Προς το περιεχόμενο

Vespa LX150.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω μετακομίσει αθήνα και μου χει βγει η πίστη μετα πέρα δώθε.

το ποδήλατο με τόσο καυσαέριο το ξεχνάω και κρατήται μόνο για προπονητικό εργαλείο.

το αμάξι μεγάλο βάσανο το κρατάω τελικά για μεγάλες αποστάσεις και ταξιδάκια.

Θέλω ένα vespάκι 150άρι για αποστάσεις 15χιλιομετρα max και πέρα δώθε στο κέντρο της αθήνας.

Κοιτάω Vespa LX150

Budget 1400-1500 μαξ (διότι πρέπει να βγάλω και το δίπλωμα πόσο ειναι τό κόστος; θα βγάλω το μεγάλο)

Δεν έχω ξαναοδηγήσει μηχανάκι άρα θα είναι το πρώτο μου.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; 

Μήπως κάποια άλλη πρόταση;

Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ και κολλάει και στη φάση μου.

Τι χρονολογία κοιτάω;

Πρέπει να προσέξω κάτι;

Λογικά θα το πάρω από ιδιώτη.

Μένω αμπελόκηπους ένα στενό ποιο κάτω από κηφισίας σπότ President είναι safe να το αφήνω κάτω παρκαρισμένο η θα το βρω άφαντο;

Επεξ/σία από γροσερισοπ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

έχω μετακομίσει αθήνα και μου χει βγει η πίστη μετα πέρα δώθε.

το ποδήλατο με τόσο καυσαέριο το ξεχνάω και κρατήται μόνο για προπονητικό εργαλείο.

το αμάξι μεγάλο βάσανο το κρατάω τελικά για μεγάλες αποστάσεις και ταξιδάκια.

Θέλω ένα vespάκι 150άρι για αποστάσεις 15χιλιομετρα max και πέρα δώθε στο κέντρο της αθήνας.

Κοιτάω Vespa LX150

Budget 1400-1500 μαξ (διότι πρέπει να βγάλω και το δίπλωμα πόσο ειναι τό κόστος; θα βγάλω το μεγάλο)

Δεν έχω ξαναοδηγήσει μηχανάκι άρα θα είναι το πρώτο μου.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; 

Μήπως κάποια άλλη πρόταση;

Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ και κολλάει και στη φάση μου.

Τι χρονολογία κοιτάω;

Πρέπει να προσέξω κάτι;

Λογικά θα το πάρω από ιδιώτη.

Μένω αμπελόκηπους ένα στενό ποιο κάτω από κηφισίας σπότ President είναι safe να το αφήνω κάτω παρκαρισμένο η θα το βρω άφαντο;

Εχω Vespa 250 GTV .

Αυτο που πρεπει να προσεξεις κυριως ειναι οτι σε βροχη δεν οδηγιεται πεταει κωλο  απο σταματημενη ,γλιστραει στα φρενα και φυσικα κατι που ειναι πολυ σημαντικο  η απουσια ABS (τα πιο καινουρια μοντελα εχουν αλλα  θα βγεις κατα πολυ overbudget ) και μονομπρατσο μπροστα .

Ο συνδυασμος των παραπανω  και με δεδομενο πως δεν εχει εμπειρια απο διτροχα  κανει την vespa  μια  πολυ επικινδυνη πρωτη επιλογη .

Αν ξεπερασουμε  το θεμα της ασφαλειας  που ειναι προφανως σημαντικο  στον αντιποδα εχουμε πως δεν θα μετακινεισαι σαν Ινδος βλ . παπι  ουτε με κινεζομπουρδες με ξεβαμενα πλαστικα και δεν θα γινεσαι ρομπα  οπου πηγαινεις απο ατομα που εχουν μια στοιχειωδη αισθητικη .

Για τις τιμες δεν εχω ιδεα  δεν μπορω να σε βοηθησω , δεν υπαρχουν αλλες επιλογες σε αυτη την κατηγορια ειναι  η Vespa  και τα αλλα  σαν την apple  :)

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Εχω καβαλαω αφρενος με το ποδηλατο την κηφισιας το βεσπακι θα με ζωρισει.. δλδ εχω καλη αισθηση των 2 "τροχων" και του συμβαινει διπλα μου.

μηπως εισαι υπερβολικος δεν οδηγοεται σε βροχη φωτη;

αυτο με το abs ναι κριμα που δεν εχει.. ειναι μεγαλο συν.. απορω μηχανακια 2008 και να μην εχουν abs...

Τωρα στο θεμα αισθητικης κατι αλλο δεν με τραβαει εκτος αν παω για καμια τραιουμφ τριπλ στριτ αλλα του χρονου.. εχω και ακριβα γουστα παναθεμα με

22 minutes ago, Fotis13 said:

Εχω Vespa 250 GTV .

Αυτο που πρεπει να προσεξεις κυριως ειναι οτι σε βροχη δεν οδηγιεται πεταει κωλο  απο σταματημενη ,γλιστραει στα φρενα και φυσικα κατι που ειναι πολυ σημαντικο  η απουσια ABS (τα πιο καινουρια μοντελα εχουν αλλα  θα βγεις κατα πολυ overbudget ) και μονομπρατσο μπροστα .

Ο συνδυασμος των παραπανω  και με δεδομενο πως δεν εχει εμπειρια απο διτροχα  κανει την vespa  μια  πολυ επικινδυνη πρωτη επιλογη .

Αν ξεπερασουμε  το θεμα της ασφαλειας  που ειναι προφανως σημαντικο  στον αντιποδα εχουμε πως δεν θα μετακινησε σαν Ινδος βλ . παπι  ουτε με κινεζομπουρδες με ξεβαμενα πλαστικα και δεν θα γινεσαι ρομπα  οπου πηγαινεις απο ατομα που εχουν μια στοιχειωδη αισθητικη .

Για τις τιμες δεν εχω ιδεα  δεν μπορω να σε βοηθησω , δεν υπαρχουν αλλες επιλογες σε αυτη την κατηγορια ειναι  η Vespa  και τα αλλα  σαν την apple  :)

Παντως θα με βολεψει ενα βεσπακι εσυ που εισαι και αθηνεζος;

δλδ θελω να πω μα κανω και κανα μαθημα πχ καλισθενιξ και σκευτομαι ποιπς τραβιεται τωρα με τα μεσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

Εχω καβαλαω αφρενος με το ποδηλατο την κηφισιας το βεσπακι θα με ζωρισει.. δλδ εχω καλη αισθηση των 2 "τροχων" και του συμβαινει διπλα μου.

μηπως εισαι υπερβολικος δεν οδηγοεται σε βροχη φωτη;

αυτο με το abs ναι κριμα που δεν εχει.. ειναι μεγαλο συν.. απορω μηχανακια 2008 και να μην εχουν abs...

Τωρα στο θεμα αισθητικης κατι αλλο δεν με τραβαει εκτος αν παω για καμια τραιουμφ τριπλ στριτ αλλα του χρονου.. εχω και ακριβα γουστα παναθεμα με

Παντως θα με βολεψει ενα βεσπακι εσυ που εισαι και αθηνεζος;

δλδ θελω να πω μα κανω και κανα μαθημα πχ καλισθενιξ και σκευτομαι ποιπς τραβιεται τωρα με τα μεσα

Eχεις δικιο, ειχα ξεχασει πως εχει επαφη με τα διτροχα και πολυ καλη αλλα οχι με μηχανοκινητα .Για την βροχη σου ειπα ρισκαρεις πολλα, εγω εχω την επιλογη να  μην την παιρνω οταν βρεχει  προφανως αλλοι την παιρνουν .Απο θεμα ευκολια μετακινησης  σε κυκλο πολης  ειναι ιδανικη   θα γλιτωσεις πολυ χρονο  που τωρα χανεις με τα ΜΜΜ.

Αφου σε ενδιαφερει και το στυλ τοτε ειναι μονοδρομος στην κατηγορια .Με γεια καλοταξιδη !

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Καλή και όμορφη η βεσπα, αλλα 10-11ρηδες τροχοι και Ελληνικοι δρόμοι είναι εννοιές ασύμβατες. Δεν ξέρω τι προτεραιότητες έχεις, αλλά ένα σκουτερ με 14ρηδες τουλάχιστον τροχούς θα ήταν πολύ πιο ασφαλές και άνετο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και τι προτείνεις? 

Να μετακινείται σαν Ινδός βλ. παπί? Ή μήπως με κινεζομπουρδες με ξεβαμενα πλαστικά? 

Και μέσα σε όλα αυτά να γίνεται και ρόμπα όπου πηγαίνει από άτομα που έχουν μια στοιχειώδη αισθητική? 

Να θυσιάσει το απαράμιλλο στυλ απλά και μόνο για ασφάλεια, άνεση και καλύτερη συμπεριφορά? 

Ε όχι! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραιες οι εξυπναδες ξεφευγεται απο το θεμα. Τωρα τι ζορι τραβαει ο καθενας για την ομορφια ειναι δικο του θεμα

για το παρκινγκ τι γινεται; Ειναι σειφ εκει που μενω; Να την αφηνω εκτος;

34 minutes ago, lary7 said:

Καλή και όμορφη η βεσπα, αλλα 10-11ρηδες τροχοι και Ελληνικοι δρόμοι είναι εννοιές ασύμβατες. Δεν ξέρω τι προτεραιότητες έχεις, αλλά ένα σκουτερ με 14ρηδες τουλάχιστον τροχούς θα ήταν πολύ πιο ασφαλές και άνετο.

Ενταξει δεν ειναι και κοσοφοπαιδιο εχετε μαθει να το πατε στα ακρα ολοι. Με ποδηλατο κανω τη δουλεια μου δεν εχω προβλημα και παραπονο.

και προφανως δεν ειναι ελληνικο φαινομενο. Και λονδινο που ζουσα μια χαρα ειχε τις λακουβες του ο δρομος

Επεξ/σία από γροσερισοπ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, mp123 said:

Αμπελοκηποι. Πιο safe δεν υπαρχει. Αστην εξω αφοβα 🤣

Καλα με ηλιθιους εχω να κανω εδω μεσα;

να μιλησεις σαν ανθρωπος μπορεις;

προφανως μολις ηρθα αθηνα. Για μενα σειφ ειναι η περιοχη οσο κυκλοφορω και ουτε περιεργα εχω δει.

Και το κουπερ στη γυρω περιοχη το εχω δεν εχει συμβει τπτ

εσυ που μενεις δλδ και εισαι σειφ;

Επεξ/σία από γροσερισοπ
Δημοσ.
Μόλις τώρα, γροσερισοπ είπε

Καλα με ηλιθιους εχω να κανω εδω μεσα;

να μιλησεις σαν ανθρωπος μπορεις;

προφανως μολις ηρθα αθηνα. Για μενα σειφ ειναι η περιοχη οσο κυκλοφορω και ουτε περιεργα εχω δει.

εσυ που μενεις δλδ και εισαι σειφ;

Εγω εδω που μενω δεν ειναι safe και το ξερω. Τωρα ποιος ειναι ηλιθιος μονο και μονο που λες αν ειναι safe οι αμπελοκηποι οσοι μενουμε αθηνα θα καταλαβουν ποιος ειναι αυτο που λες. 

Μαθε να μιλας και να εχεις ενα επιπεδο. 

Δημοσ.

Εγω επιπεδο εχω εσυ μπαινεις και διακομωδεις χωρις να εξηγεις. Ζητω συγνωμη. 

Εγω οσο κυκλοφορω και αργα αρκετες φορες δεν εχω παρατηρησει τιποτα που να πω στον αλλον δεν υπαρχει ασφαλεια.

Ποσο παει μια ασφαλεια με κλοπη μεσα;

εσυ που εισαι και μηχανοβιος

2 minutes ago, mp123 said:

Εγω εδω που μενω δεν ειναι safe και το ξερω. Τωρα ποιος ειναι ηλιθιος μονο και μονο που λες αν ειναι safe οι αμπελοκηποι οσοι μενουμε αθηνα θα καταλαβουν ποιος ειναι αυτο που λες. 

Μαθε να μιλας και να εχεις ενα επιπεδο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

Εγω επιπεδο εχω εσυ μπαινεις και διακομωδεις χωρις να εξηγεις. Ζητω συγνωμη. 

Εγω οσο κυκλοφορω και αργα αρκετες φορες δεν εχω παρατηρησει τιποτα που να πω στον αλλον δεν υπαρχει ασφαλεια.

Ποσο παει μια ασφαλεια με κλοπη μεσα;

εσυ που εισαι και μηχανοβιος

Δεκτη η συγνωμη . Μηχανοβιος δεν ειμαι. Ασφαλεια κλοπης εκανα στο σκουτερ 400 τον χρονο (κακως την εκανα τζαμπα λςφτα) γιατι εχω κλειστο γκαραζ. Τωρα στην μηχανη εκανα απλη 80 ευρω το εξαμηνο. Τα τρια οχηματα που εχω δεν δινουν στοχο στα κλεφτρονια της γειτονιας 😀😀.. Τωρα εσυ με την βεσπα δεν ξερω..... 

Υ. Γ κινεζος ιμιτασιον μηχανοβιος ειμαι. Εκολαπτωμενος καγκουρας. 

Επεξ/σία από mp123
  • Thanks 1
Δημοσ.

κι εγώ συμφωνώ με τον lary όσο και να σιχαίνομαι τα σκούτερ
οι βέσπες είναι πολύ ιδιαίτερες με αμφιλεγόμενη ασφάλεια λόγω των τροχών
από το ποδήλατο αν κυκλοφορείς στο δρόμο το μόνο που μεταφέρεται είναι η αντίληψη του τι συμβαίνει γύρω σου, οδηγικά δεν έχει καμία σχέση

επίσης άσε το triple προς το παρόν :P και ούτε να το σκεφτείς αν δεν έχεις κάπου να το βάλεις γιατι θα το κλαις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες και τα lml αν θες στύλ κλπ είναι αξιόπιστα όπως και τα piaggio, θα βρεις πιο καινούριο σε καλή τιμή ... Απλα να ξες οτι τα 150αρια 200αρια έχουν ταχύτητές στο χερι με ντιζες όπως οι πάλες καλες βεσπες ... είσαι και ποδηλάτης δεν θα χει πρόβλημα

Επεξ/σία από ziaba

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...