Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προτείνω κι εγώ κάτι εναλλακτικό... είχαμε κι εμείς αυτοκίνητο εξωτερικού με αυτόματο κιβώτιο που χάλασε και δεν υπήρχε καν στην αντιπροσωπεία ανταλλακτικό.

Οπότε κάναμε μετατροπή σε χειροκίνητο με ένα κλάσμα του κόστους που θα στοίχιζε η αλλαγή του αυτόματου κιβωτίου.

Δεν ξέρω βέβαια αν βολεύεται ο ΟΡ με τέτοια λύση. 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το αμάξι είναι της ξαδέρφης η οποία έχει συνηθίσει τόσα χρόνια σε αυτόματα. Θα πρέπει να εκπαιδευτεί λίγο από την αρχή με το χειροκίνητο.

Απο κει και πέρα αποτι ενημερώθηκα. Το φίλτρο λαδιού η δεν ξέρω πως το λένε και έχει μέσα τα υγρά που πάνε στο κιβώτιο έχει πιάσει άλατα και δεν μπορεσαν από την ford να το βγάλουν για να δουν αν φταίει αυτό. Πιθανόν να μην πηγαίνει το κατάλληλο υγρό στο κιβώτιο για να το λιπαίνει . Θα μάθω αυτές τις μέρες να δούμε τι θα γίνει

Δημοσ.

Και λέει πάει στην αντιπροσωπεία, σκάει τα τρία εξακό, αλλάζει σασμάν και φεύγοντας περιχαρής ακούει τον ίδιο θόρυβο!

Btw ακόμα μπορεί να μην έχει ζημιά, αλλά μόλις να άρχισαν να μη λιπαίνονται σωστά τα γρανάζια, απ' όσο μας λες.Οποτε μήπως να μην το κινει άσκοπα μέχρι να ελεγχθεί ενδελεχώς και να βγει πόρισμα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα εξειδικευμένα συνεργεία επισκευής αυτόματων κιβωτίων όπως υπάρχουν στην Κύπρο; Δεν μπορεί να μην υπάρχουν.

Δημοσ.

Φυσικά και υπαρχουν.Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google και σε βγάζει ενα σωρο εταιρείες ειδικες για επισκευή σαζμαν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jmmys είπε

Φυσικά και υπαρχουν.Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google και σε βγάζει ενα σωρο εταιρείες ειδικες για επισκευή σαζμαν.

Δεν θα εμπιστευόμουν καμια εταιρεία πλην της αντιπροσωπίας για κατι τέτοιο

Δημοσ.

Η επίσημη αντιπροσωπεία δεν επισκευάζει σαζμαν,βάζει καινούριο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...