kelas7back Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 πήρα ssd για κάποια παλια σύστημάτα με σατα 2.και o ssd είναι ο Corsair force le 200 120gb και δεν αναφέρει κάπου πάνω οτι υποστηρίζει παλαιότερες τεχνολογίες ξέρω οτι ισως ξέρω την απάντηση αλλα. για σιγουριά ρωταω πεζει κανονικα σε σατα 2 μητρική??
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kelas7back είπε πήρα ssd για κάποια παλια σύστημάτα με σατα 2.και o ssd είναι ο Corsair force le 200 120gb και δεν αναφέρει κάπου πάνω οτι υποστηρίζει παλαιότερες τεχνολογίες ξέρω οτι ισως ξέρω την απάντηση αλλα. για σιγουριά ρωταω πεζει κανονικα σε σατα 2 μητρική?? Ναι παίζει κανονικά αλλά δεν θα πιάσει πότε της μέγιστες ταχύτητες, πάλι βέβαια η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με συμβατικό 1
kelas7back Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 έγινε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση διαπίστωσα βεβαία ότι η μητρική έχει ένα auto mode άλλα όχι καθαρή επιλογή ahci με καλύπτει η επιλογή αυτή η θα έχει κάποιο θέμα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα