Προς το περιεχόμενο

miracast smart tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1st things 1st, εχω smart tv turbo x (δυστυχως,αλλα μ'αρεσει) 50" 4K smart με netflix κλπ..  υποτιθεται οτι εχει επιλογη wireless display,  διαβασα απαιτει συγκεκριμενο update απο τα windows  για να συνδεθουν με την tv.. το laptop μπαινει μπαμ.. τα κινητα το ιδιο.. το desktop ομως οχι... πηρα στο πλαισιο και μ λεει ο τυπος: μονο laptop😂😂  ναι το ξερω οτι εχω κ το hdmi αλλα γιατι να μην μπορω να το συνδεσω;;; 

Δημοσ.

τι σχέση έχει αν εσύ έχεις laptop ή desktop?! Πως καταλαβαίνει η TV δηλαδή?

Υποθέτω ότι ήθελε να σε ξεφορτωθεί. Αν πάντως μπαίνει κανονικά laptop, κινητό, τότε φταίει το desktop σου και κάτι είναι "χτυπημένο" στην εγκατάσταση. Εγώ παλαιότερα είχα τέτοιο θέμα από εντελώς άσχετο πρόγραμμα που είχε εγκατασταθεί και μπλόκαρε την ασύρματη σύνδεση (προφανώς κάπου κάποιο conflict)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε

1st things 1st, εχω smart tv turbo x (δυστυχως,αλλα μ'αρεσει) 50" 4K smart με netflix κλπ..  υποτιθεται οτι εχει επιλογη wireless display,  διαβασα απαιτει συγκεκριμενο update απο τα windows  για να συνδεθουν με την tv.. το laptop μπαινει μπαμ.. τα κινητα το ιδιο.. το desktop ομως οχι... πηρα στο πλαισιο και μ λεει ο τυπος: μονο laptop😂😂  ναι το ξερω οτι εχω κ το hdmi αλλα γιατι να μην μπορω να το συνδεσω;;; 

Θα κάνω δυο ερώτησεις για σιγουρη διευκρίνηση

• Στο desktop τι λειτουργικό εχεις; Win7; Win10; Κάτι αλλο;
  • Το desktop εχει συνδεσημοτητα με wifi; Δηλαδη μπορει να συνδεθεί ασύρματα με router; Αν ναι, ποια ασυρματη κάρτα έχει;
Δημοσ.

Αν η τιβι ειναι στο δικτυο με οποιονδηποτε τροπο..και το πισι εχει 10αρια ...απλα ενεργοποιεις το media streaming στα παραθυρα και μετα σε καποιο βιντεο , δεξι κλικ cast to -> επιλεγεις την τιβι.

Το θεμα ειναι οτι με τον συγκεκριμενο τροπο , δεν εχω βρει τροπο να παιξει υποτιτλους και φυσικα κατα 99% δεν θα παιξει dts ηχο στην τιβι.Το 2ο στα @@ σου..ποσες ταινιες να σκασουν με dts ηχο..το θεμα ομως με τους υποτιτλους...ειναι θεμα....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mphxths είπε

Αν η τιβι ειναι στο δικτυο με οποιονδηποτε τροπο..και το πισι εχει 10αρια ...απλα ενεργοποιεις το media streaming στα παραθυρα και μετα σε καποιο βιντεο , δεξι κλικ cast to -> επιλεγεις την τιβι.

Το θεμα ειναι οτι με τον συγκεκριμενο τροπο , δεν εχω βρει τροπο να παιξει υποτιτλους και φυσικα κατα 99% δεν θα παιξει dts ηχο στην τιβι.Το 2ο στα @@ σου..ποσες ταινιες να σκασουν με dts ηχο..το θεμα ομως με τους υποτιτλους...ειναι θεμα....

σκεψου την επιλογη που λες οταν παω να την κανω απλα κολλαει η συνδεση, στο desktop στην τοπικη συνδεση γραφει στις ιδιοτητες της tv συνδεση χωρις ιντερνετ και αυτοματα μου κοβει την συνδεση απο το pc μου

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες μόλις τσίμπησα μια 4k 43' turbox (https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-43-Txv-u4370smt-TXV-U4370SMT.htm

Το θέμα μου είναι ότι αδυνατεί να συνδεθεί ενώ πάω στην έξοδο wireless display ενώ την βρίσκει το κινητό μου(pocophone) πατάω πάνω της και μετά τίποτα δοκίμασα και με ένα άλλο xiaomi ούτε αυτό στο pc μέσο των w10 δούλεψε κομπλέ και στα δύο κινητά

Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Με τα κινητά σου μπορεις να κανει wifi cast σε αλλες τηλεοράσεις; Αν ναι, τοτε είτε αλλαζεις τηλεοραση ή αγοράζεις κάποιο miracst dongle για να κανεις τη δουλεια σου

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά εγω έχω την 50"turbox  με netflix Google YouTube κ.τ.λ.... τέλεια.!!! Αλλά τρώει απίστευτα κολλήματα.... Το Νετφλιξ κάνει δέκα ώρες να ανοίξει.. πατάω να αλλάξει κανάλι και αλλάζει μετά από δεκα ώρες... Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση???

Δημοσ.
Στις 27/1/2020 στις 10:27 ΜΜ, ww125582746 είπε

Ρε παιδιά εγω έχω την 50"turbox  με netflix Google YouTube κ.τ.λ.... τέλεια.!!! Αλλά τρώει απίστευτα κολλήματα.... Το Νετφλιξ κάνει δέκα ώρες να ανοίξει.. πατάω να αλλάξει κανάλι και αλλάζει μετά από δεκα ώρες... Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση???

Πόσο καιρό την έχεις;;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω μια Samsung Smart TV και ενω απο το κινητο μπορω να κανω κανονικα cast to TV απο το λαπτοπ (Windows 10) ενω μου γραφει οτι συνδεεται και στο λαπτοπ και στην tv μετα απο λιγο σταματαει. Δεν συνδεεται καθολου απλα μετα απο λιγο (γυρω στα 10 sec) σταματαει να προσπαθει. Καμια ιδεα;
Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...