QuantumWanderer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Γνωρίζει κανείς πότε θα υπάρξει UHD/4K περιεχόμενο στην Cosmote TV; Θα με ενδιέφερε κυρίως streaming, ιδανικά και με εφαρμογή, χωρίς περιττά boxes και κεραίες.
vrwmiaris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Κάνε ένα τηλέφωνο στον οτε για πιο σίγουρα.
ksessalonikios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Και μόλις πάρει στο 13888 το κοριτσάκι που βρίσκεται στην υποστήριξη αμέσως θα του δώσει ημερομηνία 🙄 Φιλε όσοι έχουμε cosmote παλεύουμε να δούμε ένα αξιοπρεπές full hd κι εσυ θες 4k; Όταν γίνει mainstream το 8k στον υπόλοιπο κόσμο ίσως τότε να δούμε 4K εδώ 1
kostasbm Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 τι να δειξει ο Οτε 4κ???απο που να το βρει ??? εδω 15 δορυφορικα καναλια υπαρχουν μονο σε 4κ απο τα χιλιαδες που εκπεμπουν σε ΗD πιθανολογω οτι σε ενα χρονο θα υπαρχουν 100 καναλια 4Κ δορυφορικα .....σημασια εχει αν θα παρει ο ΟΤΕ καποια απο αυτα για να δουμε πχ discovery animal planet και λοιπα
alexakos89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, kostasbm είπε τι να δειξει ο Οτε 4κ???απο που να το βρει ??? εδω 15 δορυφορικα καναλια υπαρχουν μονο σε 4κ απο τα χιλιαδες που εκπεμπουν σε ΗD πιθανολογω οτι σε ενα χρονο θα υπαρχουν 100 καναλια 4Κ δορυφορικα .....σημασια εχει αν θα παρει ο ΟΤΕ καποια απο αυτα για να δουμε πχ discovery animal planet και λοιπα Έχεις κανένα πεδιομετρο ;
kostasbm Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 για δορυφορικη ρυθμιση η για τα επιγεια ψηφιακα?? ενα τετοιο εχω για τα δορυφορικα https://www.skroutz.gr/s/4311336/Tele-SAT-100.html εχω ομως κατεβασει μια εφαρμογη sat finder για ios υποθετω θα υπαρχει και στα ανδροιδ στο οποιο επιλεγεις το δορυφορο και βρισκεις τη σωστη γραμμη του πιατου για τα επιγεια εχω δει να χρησιμοποιουν αυτο https://www.skroutz.gr/s/4329764/Tele-TST-862.html
alexakos89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, kostasbm είπε για δορυφορικη ρυθμιση η για τα επιγεια ψηφιακα?? ενα τετοιο εχω για τα δορυφορικα https://www.skroutz.gr/s/4311336/Tele-SAT-100.html εχω ομως κατεβασει μια εφαρμογη sat finder για ios υποθετω θα υπαρχει και στα ανδροιδ στο οποιο επιλεγεις το δορυφορο και βρισκεις τη σωστη γραμμη του πιατου για τα επιγεια εχω δει να χρησιμοποιουν αυτο https://www.skroutz.gr/s/4329764/Tele-TST-862.html Για δορυφορικά. Θα παίξω αύριο με το sat finder. Αν δεν τα καταφέρω θα πάρω υο μηχανάκι που έχεις. Θέλει και ύψος ; Η μόνο δεξιά αριστερά ; Είμαι σε hotbird Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από alexakos89
kostasbm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 αν εισαι στοhotbird 13 μοιρες ανατολικα θα στριψεις αριστερα περιπου 3-5 μαξ. ποντους (βαλε σημαδι εκει που ειναι τωρα με μαρκαδορο) .για αρχη υπαρχει και ενα αλλο αππ το dish align φαινεται λιγο καλυτερο ωστε να στοχευσεις πριν το μετακινησεις βαλε το κινητο να δεις αν δειχνει σωστα τη γραμμη σκοπευσης σε αυτον που ειναι τωρα(επελεξε hotbird)για να δεις πως θα βαλεις το κινητο πρεπει ομως να εχεις ενεργοποιημενο τον αστρα στο μενου ωστε οταν δει αστρα θα το καταλαβεις απο τη μπαρα στη τηλεοραση(εντοπισμος δορυφορου) μικρες κινησεις και οταν τον εντοπισεις ισως θελει ενα μικρο κλικ κατεβασμα...αλλα αυτα στο τελος
QuantumWanderer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Κάποιος moderator να επέμβει στα off-topic;
venturis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 1:13 ΜΜ, kostasgr78 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Γνωρίζει κανείς πότε θα υπάρξει UHD/4K περιεχόμενο στην Cosmote TV; Θα με ενδιέφερε κυρίως streaming, ιδανικά και με εφαρμογή, χωρίς περιττά boxes και κεραίες. Μετά απο 15 χρόνια ή αν αποφασίσουν όλοι οι συνδρομητές να κάνουν εμπάργκο για την ικανοποίηση του αιτήματος. Κάνε συνδρομή στο BT sport να δεις μέχρι και πέμπτης κατηγορίας αγγλικού πρωταθλήματος ή ακόμη και γυναικείο ποδόσφαιρο σε 4Κ. Για να δείτε 4Κ ανάλυση σε ελληνικό κανάλι,το full hd θα πρέπει να γίνει αρχαία τεχνολογία και να διδάσκεται στο μάθημα της ιστορίας της επιστήμης
savvas15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 4Κ στην Ελλαδα ισως δούμε σε 4.000 χρόνια. Εδω η Κοσμοτέ πασάρει HD με 3Mbps, τι 4κ να βάλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα