atssssss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, θέλω τα φώτα σας αν έχετε ιδέα. Πρόκειται για ένα φίλο. Έχουν ένα σπίτι που η γιαγιά μένει 2 ορόφους κάτω. Η γιαγιά δεν μπορεί να πάρει τηλέφωνο ή ότιδήποτε. Είχαν πάρει ένα ασύρματο κουδούνι, αλλά δυστυχώς αυτό έχει εμβέλεια στην ευθεία, αλλά κάθετα δεν πιάνει... Γνωρίζεται κάποια άλλη "μόντα" ώστε η γιαγιά να μπορεί να χτυπάει ένα κουδούνι και να κατεβαίνουν τα παιδιά; (ασύρματα)... Σκέφτηκα το κλασσικό που έχουν τα ασύρματα με την ενδωεπικοινωνία, αλλά είναι λίγο ακριβή λύση για αυτό το πράγμα... Έχει κανείς κάποια άλλη ιδέα;
Lshow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Legrand ασύρματο κουδούνι με κωδικό 94222. Αρκετά καλό που το προτείνω και εχει μεγάλη εμβελεια. Μίλησες για ασύρματο που έχει δοκιμάσει ο φίλος σου, αν έχει πάρει καμία ψευτιά...λογικο. Ας το πάρει από κάποιο μικρό κατάστημα και αν δεν παίξει, να το γυρίσει την ίδια μέρα πισω για να πάρει τα χρήματα του. Θα κάνει δουλειά....
atssssss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση αδερφέ μου, Στο συγκεκριμένο δεν είχε πέσει το μάτι μου.. Φαίνεται καλή επιλογή όντως και σε νορμάλ τιμή... Βρήκα μία ενδοεπικοινωνία από ΧΕ Philips Avent και πήρε τελικά αυτή το παλικάρι να δοκιμάσει... Αν δεν λειτουργήσει λογικά θα πάμε σε αυτό το κουδούνι
Lshow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 ΄΄Λιγο Ακριβο το συστημα της Philips. Ας εβαζε εναν ηλεκτρολογο να του κατεβασει ενα καλωδιο utp απο φωταγωγο η εξωτερικα, για να γινεται η επικοινωνια ενσυρματα. Ενα καλωδιο ρευματος ή ενα utp, μετα τα πραγματα ειναι ευκολα... Καλη επιτυχια.
atssssss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μίλησα με τον φίλο μου και μου είπε αυτό το κουδούνι είχε.. Λέει εμβέλεια στην ευθεία είχε αρκετή (και 2 σπίτια δίπλα), αλλά 2 ορόφους δεν έκανε δουλειά. Για το καλώδιο το σκεφτότανε αλλά 2 όροφοι και παροχή ΔΕΗ δεν έχουν κοινή να παίξουν αλλιώς. Αυτό το σύστημα της Philips το βρήκαμε μεταχειρισμένο από Χρυσή Ευκαιρία. Εγώ όσο το δοκίμασα φαίνεται να δουλεύει τζιτζι στην ευθεία, να δούμε αν θα λειτουργήσει πάλι σε 2 ορόφους. 15 ευρώ έδωσε, αν λειτουργήσει θα είναι μία χαρά
Lshow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Με 15€ είναι πολύ καλη η αγορά. Πάντως αν κατεβάσει ΜΌΝΟ ένα utp θα κάνει δουλειά. Περιμένουμε τα αποτελέσματα.
atssssss Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Είχα ξεχάσει να απαντήσω.. Η ενδοεπικοινωνία της Avent λειτούργησε άψογα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα