biotrue21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα υπάρχει κάποιο (πρόγραμμα) σε ποιον σερβερ παίζει το κάθε τι από αθλητικά ώστε να βρίσκουμε ποιο εύκολα τον κάθε αγώνα που θέλουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, biotrue21 είπε Καλησπέρα υπάρχει κάποιο (πρόγραμμα) σε ποιον σερβερ παίζει το κάθε τι από αθλητικά ώστε να βρίσκουμε ποιο εύκολα τον κάθε αγώνα που θέλουμε? Μπερδεύτηκα. Στον τιτλο σου γράφεις για kodi και μετά ζητάς προγραμμα σε ποιο server ( ;;; ) παιζει το κάθε τι αθλητικο. Μήπως εννοείς σε ποιο καναλι παιζει τον κάθε αγώνα ανα τον κόσμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biotrue21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Έστω κ αυτό θα βοηθήσει. Ανεβάζουν κ κάποια παιχνίδια στο στριμ. Οπότε θα ξέρω σε ποιο στριμ να ψάξω για να τα βρω. Έχει άπειρα στο kodi γιαυτό το λέω. Είχε πάρει το μάτι μου ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά ξέχασα να το αποθηκεύσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ψάξεις στο νετ τη μέρα του αγώνα, θα βρεις δεκάδες σελίδες. Βρες το σέρβερ και παίξε με vlc. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Lanike71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 για ευρωπαικους αγωνες (γιατι ποιος θα κατσει να στριμαρρει σουπερ λιγκα με εξαιρεση κανα ντερμπι) , ψαξε στο redit και κατεβασε το acestream !!! ΥΓ: το παραπανω το λεω για καθαρα εκπαιδευτικους σκοπους και ουδεμια σχεση εχω με πειρατες και λοιπους παραβατες του κυβερνοχώρου ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ να συζηταμε για τορεντ παρανομο υλικο κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα