nightwalker1990 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1st things 1st, εχω smart tv turbo x (δυστυχως,αλλα μ'αρεσει) 50" 4K smart με netflix κλπ.. υποτιθεται οτι εχει επιλογη wireless display, διαβασα απαιτει συγκεκριμενο update απο τα windows για να συνδεθουν με την tv.. το laptop μπαινει μπαμ.. τα κινητα το ιδιο.. το desktop ομως οχι... πηρα στο πλαισιο και μ λεει ο τυπος: μονο laptop😂😂 ναι το ξερω οτι εχω κ το hdmi αλλα γιατι να μην μπορω να το συνδεσω;;;
yositosi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 τι σχέση έχει αν εσύ έχεις laptop ή desktop?! Πως καταλαβαίνει η TV δηλαδή? Υποθέτω ότι ήθελε να σε ξεφορτωθεί. Αν πάντως μπαίνει κανονικά laptop, κινητό, τότε φταίει το desktop σου και κάτι είναι "χτυπημένο" στην εγκατάσταση. Εγώ παλαιότερα είχα τέτοιο θέμα από εντελώς άσχετο πρόγραμμα που είχε εγκατασταθεί και μπλόκαρε την ασύρματη σύνδεση (προφανώς κάπου κάποιο conflict)
isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε 1st things 1st, εχω smart tv turbo x (δυστυχως,αλλα μ'αρεσει) 50" 4K smart με netflix κλπ.. υποτιθεται οτι εχει επιλογη wireless display, διαβασα απαιτει συγκεκριμενο update απο τα windows για να συνδεθουν με την tv.. το laptop μπαινει μπαμ.. τα κινητα το ιδιο.. το desktop ομως οχι... πηρα στο πλαισιο και μ λεει ο τυπος: μονο laptop😂😂 ναι το ξερω οτι εχω κ το hdmi αλλα γιατι να μην μπορω να το συνδεσω;;; Θα κάνω δυο ερώτησεις για σιγουρη διευκρίνηση Στο desktop τι λειτουργικό εχεις; Win7; Win10; Κάτι αλλο; Το desktop εχει συνδεσημοτητα με wifi; Δηλαδη μπορει να συνδεθεί ασύρματα με router; Αν ναι, ποια ασυρματη κάρτα έχει;
mphxths Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Αν η τιβι ειναι στο δικτυο με οποιονδηποτε τροπο..και το πισι εχει 10αρια ...απλα ενεργοποιεις το media streaming στα παραθυρα και μετα σε καποιο βιντεο , δεξι κλικ cast to -> επιλεγεις την τιβι. Το θεμα ειναι οτι με τον συγκεκριμενο τροπο , δεν εχω βρει τροπο να παιξει υποτιτλους και φυσικα κατα 99% δεν θα παιξει dts ηχο στην τιβι.Το 2ο στα @@ σου..ποσες ταινιες να σκασουν με dts ηχο..το θεμα ομως με τους υποτιτλους...ειναι θεμα....
nightwalker1990 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, mphxths είπε Αν η τιβι ειναι στο δικτυο με οποιονδηποτε τροπο..και το πισι εχει 10αρια ...απλα ενεργοποιεις το media streaming στα παραθυρα και μετα σε καποιο βιντεο , δεξι κλικ cast to -> επιλεγεις την τιβι. Το θεμα ειναι οτι με τον συγκεκριμενο τροπο , δεν εχω βρει τροπο να παιξει υποτιτλους και φυσικα κατα 99% δεν θα παιξει dts ηχο στην τιβι.Το 2ο στα @@ σου..ποσες ταινιες να σκασουν με dts ηχο..το θεμα ομως με τους υποτιτλους...ειναι θεμα.... σκεψου την επιλογη που λες οταν παω να την κανω απλα κολλαει η συνδεση, στο desktop στην τοπικη συνδεση γραφει στις ιδιοτητες της tv συνδεση χωρις ιντερνετ και αυτοματα μου κοβει την συνδεση απο το pc μου
boomberman7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παίδες μόλις τσίμπησα μια 4k 43' turbox (https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-43-Txv-u4370smt-TXV-U4370SMT.htm) Το θέμα μου είναι ότι αδυνατεί να συνδεθεί ενώ πάω στην έξοδο wireless display ενώ την βρίσκει το κινητό μου(pocophone) πατάω πάνω της και μετά τίποτα δοκίμασα και με ένα άλλο xiaomi ούτε αυτό στο pc μέσο των w10 δούλεψε κομπλέ και στα δύο κινητά Καμία ιδέα;
isay Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Με τα κινητά σου μπορεις να κανει wifi cast σε αλλες τηλεοράσεις; Αν ναι, τοτε είτε αλλαζεις τηλεοραση ή αγοράζεις κάποιο miracst dongle για να κανεις τη δουλεια σου
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Ρε παιδιά εγω έχω την 50"turbox με netflix Google YouTube κ.τ.λ.... τέλεια.!!! Αλλά τρώει απίστευτα κολλήματα.... Το Νετφλιξ κάνει δέκα ώρες να ανοίξει.. πατάω να αλλάξει κανάλι και αλλάζει μετά από δεκα ώρες... Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση???
Doubt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Στις 27/1/2020 στις 10:27 ΜΜ, ww125582746 είπε Ρε παιδιά εγω έχω την 50"turbox με netflix Google YouTube κ.τ.λ.... τέλεια.!!! Αλλά τρώει απίστευτα κολλήματα.... Το Νετφλιξ κάνει δέκα ώρες να ανοίξει.. πατάω να αλλάξει κανάλι και αλλάζει μετά από δεκα ώρες... Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση??? Πόσο καιρό την έχεις;;
wh1t3r0se Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Καλησπερα. Εχω μια Samsung Smart TV και ενω απο το κινητο μπορω να κανω κανονικα cast to TV απο το λαπτοπ (Windows 10) ενω μου γραφει οτι συνδεεται και στο λαπτοπ και στην tv μετα απο λιγο σταματαει. Δεν συνδεεται καθολου απλα μετα απο λιγο (γυρω στα 10 sec) σταματαει να προσπαθει. Καμια ιδεα; Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα