Chester_Nox Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Γνωρίζει κανένας αν μπορώ να απενεργοποιήσω τη λειτουργία για την προστασία του φακού (αυτό που πρέπει να επεκτείνεις τον φακό για να μπορέσεις να κάνεις λήψη). Το έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν όχι, ξέρετε αν αυτή η λειτουργία επηρεάζει τη χρήση ενός prime lens? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δηλαδη θες να κανεις ληψη χωρις να επεκτεινεις τον φακο? Για ποιο λογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chester_Nox Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Όχι, θέλω βασικά να ξέρω αν αυτή η λειτουργία θα έχει κάποιο θέμα με άλλους φακούς, πέρα από τους Nikkor, ή με κάποιον prime φακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μονο αυτος ο φακος απαιτει προεκταση για να λειτουργησει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Chester_Nox είπε Όχι, θέλω βασικά να ξέρω αν αυτή η λειτουργία θα έχει κάποιο θέμα με άλλους φακούς, πέρα από τους Nikkor, ή με κάποιον prime φακό Καλημέρα σας , αν και δεν πολυκατάλαβα ποιά είναι η λειτουργία της προέκτασης ..... να θυμίσω πως η flange distance του F mount είναι η μεγαλύτερη , αν θυμάμαι στα 67 χιλ , κάτι που δεν επιτρέπει την χρήση άλλων φακών ( άλλων εταιριών ) ..... γενικά . Εκτός αν ...... επέμβετε στο πίσω μέρος του φακού ...... που έχετε υπ' όψιν να χρησιμοποιήσετε ...... έχοντας βέβαια την σιγουριά πως το αποτέλεσμα αξίζει .... Φυσικά δεν αναφέρομαι σε φακούς που έχουν σχεδιαστεί για το συγκεκριμένο mount ..... Sigma .... Tamron ... κλπ .... αλλά σε φακούς με άλλο mount .... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από babisskg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα