guido Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Παρέλαβα και εγώ σήμερα το 10αρι. Όλα κομπλέ, ο κωδικός είναι αυθεντικός
Timewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Θεσσαλονίκη παραγγελία 10/9 , σε αναμονή .
Galans Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μου ήρθε ειδοποιήση για το 20άρι. Αυρίο θα το παραλάβω και θα το τσεκάρω για γνησιότητα
vpanos1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 πρωτη και τελευταια φορα που κανω παραγγελια σ αυτους 6 σεπτεμβρη παραγγελνω το 10αρι και πληρωνω με paypal 10 ανοιγω ticket γιατι φαίνονταν οτι δεν το ειχα πληρωσει στις 12 μου στελνουν μειλ οτι ειδαν οτι τους πληρωσα και θα το στειλουν σημερα ξανα ανοιγω ticket και η απαντηση οτι το εχουν διαθεσιμο αλλα λογο πολλων παραγγελιων δεν μπορεσαν να το στειλουν πως δεν ξερουν και πότε και το πιο ωραιο ΟΤΑΝ κάποτε παραλάβω θα μου δώσουν κουπόνι 5% τις παραγγελιας μου δηλαδη 50λεπτα για επομενη αγορα 1
alexx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Παρελαβα και εγω σημερα το 10αρι. Ολα καλα. ο κωδικός είναι αυθεντικός.
ambercombie Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vpanos1 είπε πρωτη και τελευταια φορα που κανω παραγγελια σ αυτους 6 σεπτεμβρη παραγγελνω το 10αρι και πληρωνω με paypal 10 ανοιγω ticket γιατι φαίνονταν οτι δεν το ειχα πληρωσει στις 12 μου στελνουν μειλ οτι ειδαν οτι τους πληρωσα και θα το στειλουν σημερα ξανα ανοιγω ticket και η απαντηση οτι το εχουν διαθεσιμο αλλα λογο πολλων παραγγελιων δεν μπορεσαν να το στειλουν πως δεν ξερουν και πότε και το πιο ωραιο ΟΤΑΝ κάποτε παραλάβω θα μου δώσουν κουπόνι 5% τις παραγγελιας μου δηλαδη 50λεπτα για επομενη αγορα χαχα Φιλε μου και σε εμενα το ιδιο ειπαν, οποτε προβλεπω α) σου στελνουν μνμ οτι σου ακυρωνουν την παραγγελια, β) σε προτρεπουν να αγορασεις κατι αλλο με τα λεφτα και να μην τα κανεις refund στην paypal. Οι ανθρωποι ειναι οι χειροτεροι. Αποψη μου δεν πιστευω οτι θα παραλαβεις
vpanos1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, ambercombie είπε χαχα Φιλε μου και σε εμενα το ιδιο ειπαν, οποτε προβλεπω α) σου στελνουν μνμ οτι σου ακυρωνουν την παραγγελια, β) σε προτρεπουν να αγορασεις κατι αλλο με τα λεφτα και να μην τα κανεις refund στην paypal. Οι ανθρωποι ειναι οι χειροτεροι. Αποψη μου δεν πιστευω οτι θα παραλαβεις το ακυρωσα ειδη ακου δεν ξερουν ποτε θα το στειλουν ποιος ξερει τοτε
vasiliou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ήρθε και σε μένα επαρχία το 20.000.. είναι το original είχα άλλο ενα εδώ κ 1,5 χρόνο με είχε βγάλει παλικάρι... αλλά δεν χανόταν τέτοια ευκαιρία πάντα χρειάζεται ένα τέτοιο.. thnx στον TS ακόμα μια φορά!
Errik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Και μένα μου ήρθε το γκουμούτσι το 20άρι! Αυθεντικός ο κωδικός όλα καλα! Ευχαριστώ και γω τον TS!
Atοm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω μια απορία για τα power banks και την ταχεία φόρτιση. Η συσκευή μου (Lenovo Z2 plus) επίσημα δεν υποστηρίζει quick charge (παρόλο που έχει τον Snapdragon 820 αλλά το QC 3 είναι απενεργοποιημένο) και όσοι δοκίμασαν φορτιστή με qc 3 έκανα ζημιά. Θα έχω πρόβλημα με power bank που αναγράφει quick charge 3? (Ο επίσημος φορτιστής δίνει 5.3V/2.5A (13.25W) ) Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Atοm
vali Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Ήρθαν σήμερα 2 δεκάρια και 1 εικοσάρι, όλα αυθεντικά, τσάμπα πλήρωσα και την ασφάλεια τελωνείου μιας και ήρθαν από Ισπανία.
lazarnik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Ήρθαν και εμένα σήμερα. Πρόσεξα οτι δεν ειναι το 2i αλλά το 2s. Δεν γνωρίζω αν είναι θετικό ή αρνητικό ας μας πει κάποιος γνωστης
George b Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Εμενα ο ταχυδρομος δεν μου τα φερνει,τι να κανω?Να παω στα ελτα να δω αν υπαρχει?Πως θα ξερω οτι ηρθε αν δεν εχει κωδικο αποστολης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις