Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

This Is Us

Εξαιρετική σειρά! Κοινωνική, άλλοτε γίνεται δράμα και άλλοτε πιο ανάλαφρη, με πολύ καλό γράψιμο χαρακτήρων και πολύ καλές ερμηνείες. Τελείωσα τη δεύτερη σεζόν και μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει φέτος. Τη προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από action, crime etc.

• Like 7
Δημοσ.

Στην αρχη μ'αρεσε αρκετα. Ειδα ενα μεγαλο μερος και της δευτερης οπου τη σταματησα διοτι γυρισε αρκετα στο μελοδραμα imo συν οτι ειδαμε επιτελους πως

πεθανε ο πατερας τους  

.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την ξεκινησα μιας και ειχα καιρο να δω κατι ανθρωπινο

Ειναι καλογραμμενη και πετυχαινει συνεχεια τον στοχο της

Εχω μια σοβαρη απορια, θελω να μου απαντησετε με ναι ή οχι

Ειμαι στην 2η σεζον και εχω τρελαθει που δεν μας ειπαν στην 1η σεζον πως πεθανε ο τζακ. Στην 2η μας το λενε ετσι;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, gavros10 είπε

Την ξεκινησα μιας και ειχα καιρο να δω κατι ανθρωπινο

Ειναι καλογραμμενη και πετυχαινει συνεχεια τον στοχο της

Εχω μια σοβαρη απορια, θελω να μου απαντησετε με ναι ή οχι

Απόκρυψη περιεχομένων

Ειμαι στην 2η σεζον και εχω τρελαθει που δεν μας ειπαν στην 1η σεζον πως πεθανε ο τζακ. Στην 2η μας το λενε ετσι;

Nαι

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τελείωσε με τον 6ο κύκλο.

Πολύ ωραίο κλείσιμο, σε μια απο τις πιο καλογραμμένες σε θέμα χαρακτήρων σειρά που έχω δει.

Το φινάλε αρκετά συγκινητικό χωρίς να είναι επιτηδευμένό.

Γενικώς είναι μια σειρά που τη προτέινω ανεπιφύλακτα σε οποιον θέλει να δει κάτι αντίστοιχο, δηλαδή κάτι σε family drama με πολλές αναφόρές σε θέματα ψυχολογίας και ανθρώπινων σχέσεων.

• Like 5
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάρα πολύ καλός ο τελευταίος κύκλος, δούλεψαν καλά το κλείσιμο από την αρχή του. Έκλεισαν τα arcs ωραία χωρίς να περιμένουν το τελευταίο επεισόδιο και να γίνουν απότομα.

Έχει πέσει πολύ κλάμα κατά καιρούς σε αυτή τη σειρά. Το ίδιο συνέβη με το πολύ συγκινητικό κλείσιμο.

Πραγματικά must σειρά. Αν και σε προηγούμενες σεζόν κουράστηκα μερικές φορές, με τις 5 γενεές ή με κάποιες καταστάσεις που ίσως τράβηξαν, δεν ένιωσα κάτι τέτοιο στον 6ο κύκλο.

Τώρα που τελείωσε νιώθω μια στεναχώρια, αλλά όπως είπε ο William "αυτό απλά σημαίνει πως ήταν πολύ καλό αυτό που τελείωσε"!

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πραγματικά απορώ πως αυτή η σειρά δεν έχει μεγαλύτερη απήχηση στο φόρουμ. Έχουμε δει τόσα σκουπίδια και υπάρχουν διαμάντια σαν το This is Us που περνανε απαρατήρητα. Σαφώς σε κάποια σημεία κούρασε αλλά ήταν λογικό με τόσες σεζόν και επεισόδια. 

Η τελευταία σεζόν έκλεισε τα πάντα όπως έπρεπε και άφησε έναν γλυκόπικρο επίλογο. Θα μου λείψει. Για εμένα 9/10.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κορυφαία σειρά!

Ηθοποιοί και σενάριο είναι πάρα πολύ υψηλά.

Το επίπεδο δε της παραγωγής είναι από άλλο πλανήτη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...