crashnburn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, iGotProblems είπε και που πηγε τελωνειο τι εγινε? Απλα μπηκε και βγηκε... θα περασουν τελωνειο στα σιγουρα φιλε μου κ ακομα κ αν καποιος επιλεξει πανακριβη μεθοδο αποφυγης τπτ δεν ειναι εγγυημενο με το gearbest ενω αν πρεπει να σου επιστεψουν λεφτα θα στα κανουν τσουρεκια
niva97 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς από GEARBEST αγορασα drone της DJI και δεν καλύπτεται από Ευρωπαϊκή εγγύηση όπως εκ των υστερων εμαθα Δινουν οι ιδιοι εγγύηση και όχι η DJI Και ετσι τωρα που εχει πρόβλημα μια μπαταρία έμπλεξα. Γιαυτο προσέχετε -ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ-από που αγοράζετε !!!!!!!!! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από niva97
George! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, crashnburn είπε θα περασουν τελωνειο στα σιγουρα φιλε μου κ ακομα κ αν καποιος επιλεξει πανακριβη μεθοδο αποφυγης τπτ δεν ειναι εγγυημενο με το gearbest ενω αν πρεπει να σου επιστεψουν λεφτα θα στα κανουν τσουρεκια Πάλι γράφεις πράγματα χωρίς να έχεις κοιτάξει. Το priority line έχει πολύ χαμηλή χρέωση ακόμα και κάτω από 1€ σε πολλά προιόντα.
Jake07 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, crashnburn είπε δεν κανω τπτ λαθος ,μαλλον δεν αγοραζεις πολυ απο κινα μερια Εντάξει οκ. Μάλλον ξέρεις καλύτερα από εμένα αν ψωνίζω ή όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις