DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 This Is Us Εξαιρετική σειρά! Κοινωνική, άλλοτε γίνεται δράμα και άλλοτε πιο ανάλαφρη, με πολύ καλό γράψιμο χαρακτήρων και πολύ καλές ερμηνείες. Τελείωσα τη δεύτερη σεζόν και μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει φέτος. Τη προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από action, crime etc. 7
maximusgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τελείωσα την πρώτη σεζόν και έχω να πω πως είναι όντως εξαιρετική!!! 1
speedy23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Στην αρχη μ'αρεσε αρκετα. Ειδα ενα μεγαλο μερος και της δευτερης οπου τη σταματησα διοτι γυρισε αρκετα στο μελοδραμα imo συν οτι ειδαμε επιτελους πως πεθανε ο πατερας τους .
gavros10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Την ξεκινησα μιας και ειχα καιρο να δω κατι ανθρωπινο Ειναι καλογραμμενη και πετυχαινει συνεχεια τον στοχο της Εχω μια σοβαρη απορια, θελω να μου απαντησετε με ναι ή οχι Ειμαι στην 2η σεζον και εχω τρελαθει που δεν μας ειπαν στην 1η σεζον πως πεθανε ο τζακ. Στην 2η μας το λενε ετσι;
the marauder Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, gavros10 είπε Την ξεκινησα μιας και ειχα καιρο να δω κατι ανθρωπινο Ειναι καλογραμμενη και πετυχαινει συνεχεια τον στοχο της Εχω μια σοβαρη απορια, θελω να μου απαντησετε με ναι ή οχι Απόκρυψη περιεχομένων Ειμαι στην 2η σεζον και εχω τρελαθει που δεν μας ειπαν στην 1η σεζον πως πεθανε ο τζακ. Στην 2η μας το λενε ετσι; Nαι 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Τελείωσε με τον 6ο κύκλο. Πολύ ωραίο κλείσιμο, σε μια απο τις πιο καλογραμμένες σε θέμα χαρακτήρων σειρά που έχω δει. Το φινάλε αρκετά συγκινητικό χωρίς να είναι επιτηδευμένό. Γενικώς είναι μια σειρά που τη προτέινω ανεπιφύλακτα σε οποιον θέλει να δει κάτι αντίστοιχο, δηλαδή κάτι σε family drama με πολλές αναφόρές σε θέματα ψυχολογίας και ανθρώπινων σχέσεων. 5
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Ευχαριστώ για την παρουσίαση της σειράς. Εξαιρετική! Είχα να δω τόσο καλή σειρά από το six feet under. 1
Diinekis21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Πάρα πολύ καλός ο τελευταίος κύκλος, δούλεψαν καλά το κλείσιμο από την αρχή του. Έκλεισαν τα arcs ωραία χωρίς να περιμένουν το τελευταίο επεισόδιο και να γίνουν απότομα. Έχει πέσει πολύ κλάμα κατά καιρούς σε αυτή τη σειρά. Το ίδιο συνέβη με το πολύ συγκινητικό κλείσιμο. Πραγματικά must σειρά. Αν και σε προηγούμενες σεζόν κουράστηκα μερικές φορές, με τις 5 γενεές ή με κάποιες καταστάσεις που ίσως τράβηξαν, δεν ένιωσα κάτι τέτοιο στον 6ο κύκλο. Τώρα που τελείωσε νιώθω μια στεναχώρια, αλλά όπως είπε ο William "αυτό απλά σημαίνει πως ήταν πολύ καλό αυτό που τελείωσε"! 3
j0hnn1e Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Πραγματικά απορώ πως αυτή η σειρά δεν έχει μεγαλύτερη απήχηση στο φόρουμ. Έχουμε δει τόσα σκουπίδια και υπάρχουν διαμάντια σαν το This is Us που περνανε απαρατήρητα. Σαφώς σε κάποια σημεία κούρασε αλλά ήταν λογικό με τόσες σεζόν και επεισόδια. Η τελευταία σεζόν έκλεισε τα πάντα όπως έπρεπε και άφησε έναν γλυκόπικρο επίλογο. Θα μου λείψει. Για εμένα 9/10. 1
sargus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Κορυφαία σειρά! Ηθοποιοί και σενάριο είναι πάρα πολύ υψηλά. Το επίπεδο δε της παραγωγής είναι από άλλο πλανήτη!
__kostas__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Πώς τελειώνει γιατί το άφησα στην προτελευταία σεζόν και βαριέμαι να δω τα υπόλοιπα επεισόδια;
jmirko15 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Η season που ξεκίνησε με το PC content έχασε αρκετά αλλά άμα τα αγνοήσεις (όσο μπορείς) καλούτσικη είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα