Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κουπόνι 50$ για αγορές συγκεκριμένων προιόντων από 99$ στο Gearbest και κάποιες άλλες προσφορές που δεν έχω ψάξει αν αξίζουν, ούτε και ξέρω να χρησιμοποιώ καλά το gearbest.

Αν ξέρει κάποιος με ποιον τρόπο βλέπουμε μόνο τα προιόντα που δέχονται το κουπόνι ας τον αναφέρει.

Τέλος αν είναι λάθος σαν θέμα και δεν υπάρχει πραγματική προσφορά με την χρήση του κουπονιού, παρακαλώ να διαγραφεί το παρόν θέμα.

https://www.gearbest.com/activity-super-Treasure-hunt-2018.html

*τα 99$ δεν είναι πρόβλημα σχετικά με το τελωνείο μιας και σε όσα προιόντα έχω δει υπάρχει επιλογή priority line.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, crashnburn είπε

αγορες τουλαχιστον 100€, τελωνειο , gearbest ,εχαριστω τον ts αλλα θα προσπερασω

Ξανα?διάβασε την τελευταία σειρά στο αρχικό post.

Το πρόβλημα δεν είναι το τελωνείο αλλά αν αξίζει κάτι και τι.

Επεξ/σία από George!
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, George! είπε

Ξανα?διάβασε την τελευταία σειρά στο αρχικό post.

Το πρόβλημα δεν είναι το τελωνείο αλλά αν αξίζει κάτι και τι.

μην ορκιζεσαι για το gearbest κ στο λεω ως παθων

επισης πληροφοριακα το τελευταιο διμηνο μου σταματησαν τελωνειο 3 διαφορετικα πραγματα αξιας περιπου 12€

πες μου τωρα για τα τελωνεια

Δημοσ.

Μην εμπιστεύεστε το gearbest. Παίζει πολύ μαρούλι στους κουπονάδες και το προωθούν αν και έχει πάρα πολλά προβλήματα, όπως: Κακό support, κακές ημερομηνίες παράδοσης, παντελής έλλειψη εμπιστοσύνης σε θέματα εγγύησης και βέβαια θέματα με το τελωνείο.  

• Like 3
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, crashnburn είπε

μην ορκιζεσαι για το gearbest κ στο λεω ως παθων

επισης πληροφοριακα το τελευταιο διμηνο μου σταματησαν τελωνειο 3 διαφορετικα πραγματα αξιας περιπου 12€

πες μου τωρα για τα τελωνεια

Αν σε σταμάτησαν για 12 ευρώ κάτι κάνεις λάθος. Σε ειδοποιούν, τους πας την απόδειξη πληρωμής και αν είναι κάτω από 22 στο εκτελωνιζουν με 0 ευρώ. Το θέμα εδώ όπως είπε και ο φίλος είναι αν αξίζει κατι.οχι το τελωνειο. 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Λογικά αν πάρεις 5 πράγματα των 20$ δεν θα έχεις πρόβλημα με τελωνείο

Ολα μαζι θα στα στειλουν αφου θα ειναι μια παραγγελια, οποτε τι νοημα εχει αυτο που λες; 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Μην εμπιστεύεστε το gearbest. Παίζει πολύ μαρούλι στους κουπονάδες και το προωθούν αν και έχει πάρα πολλά προβλήματα, όπως: Κακό support, κακές ημερομηνίες παράδοσης, παντελής έλλειψη εμπιστοσύνης σε θέματα εγγύησης και βέβαια θέματα με το τελωνείο.  

Τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι προβληματικό Mi6, το επέστρεψα μέσα σε 10 μέρες στην Ισπανία (ενώ το είχα αγοράσει από Κίνα) και σε μια εβδομάδα είχα τα λεφτά μου πίσω στο ακέραιο; (με option πάντα να μου στείλουν νέο από Κίνα)

Τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι έχω αγοράσει 5 κινητά (τον τελευταίο 1,5 χρόνο), και 2 smartwatches χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με το τελωνείο και χρόνο παράδοσης τον αναμενόμενο;

Κατά τα άλλα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο ως προς τους κουπονάδες.

Επεξ/σία από Questioner
  • Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Αν σε σταμάτησαν για 12 ευρώ κάτι κάνεις λάθος. Σε ειδοποιούν, τους πας την απόδειξη πληρωμής και αν είναι κάτω από 22 στο εκτελωνιζουν με 0 ευρώ. Το θέμα εδώ όπως είπε και ο φίλος είναι αν αξίζει κατι.οχι το τελωνειο. 

δεν κανω τπτ λαθος ,μαλλον δεν αγοραζεις πολυ απο κινα μερια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, crashnburn είπε

δεν κανω τπτ λαθος ,μαλλον δεν αγοραζεις πολυ απο κινα μερια

και που πηγε τελωνειο  τι εγινε? Απλα μπηκε και βγηκε...

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, GeorgeAl92 said:

Εκτος απο τους κουποναδες θα διαφωνήσω και εγω σε ολα αυτα μιας και κανω τουλαχιστον 10 παραγγελίες τον μηνα απο gearbest και ποτε δεν ειχα θεμα το support αργει λιγο αλλα βγαζεις άκρη.Και απο χρονους παράδοσης παντα ειχα τα προϊόντα μεσα σε 15-20 μερες σπιτι μου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα 50/100 ευρω δεν θα μπουν απλα και θα βγουν. Θα πεσει τσεκουρι αν μπουν.

2 λεπτά πριν, iGotProblems είπε

και που πηγε τελωνειο  τι εγινε? Απλα μπηκε και βγηκε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...