγορος ! ο 660 .. το score tou iphone 8 plus ειναι 3150 το score του s9+ ειναι 4982 το μονο τεστ που μπορει καποιος να πει οτι καλυπτει κανονικες συνθηκες ειναι το slingshot σε αυτη τη κατηγορια .. το μονο https://benchmarks.ul.com/compare/best-smartphones?amount=200&sortBy=PERFORMANCE&reverseOrder=true&osFilter=ANDROID,IOS&test=SLING_SHOT_ES_31_UNLIMITED&deviceFilter=PHONE&displaySize=3.0,15.0 το νοτε 9 ειναι νο1 στη λιστα με τα καλυτερα smartphone kai to iphone 8 no 51 θα συμφωνησω οτι στη πραξη τα iphone ειναι πολυ γρηγορα,πηρα το 8 στη δικια μου,ειχα 6 iphone απο το 2007 μεχρι το 2015 και μπορει να ξαναπαρω καποιο απο τα καινουργια .. ομως , να λεμε αμορφωτα πραγματα και να παραπληροφορουμε βγαζοντας τους 6 πυρηνες καλυτερους απο τους 8 (ασχετως λειτουργικου) ειναι πραγματικα ελεεινο ντροπη Περιμένω απάντηση ,μπιλ τανου!!!
PokemonEnthousiast Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Δεν έχει θέμα με ram ένα iPhone. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Αυτά που κάνει με 2-3gb θέλετε 6gb να τα κάνετε. Εδώ το 5s με 1gb ram θα πάρει iOS 12 και πάει και πιο γρήγορα Ποιο Android με 1gb ram μπορεί να πάρει pie. Ούτε oraio δεν παίρνει. Και μερικά ούτε nougat. εχω στη κατοχη παντως iphone 5s και θα σου δωσω ενα δικιο στο οτι εχει το τελευταιο update και ανοιγοντας ολα τα διαθεσιμα απς απο το στορ κανει τη χρηση του χωρις να κολλαει αλλα δοκιμασα multitasking με messenger viber spotify απο πισω κοντεψε να παρει φωτια και κολλαγε εκει φαινονται τα χρονια του. Αν το παρεις καθαρα ως βασικη χρηση ομως και το συγκρινες με ενα android με 1 ram και android go ας πουμε παλι το 5s λογο του οτι ολα εκει ειναι optimized πολυ καλα η εμπειρια σου θα ειναι καλυτερη επισης παιζει το asphalt 9 ναι ξερω πολυ μετρια γραφικα χαιρω πολυ αλλα το παιζει κινητο του 2013 1
cpgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Θα μας τα κάνετε τσουρέκια πάλι με τα iPhone; Μαλλον γιατι οταν ο τιτλος λεει ο νεος Snap. ειναι πολυ ισχυρός.. αυτοματα τον συγκρίνεις με τη προηγ. γενιά (που ειναι προφανες δεν εχεις κατι να συζητησεις... ) και με το μοναδικο αντιπαλο της την Απλ.. Οποτε ή γραφεις για την απλ .. ή πατας backspace και διαβαζεις κατι αλλο...:) Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από cpgr
Istros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, boulevar είπε Πως γινεται να ειναι τοσο Τουμπανο ρε παιδια το OP6 με τον 845? φανταστείτε τι θα κανει με τον 855 το OP7. Πολυ μπροστα να πουμε.. Ο 855 θα "σκοτώνει" ποιος a12?οποίο συγκριτικό και να δεις ο 845 είναι πιο γρήγορος από τον a11 στην πράξη.Εμεις στην πράξη θέλουμε,από νουμερα έχουμε χορτασει 3
akistras1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Δεν έχει θέμα με ram ένα iPhone. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Αυτά που κάνει με 2-3gb θέλετε 6gb να τα κάνετε. Εδώ το 5s με 1gb ram θα πάρει iOS 12 και πάει και πιο γρήγορα Ποιο Android με 1gb ram μπορεί να πάρει pie. Ούτε oraio δεν παίρνει. Και μερικά ούτε nougat. To 2013 τα iPhone ήταν τα καλύτερα, κανείς δεν το αρνήθηκε αυτό. Κάθεστε και συγκρίνετε κινητά του τότε με του τώρα των 2 εταιριών και καυχιέστε κιόλας. Δυστυχώς για να έφτασε απο 1η, 3η παγκοσμίως η Apple σημαίνει ότι κάτι δεν κάνει καλά πλέον. Η απάντηση σου σε όλα αυτά που προσπαθείς να συγκρίνεις είναι το OnePlus 6, κάνει τα ΠΑΝΤΑ (σαν Android) πιο γρήγορα και smooth από οποιοδήποτε iPhone. Φιλικά. 2 1
Istros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, akistras1 είπε To 2013 τα iPhone ήταν τα καλύτερα, κανείς δεν το αρνήθηκε αυτό. Κάθεστε και συγκρίνετε κινητά του τότε με του τώρα των 2 εταιριών και καυχιέστε κιόλας. Δυστυχώς για να έφτασε απο 1η, 3η παγκοσμίως η Apple σημαίνει ότι κάτι δεν κάνει καλά πλέον. Η απάντηση σου σε όλα αυτά που προσπαθείς να συγκρίνεις είναι το OnePlus 6, κάνει τα ΠΑΝΤΑ (σαν Android) πιο γρήγορα και smooth από οποιοδήποτε iPhone. Φιλικά. Κατάλαβαν κάποιοι ότι οι συσκευές Android είναι καλύτερες και ότι με το iPhone μόνο δεν βγάζεις γκόμενα.Ασε που μερικοί ακόμα πληρώνουν δόσεις για το 5s. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros 1
cpgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Istros είπε Κατάλαβαν κάποιοι ότι οι συσκευές Android είναι καλύτερες και ότι με το iPhone μόνο δεν βγάζεις γκόμενα.Ασε που μερικοί ακόμα πληρώνουν δόσεις για το 5s. Ενα μικρο edit.. Eγιναν καλυτερες (ενα "open" os εφτασε στα ιδια εππιπεδα επιδόσεων -οχι αποδοσης- και τιμών με ένα ποιο κλειστο os της απλ) δεν ηταν απο παντα... Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από cpgr 1
Istros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, alexakos89 είπε Δεν έχει θέμα με ram ένα iPhone. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Αυτά που κάνει με 2-3gb θέλετε 6gb να τα κάνετε. Εδώ το 5s με 1gb ram θα πάρει iOS 12 και πάει και πιο γρήγορα Ποιο Android με 1gb ram μπορεί να πάρει pie. Ούτε oraio δεν παίρνει. Και μερικά ούτε nougat. Εύγε στην apple που σκέφτεται τους πελάτες της που ακόμα πληρώνουν δόσεις για το 5s τουλαχιστον να χαρούν και αυτοί το iOS 12.Το θέμα στο τοπικ είναι ο snapdragon 855 και όχι το iOS 12 ούτε το 5s.Προκειται για ένα φοβερό επεξεργαστή και θα υπάρξει απάντηση λίαν συντόμως και από τη Huawei,ελπίζουμε και από την mediatek.Αυτο είναι καλό για μας τους καταναλωτές σημαίνει γρηγορότερες και καλύτερες συσκευές και φτηνοτερες αυτες με το 845 μέσα σε 5-6 μήνες.Εγω εάν ήμουν fan της apple δεν θα κοιτούσα το αν το 5s θα πάρει το iOS 12 αλλά θα ανησυχούσα γιατί αυτές οι εξελίξεις από την πλευρά του android θα κόψουν και άλλο το μερίδιο του ios.Αυτο πίστεψέ με ούτε εγώ το θέλω γιατί στο τέλος θα μείνουμε με ένα λειτουργικό και σίγουρα δεν είναι καλό.Αφηστε τα iPhone 5s εκεί που είναι και κοιτάξτε λίγο πιο μπροστά.οι κολλημένοι με τα iPhone που θα πάρουν την κάθε πατατα στα διπλάσια λεφτά είναι λίγοι και οι χαζοί που πληρώνουν αέρα ξυπνάνε σιγά σιγα.
alexakos89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Βάλτε με το κιλό ραμ, επεξεργαστές, βάλτε και 2 κάρτες γραφικών μπας και μας φτάσετε. Άλλη μια φορά αποδεικνύετε η δύναμη ενός A επεξεργαστή όπως χρόνια τώρα ! Τα λέμε σε 6 μέρες.παλι ακλαφτος ο σναπ για ακόμα μια χρόνια. Θα βάλουν και 12 gb ραμ, μπας και ανοίξει καμία εφαρμογή το Android. Τι να κάνει και η Qualcom όταν το λειτουργικό είναι μάπα. και αν το geek δεν ήταν καλό δεν θα το έκανε το τεστ η Qualcom εκεί. Αλλά κάπου άλλου. Αυτό δείχνει η εμπειρία. Μεγάλες εταιρίες είναι ξέρουν τι κάνουν. καλη συνέχεια σε 6 μέρες πάλι. 42 λεπτά πριν, Istros είπε Εύγε στην apple που σκέφτεται τους πελάτες της που ακόμα πληρώνουν δόσεις για το 5s τουλαχιστον να χαρούν και αυτοί το iOS 12.Το θέμα στο τοπικ είναι ο snapdragon 855 και όχι το iOS 12 ούτε το 5s.Προκειται για ένα φοβερό επεξεργαστή και θα υπάρξει απάντηση λίαν συντόμως και από τη Huawei,ελπίζουμε και από την mediatek.Αυτο είναι καλό για μας τους καταναλωτές σημαίνει γρηγορότερες και καλύτερες συσκευές και φτηνοτερες αυτες με το 845 μέσα σε 5-6 μήνες.Εγω εάν ήμουν fan της apple δεν θα κοιτούσα το αν το 5s θα πάρει το iOS 12 αλλά θα ανησυχούσα γιατί αυτές οι εξελίξεις από την πλευρά του android θα κόψουν και άλλο το μερίδιο του ios.Αυτο πίστεψέ με ούτε εγώ το θέλω γιατί στο τέλος θα μείνουμε με ένα λειτουργικό και σίγουρα δεν είναι καλό.Αφηστε τα iPhone 5s εκεί που είναι και κοιτάξτε λίγο πιο μπροστά.οι κολλημένοι με τα iPhone που θα πάρουν την κάθε πατατα στα διπλάσια λεφτά είναι λίγοι και οι χαζοί που πληρώνουν αέρα ξυπνάνε σιγά σιγα. https://www.statista.com/statistics/216459/global-market-share-of-apple-iphone/#0 εχεις δίκιο ξυπνάνε και φεύγουν και από Android. Δεν ξέρεις τι λες όμως. Επισης μην στο χαλάσω παρουσιάστηκε ο επεξεργαστής της Huawei. Κιρινικο όπλο λεγόταν το θέμα. Και σχολίασες εκεί πάλι. 1 1 2
ChimairaX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cpgr είπε Ηδη εχουμε εξαιρετικες επιδώσεις για τις καταναλώσεις που πετυχαίνουν τα τσιπακια...αλλα θέλει και αλλο optimization απο πλευρας αντροιντ + κυρίως των εφαρμογών που τρέχουν σε αυτό (αλλα αυτό έχει να κάνει με τα στάνταρ που τους δίνει να "συμορφωθούν" η google).. δε γίνεται να θες "8gb ραμ" (ιδιας χωρητικοτητας με υπολογιστή που μπορει και τρεχει 10x ποιο απαιτητικες εφαρμογες) στο κινητο σου για να μπορει να τρεχει χωρις κολληματα...Είναι κοροιδία... Δεν είναι δίκαιο να συγκρίνουμε εφαρμογές x86 με ARM. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ξεκινάμε από την διαχείριση ενέργειας της κάθε πλατφόρμας καταλήγοντας στην ψύξη. Μέχρι και οι desktop vs laptop x86 είναι ανόμοιοι για να τους συγκρίνουμε (εξαρτάται το laptop πάντα ). Καθώς επίσης, σήμερα, 8GB στο κινητό είναι υπερβολή και στο να υπάρχει αλλά και στην χρήση. Προσωπική μου άποψη πάντα. Μέχρι πέρυσι ήμουν στα 3GB και φέτος είμαι στα 4GB επειδή άλλαξα κινητό. Μου φαίνεται ακριβώς το ίδιο, δηλαδή ούτε στο μεν αλλά ούτε και στο δεν, δεν είχα κρασαρίσματα ή κολλήματα. 4GB είναι υπερ αρκετά και τα 6GB τα θεωρώ ταβάνι για τους πιο απαιτητικούς. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από ChimairaX
Istros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Βάλτε με το κιλό ραμ, επεξεργαστές, βάλτε και 2 κάρτες γραφικών μπας και μας φτάσετε. Άλλη μια φορά αποδεικνύετε η δύναμη ενός A επεξεργαστή όπως χρόνια τώρα ! Τα λέμε σε 6 μέρες.παλι ακλαφτος ο σναπ για ακόμα μια χρόνια. Θα βάλουν και 12 gb ραμ, μπας και ανοίξει καμία εφαρμογή το Android. Τι να κάνει και η Qualcom όταν το λειτουργικό είναι μάπα. και αν το geek δεν ήταν καλό δεν θα το έκανε το τεστ η Qualcom εκεί. Αλλά κάπου άλλου. Αυτό δείχνει η εμπειρία. Μεγάλες εταιρίες είναι ξέρουν τι κάνουν. καλη συνέχεια σε 6 μέρες πάλι. https://www.statista.com/statistics/216459/global-market-share-of-apple-iphone/#0 εχεις δίκιο ξυπνάνε και φεύγουν και από Android. Δεν ξέρεις τι λες όμως. Επισης μην στο χαλάσω παρουσιάστηκε ο επεξεργαστής της Huawei. Κιρινικο όπλο λεγόταν το θέμα. Και σχολίασες εκεί πάλι. Ξέχασα ότι μιλάω σε apple fan.καθησε με την αναβάθμιση στο iphone 5s.Οι συσκευές android έχουν ξεφύγει και έρχεται και το fuchia.Καθηστε με τα νούμερα του a12 στο Geekbench γιατί στην πράξη τα φαινόμενα απαιτούν. Μη σε προβληματίζει αυτή η εικόνα κάτσε με το Geekbench. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros 2
Νυσταγμένος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Questioner είπε Δεν μας απασχολεί αν θα είναι στα Shamesung. Oneplus 6T σου 'ρχομαι. Like για το "Shame-sung"
alexakos89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Istros είπε Ξέχασα ότι μιλάω σε apple fan.καθησε με την αναβάθμιση στο iphone 5s.Οι συσκευές android έχουν ξεφύγει και έρχεται και το fuchia.Καθηστε με τα νούμερα του a12 στο Geekbench γιατί στην πράξη τα φαινόμενα απαιτούν. Μη σε προβληματίζει αυτή η εικόνα κάτσε με το Geekbench. Του 15 ; Εγω σου έβαλα μέχρι και 19. Ότι να ναι βάζεις. Χχαχαχαχχαχαχ. Εσυ μιλάς για os maskershare. Φυσικό είναι. Υπάρξουν 1.000.000 κατασκευαστές android τηλεφώνων. Τι μου δείχνεις ακριβώς; Εγω σου μιλάω για αποστολές τηλεφώνων. Κάτι που είναι άμεσα συγκρίσιμο. Ότι ναναι Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από alexakos89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα