Tokyo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, bas.lambri είπε Την εποχή των add-on uBlock Origin , κτλ; αληθεια τωρα ; Γιατί ντε και καλά να βάλω ublock αν δε θέλω για να διαβάσω τα ιμειλς από το Gmail ενώ μπορώ να χρησιμοποιήσω outlook η κάτι άλλο;
bas.lambri Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Tokyo είπε Γιατί ντε και καλά να βάλω ublock αν δε θέλω για να διαβάσω τα ιμειλς από το Gmail ενώ μπορώ να χρησιμοποιήσω outlook η κάτι άλλο; Δεκτη και σεβαστη η αποψη σου , αλλα απο την στιγμη που ιντερνετικη διαφημιση εχει παει σε αλλο επιπεδο ,για να προστατέψεις τα ματακια σου οσο μπορεις απο ηλιθιες/αδιάφορες διαφημίσεις (κατ εμε ) το να βαλεις ενα adblocker ειναι μονοδρομος . Προσωπικα χρησιμοποιω και τις 2 πλατφορμες για διαφορετικους λογους , πιστευω και οι δυο εχουν και αρνητικα και θετικα , απλως ελπιζω οτι ειναι ματαιο να κοντορομαχουμε για το ποιος εχει το μεγαλυτερο κονταρι (ειδικοτερα οταν τα κονταρια δεν ειναι καν δικα μας ) . Ευχαριστω για τον χρονο σου και καλη συνεχεια , ιντερνετικε συνοδοιπορε ! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από bas.lambri
polaki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Όλοι όσοι λέτε ότι το Outlook σας βρωμάει και σας ξινίζει, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν κάνετε τη χρήση που το ίδιο υποστηρίζει, και πολύ καλά κάνετε βεβαια δεν αντιλέγω. Σε εταιρίες με collaboration, με τα meeting που σου χώνει ντε και καλά ο προϋστάμενος, με task lists, με με με, ειλικρινά αδυνατώ να το συγκρίνω με εναν web client όπως το Gmail ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΦΑΚΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!... Δηλαδή αλήθεια, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συγκρίνουμε ρε παιδιά? 2
alikara Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, gdimitris είπε Κατά την γνώμη μου είναι τραγικό. Δεν ανανεώνεται άμεσα, θέλει κάποια χρονικα intervals. Πιστεύω ότι το mail των windows 10 είναι πολύ πολύ καλύτερο παρόλο που είναι πιο απλό. Μόνο από τον τρόπο σύνδεσης που στο ootlook για να μπεις στο gmail θέλεις ειδικό password είναι απαράδεκτο. Άσε που δεν μπορείς να κάνεις logout εύκολα και αφήνει στοιχεία. Είναι παράλογο η ίδια εταιρεία να σχεδιάζει ένα mail και η ναυαρχίδα τους το outlook να είναι απαρχαιωμένο. Aπο user interface, άστο καλύτερα Μάλλον δεν τα ξέρεις τα πράγματα καλά... Ο χρονος ανανέωσης ρυθμίζετε εδω https://support.office.com/el-gr/article/Αλλαγή-των-ρυθμίσεων-λήψης-και-αποστολής-κατά-την-εργασία-χωρίς-σύνδεση-f681ec10-cb14-40cb-8709-1909a13c304a#ID0EAABAAA=Νεότερες_εκδόσεις. Σχετικά με το Gmail αυτό το ρυθμίζεις απο το Gmail. Οπως εγραψα και παραπάνω Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από alikara 1
Sorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Στην εταιρία, χρησιμοποιούμε το Outlook 2010, είναι να πάμε στο 2016, οπότε είπα να το βάλω πρώτα εγώ για δοκιμή (ως admin). Σήμερα μετά απο 2 μήνες, το έβγαλα. Μακράν η χειρότερη έκδοση που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ (και μιλάμε απο το εποχής 98). Σπαστικό UI, και το χειρότερο είναι οτι είναι πολύ πιο αργό στην ανταπόκρισή του, τρώει σκαλώματα σε άσχετες στιγμές και το ψαχτήρι του είναι τελείως για τον μπ.... Μπορεί σε home usage να είναι ΟΚ, αλλά σε εταιρικό περιβάλλον με χιλιάδες e-mail, με απογοήτευεσε πλήρως. Ελπίζω η νέα έκδοση να τα έχει ξεπεράσει αυτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, Hetfield είπε Αναγκαστικα (και λογω δουλειας) τα δουλευω και τα 2 (Gmail και Outlook). Για προσωπικη χρηση καλο ειναι το Gmail μαζι με το Google calendar. Για collaboration και εταιρικη χρηση δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το Outlook μαζι με τον Exchange server. Η Google μπλοκαρει το password για το Outlook, οχι η Microsoft. Και κατα τη γνωμη μου καλα κανει, το πολυ πολυ να χασεις ενα παραπανω λεπτο οταν σεταρεις ενα νεο mail. Σιγα τα ωα. Στο mail γιατί δεν γίνεται αυτό; 4 ώρες πριν, alikara είπε Μάλλον δεν τα ξέρεις τα πράγματα καλά... Ο χρονος ανανέωσης ρυθμίζετε εδω https://support.office.com/el-gr/article/Αλλαγή-των-ρυθμίσεων-λήψης-και-αποστολής-κατά-την-εργασία-χωρίς-σύνδεση-f681ec10-cb14-40cb-8709-1909a13c304a#ID0EAABAAA=Νεότερες_εκδόσεις. Σχετικά με το Gmail αυτό το ρυθμίζεις απο το Gmail. Οπως εγραψα και παραπάνω Τα ξέρω αυτά που λες. Το θέμα είναι ότι δεν είναι άμεσα τα mails όπως στο κινητό ,mail η στο ίδιο το gmail. Το έχω χρησιμοποιήσει πολύ το outlook,και ενώ έχει πολλές δυνατότητες έχει και πολλά ελαττώματα
freegr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μετά από χρόνια κάνει ανασχεδιασμό αλλά κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τελικά το gmail 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα