geodark Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, guido είπε Μήπως το συγκρίνεις με το 2 και όχι το 2i ; Έχεις δίκιο σε αυτό όντως, αλλά είδα επίσης ότι στα κουτιά στις φωτογραφίες των άλλων αγοραστών αντί να γράφει 2i όπως θα έπρεπε γράφει 2S. Με αυτό τι παίζει; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από geodark
vasiliou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Thnx στον Ts χτύπησα κ εγώ ένα 20αρι με τελική 18.62 μεσα από chrome σε κινητό. YΓ: Να πω ότι έχω ένα ίδιο εδώ και 1μιση χρόνο αγορά 22€ από τομτοπ και έτσι Τζίτζι.
makhs5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Βρε παιδια, πως είναι δυνατον να είναι από ευρωπαικη αποθηκη όπως λεει, και να σου βγαζει όμως υποχρεωτικη επιλογή ποσου για απαλλαγη τελωνειου? Δε ξερω αλλα κατι δε μου στεκει. Κανενα άλλο σαιτ δεν το κανει αυτό όταν ερχονται από ευρωπαικη αποθηκη, κανω καποιο λαθος? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην φωτογραφία που δείχνει τα γράμματα από κάτω είναι λίγο διαφορετικό. Φώτο από αγορασμένο στην Ελλάδα με εγγύηση Info Quest Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
kpapageo1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Αν αυτο που θα μας ερθει ειναι μουφα μπορουμε να ζητησουμε refund?
VonLoutsos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Για το 20000 αν δείτε την φωτό του user galindo, τα led φαίνονται πολύ έντονα....
jobous Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μην περίμένετε CE σε αυτά που έρχονται απο Κίνα ...... και ενδέχεται τα Ευρωπαϊκά απο τα κινέζικα να διαφέρουν , δεν σημαίνει ότι είναι μούφα.
Istros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, bill987 είπε Σαν site είναι αξιόπιστο, απλά το παρατήσαμε σχεδόν όλοι για τον τρόπο που είχε σχετικά με το τελωνειο. Έχω δυο θα πάρω ακόμα ένα , τέσσερις είμαστε στο σπίτι Πάρε δύο γιατί θα υπάρχει θεμα!από κει ξεκινά η ενδοοικογενειακή βία. Γενικά με τα powerbank και τους φορτιστές παίζει πολύ "μουφα" ειδικά στο ebay το 99 % είναι ιμιτασιον και παίζει να πάρει φωτιά.Τωρα το συγκεκριμένο site είναι γενικά αξιόπιστο.Παντως μην το αφήσετε στην μπριζα για φόρτιση και την πέσετε για υπνο,να είστε stand by όταν το βάζετε να φορτίσει,τουλάχιστον στην αρχή.
guido Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, geodark είπε Έχεις δίκιο σε αυτό όντως, αλλά είδα επίσης ότι στα κουτιά στις φωτογραφίες των άλλων αγοραστών αντί να γράφει 2i όπως θα έπρεπε γράφει 2S. Με αυτό τι παίζει; Μάλλον αυτό τότε https://www.skroutz.gr/s/15683102/Xiaomi-Mi-Powerbank-2S-10000mAh.html
FKLDS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μερικές παρατηρήσεις που ίσως φανούν χρήσιμες: σε προηγούμενη αγορά power bank από το συγκεκριμένο μαγαζί, ενώ έγραφε για ευρωπαϊκή αποθήκη, χρέωνε πάλι duty & tax fee. Μην περιμένετε παράδοση σύντομα, πολλοί αναφέρουν πως τέτοιες αγορές καθυστερούν υπερβολικά. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο και επιλέγει να ξαναστείλει "χαμένο" δέμα παρά να μπει στη διαδικασία refund. 2
Parolos4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Πως θα γίνει να μαθουμε αν ειναι αυθεντικό κι αν το 20αρι εχει fast charge? Γιατι αν δεν ειναι το αυθεντικό στο βαρδάρη 2-3ευρω παραπάνω τα πουλάνε στα κινέζικα οπότε δεν αξίζει..
vrwmiaris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Το 2c υποστηρίζει q.c 3.0 στο input/output. Το καινούργιο 20000 , λέγεται zmi και έχει λεντ στο μπροστά μέρος που γράφει την μπαταρία που έχει.
black66.gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Και εμένα από κινητό μέσω browser μου την έκανε κανονικά την έκπτωση. Πήρα ένα 20άρι. Ευχαριστώ τον ts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις