Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετω την παρεα του insomnia.

Χρειαζομαι την βοηθεια σας. Εχω ενα αρχειο με πανω απο 200.000 εγγραφες.Σε καθε γραμμη οπως θα δειτε ειναι καταχωρημενες 3 τιμες.

Ποια συναρτηση πρεπει να χρησιμοποιησω για να περνω ως αποτελεσμα την μεγαλυτερη τιμη? Επισης πως μπορει να γινει αυτοματα για τις υπολοιπες εγγραφες χωρις να σερνω τον κερσορα για να συμπληρωθει αυτοματα.

Το αρχειο το εχω ανεβασει εδω---->https://files.fm/u/4pp2qcuy

Εχω και μια εικονα για να καταλαβετε τι ζηταω ακριβως. Τι στηλες  E , F, G τις δημιουργησα εγω για να καταλαβετε τι ζηταω ακριβως.

Καλοδεχουμενο καθε χερι βοηθειας

ΤΙΜΕΣ.jpg

Επεξ/σία από gate6
Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε!!!!!!! Οντως η συναρτηση ΜΑΧ κανει την συγκριση που θελω απλως χρειαζομαι να καταχωρειται και στο καταλληλο κελι. 

Για παραδειγμα   η γραμμη 2 εχει τις εξης 3 τιμες 2,01-3,43-3,96 η μεγαλυτερη προφανως ειναι η τιμη 3,96 και θελω να καταχωρηθει στο κελι G2 και στα κελια Ε2 και F2 να καταχωρηθει η λεξη ΚΕΝΟ.

Για παραδειγμα η γραμμη 7 εχει τις εξης τιμες 8,30-4,22-3,15 θελω να καταχωρειται η τιμη 8,30 στο κελι Ε7 και στα κελια F7 και G7 να καταχωρειται η λεξη ΚΕΝΟ.

Δημοσ.

Οτι και να πω ειναι λιγο!!!!!!!!Σας ευχαριστω πολυ!!!

Απ οτι καταλαβα η αυτοματοποιηση για τα υπολοιπα κελια γινεται μονο με VBA....θα δουμε τι θα κανουμε....ευχαριστω κ παλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...