George! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει κουπόνι 50$ για αγορές συγκεκριμένων προιόντων από 99$ στο Gearbest και κάποιες άλλες προσφορές που δεν έχω ψάξει αν αξίζουν, ούτε και ξέρω να χρησιμοποιώ καλά το gearbest. Αν ξέρει κάποιος με ποιον τρόπο βλέπουμε μόνο τα προιόντα που δέχονται το κουπόνι ας τον αναφέρει. Τέλος αν είναι λάθος σαν θέμα και δεν υπάρχει πραγματική προσφορά με την χρήση του κουπονιού, παρακαλώ να διαγραφεί το παρόν θέμα. https://www.gearbest.com/activity-super-Treasure-hunt-2018.html *τα 99$ δεν είναι πρόβλημα σχετικά με το τελωνείο μιας και σε όσα προιόντα έχω δει υπάρχει επιλογή priority line.
tz3s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Κατι τετοια κουπονια απο gearbest συνηθως ειναι μεγαλη απατη 3
crashnburn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 αγορες τουλαχιστον 100€, τελωνειο , gearbest ,εχαριστω τον ts αλλα θα προσπερασω 3
k_dinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Λογικά αν πάρεις 5 πράγματα των 20$ δεν θα έχεις πρόβλημα με τελωνείο
George! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, crashnburn είπε αγορες τουλαχιστον 100€, τελωνειο , gearbest ,εχαριστω τον ts αλλα θα προσπερασω Ξανα?διάβασε την τελευταία σειρά στο αρχικό post. Το πρόβλημα δεν είναι το τελωνείο αλλά αν αξίζει κάτι και τι. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από George! 1
crashnburn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, George! είπε Ξανα?διάβασε την τελευταία σειρά στο αρχικό post. Το πρόβλημα δεν είναι το τελωνείο αλλά αν αξίζει κάτι και τι. μην ορκιζεσαι για το gearbest κ στο λεω ως παθων επισης πληροφοριακα το τελευταιο διμηνο μου σταματησαν τελωνειο 3 διαφορετικα πραγματα αξιας περιπου 12€ πες μου τωρα για τα τελωνεια
GeorgeAl92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μην εμπιστεύεστε το gearbest. Παίζει πολύ μαρούλι στους κουπονάδες και το προωθούν αν και έχει πάρα πολλά προβλήματα, όπως: Κακό support, κακές ημερομηνίες παράδοσης, παντελής έλλειψη εμπιστοσύνης σε θέματα εγγύησης και βέβαια θέματα με το τελωνείο. 3
Jake07 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, crashnburn είπε μην ορκιζεσαι για το gearbest κ στο λεω ως παθων επισης πληροφοριακα το τελευταιο διμηνο μου σταματησαν τελωνειο 3 διαφορετικα πραγματα αξιας περιπου 12€ πες μου τωρα για τα τελωνεια Αν σε σταμάτησαν για 12 ευρώ κάτι κάνεις λάθος. Σε ειδοποιούν, τους πας την απόδειξη πληρωμής και αν είναι κάτω από 22 στο εκτελωνιζουν με 0 ευρώ. Το θέμα εδώ όπως είπε και ο φίλος είναι αν αξίζει κατι.οχι το τελωνειο. 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, k_dinos είπε Λογικά αν πάρεις 5 πράγματα των 20$ δεν θα έχεις πρόβλημα με τελωνείο Ολα μαζι θα στα στειλουν αφου θα ειναι μια παραγγελια, οποτε τι νοημα εχει αυτο που λες; 3
Questioner Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε Μην εμπιστεύεστε το gearbest. Παίζει πολύ μαρούλι στους κουπονάδες και το προωθούν αν και έχει πάρα πολλά προβλήματα, όπως: Κακό support, κακές ημερομηνίες παράδοσης, παντελής έλλειψη εμπιστοσύνης σε θέματα εγγύησης και βέβαια θέματα με το τελωνείο. Τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι προβληματικό Mi6, το επέστρεψα μέσα σε 10 μέρες στην Ισπανία (ενώ το είχα αγοράσει από Κίνα) και σε μια εβδομάδα είχα τα λεφτά μου πίσω στο ακέραιο; (με option πάντα να μου στείλουν νέο από Κίνα) Τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι έχω αγοράσει 5 κινητά (τον τελευταίο 1,5 χρόνο), και 2 smartwatches χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με το τελωνείο και χρόνο παράδοσης τον αναμενόμενο; Κατά τα άλλα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο ως προς τους κουπονάδες. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Questioner 2
crashnburn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Jake07 είπε Αν σε σταμάτησαν για 12 ευρώ κάτι κάνεις λάθος. Σε ειδοποιούν, τους πας την απόδειξη πληρωμής και αν είναι κάτω από 22 στο εκτελωνιζουν με 0 ευρώ. Το θέμα εδώ όπως είπε και ο φίλος είναι αν αξίζει κατι.οχι το τελωνειο. δεν κανω τπτ λαθος ,μαλλον δεν αγοραζεις πολυ απο κινα μερια
iGotProblems Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, crashnburn είπε δεν κανω τπτ λαθος ,μαλλον δεν αγοραζεις πολυ απο κινα μερια και που πηγε τελωνειο τι εγινε? Απλα μπηκε και βγηκε... 1
Dimitrisha Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 33 minutes ago, GeorgeAl92 said: Μην εμπιστεύεστε το gearbest. Παίζει πολύ μαρούλι στους κουπονάδες και το προωθούν αν και έχει πάρα πολλά προβλήματα, όπως: Κακό support, κακές ημερομηνίες παράδοσης, παντελής έλλειψη εμπιστοσύνης σε θέματα εγγύησης και βέβαια θέματα με το τελωνείο. Εκτος απο τους κουποναδες θα διαφωνήσω και εγω σε ολα αυτα μιας και κανω τουλαχιστον 10 παραγγελίες τον μηνα απο gearbest και ποτε δεν ειχα θεμα το support αργει λιγο αλλα βγαζεις άκρη.Και απο χρονους παράδοσης παντα ειχα τα προϊόντα μεσα σε 15-20 μερες σπιτι μου. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Τα 50/100 ευρω δεν θα μπουν απλα και θα βγουν. Θα πεσει τσεκουρι αν μπουν. 2 λεπτά πριν, iGotProblems είπε και που πηγε τελωνειο τι εγινε? Απλα μπηκε και βγηκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις