Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή μόνο εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμη????

Σήμερα θα έρθει αύριο θα έρθει ... τελικα Μιλησα με ΕΛΤΑ και θα πάω αύριο το πρωί να το πάρω εγώ .

Χτες που κοίταξα δεν είχα ειδοποίηση. 

Σήμερα το πρωί βρήκα ειδοποίηση με χτεσινη ημερομηνία. (!!!!!)

Ψιλό βαριέται ο ταχυδρόμος  ... Τι να πεις.....

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι δεν επιλέγεις υποτίθεται ότι επικοινωνεί το κινητό και το διαπραγματεύεται. Όλα τα quick change πρότυπα έτσι λειτουργούν. Αλλά αν είσαι γκαντεμης και έχεις τον λάθος συνδυασμό καλωδίου φορτιστή και κινητού μπορεί να το κάψει. Ψάξε στο Google oneplus one cable https://www.google.gr/amp/s/www.theverge.com/platform/amp/2015/11/16/9742360/oneplus-usb-type-c-cable-adapter

Ο,τι δοκιμές κάνεις καντες με το original καλώδιο και χωρίς μετρητές πάνω (volt ampere)

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το 10000 mah 2s ,όλα άψογα  μέχρι στιγμής.

Έχετε να προτείνεται κάποια συμβατή θήκη από aliexperss? επίσης ποια από τις δυο θύρες είναι η quick charge 3?

Δημοσ.

Έχω παραλάβει και εγώ μέρες τώρα το εικοσαρι.απλα  δεν με ειδοποίησαν οι γονείς μου.αυτο που με προβλημάτισε είναι ότι ήταν ανοιχτεί η συσκευασία.σε εσάς ήταν σφαγισμενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/9/2018 στις 8:37 ΜΜ, aekfc212 είπε

Έχω παραλάβει και εγώ μέρες τώρα το εικοσαρι.απλα  δεν με ειδοποίησαν οι γονείς μου.αυτο που με προβλημάτισε είναι ότι ήταν ανοιχτεί η συσκευασία.σε εσάς ήταν σφαγισμενα

Ναι, κανονικότατα σφραγισμένα και τα δύο. Οι γονείς σου μάλλον τα ψαχούλεψαν 🤣🤣

Επεξ/σία από Shadow10ax
Δημοσ.

Πέρασε

43 λεπτά πριν, aekfc212 είπε

Το δέμα ήταν κλειστό με ταινία.η συσκευασία το powerbank ήταν ανοιχτή από την μια μερια

Μήπως πέρασε απο τελωνείο;

Δημοσ.

Δεν είδα κάτι να σου πω το δέμα είχε κανονικά την ταινία του καταστήματος.παντως φαίνεται να είναι αχρησιμοποίητο  αχρησιμοποίητο.στο κουτί του powerbank είχε ένα αυτοκόλλητο μεγάλο για προσοχή λόγω μπαταρία  η κάτι τέτοιο.δεν θυμάμαι και καλά.παντως πρώτη δοκιμή με 2 λαμπάκια μου φόρτισε το Redmi note 3 pro 2φορες από περίπου 20% και είχε και άλλο.πολυ καλή πρώτη εντυπωση

Δημοσ.

Εμένα που δεν έχει έρθει ακόμα και έχω παραγγείλει από 7/09 να ανησυχήσω; έχετε παραλάβει όλοι; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, FKLDS είπε

Όποιος ψάχνει για το 20αρι ή δεν πρόλαβε, ξανά διαθέσιμο, στην ίδια τιμή.

17.19 γιουρα με ρεβο και ντολαρ νόμισμα πληρωμής. Λοβ γιου TS ❤️

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Προσπαθώ να κάνω παραγγελία και κολλάει στο ZIP/Postal code ακόμα και με νέο λογαριασμό. Μήπως το έχετε αντιμετωπίσει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...