Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ανοίγω αυτό το θέμα για να μοιραστώ με όσους θέλουν να δοκιμάσουν ένα τρόπο reflowing για το πεθαμένο τους λάπτοπ χωρίς καν θερμοπίστολο! Επομένως έχουμε και λέμε, έπεσε στη κατοχή μου το Dell inspiron m5030 που κάθε τέτοιο μοντέλο έβγαινε με το εξής θέμα. Έκαιγε ένα απ' τα 2 τσιπ , ή της gpu ή της μητρικής. Οπότε τι έκανα, σύμφωνα πάντα με ένα άρθρο που διάβασα. Βγάζουμε τα πάντα από την μητρική , ραμ, επεξεργαστή κυρίως και οθόνη , αν θέλετε βγάλτε τα πάντα από πάνω, και φυσικά τον ανεμιστήρα. Συνεχίζοντας βάζουμε τη μητρική στο ρεύμα και ενεργοποιούμε το λάπτοπ, το αφήνουμε 20-30 λεπτά να βράσει, και μετά άλλο τόσο και παραπάνω να κρυώσει. Και θέλω να πιστεύω ότι θα έχετε το ίδιο επιτυχημένο αποτέλεσμα με μένα. Ήθελα να μοιραστώ αυτό το άρθρο με άτομα τα οποία νόμιζαν σαν εμένα ότι δεν έχουν τη δυνατότητα για reflow, σας την έδωσα. ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν είπα ότι δουλεύει 100% σε κάθε λάπτοπ. Απλώς αναφέρθηκα σε μια προσωπική μου εμπειρία.

IMG_20180906_002851.jpg

• Like 1
Δημοσ.

θα δουλέψει για λιγες ωρες στην καλυτερη λιγες μέρες.

Παντος καλή σκέψη να βγαλεις ανεμιστήρα και να το αφήσεις να βρασει..Η διαδικασία  απαιτει εργαλέια και γνώσεις οτιδιποτε άλλοειναι προσορινό.

ο σκοπος ειναι να λιωσουν και να κάτσουν σωστα τα μπιλακια απο καλάι που υπάρχουν (εαν καταλαβα καλά) το εχω κάνει 2 φορές με πλήρη αποτυχία!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...