Προς το περιεχόμενο

Cloning Windows from eMMC laptop disk to SSD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, παιδιά.

Προσπαθώ σε ένα Vero λαπτοπάκι να κλωνοποιήσω το OS (δεν επαρκούν τα 32GB του δίσκου eMMC) σε έναν SSD που αγόρασα και εγκατέστησα.

Το περίεργο είναι ότι ενώ έκανα το ίδιο παλιότερα στο δικό μου λάπτοπ επιτυχημένα, εδώ δεν κάθεται με τίποτα.

Κάνω το cloning με το Mini Tool, αλλά μπουτάροντας από τον SSD μετά, δεν μπουτάρουν ποτέ τα Windows και με πετάει σε διορθωτικές ενέργειες που δεν λειτουργούν.

Υπάρχει καμία ιδέα; Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω παρά να κατεβάσω Windows και να εγκαταστήσω καθαρά μέσω USB stick, αλλά θα ήθελα να το αποφύγω, αν γίνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, φίλε μου, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνω κλωνοποίηση κάτι που θα έχω εγκαταστήσει καθαρά ήδη.

Όπως και να είναι, ελλείψει άλλων απαντήσεων, δεν βλέπω άλλο τρόπο.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η λογική (μου) είναι ότι με το καθαρό φορμάτ θα δημιουργηθούν τα Partition που χρειάζονται τα win για να μπουτάρουν και μετά θα κλωνοποιήσεις μόνο το Partition με το λειτουργικό και τα προγράμματα σου και (λογικά) θα είναι όλα όπως με τον emmc.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Μα τα partition υπάρχουν ήδη. Απλά ή δεν γίνεται σωστό cloning ή δεν ξέρω... 

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Δημοσ.

Το ξέρω ότι υπάρχουν και μάλλον δε γίνεται σωστό το cloning γι αυτό λέω να γίνει το φορμάτ καθαρά ώστε να δημιουργηθεί σωστά το partition table ώστε να μπουτάρει το σύστημα και μετά να κλωνοποιηθεί μόνο το partition με τα win.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...